Témoignages

Life Style Fitness Tirlemont

Mijn naam is Thibeault en ben al 5 jaar actief bij Life Style fitness Tienen. Ik ben naar de fitness gekomen met als doel mijn algemene conditie en kracht te verbeteren. Ik probeer iedere week minstens 3 keer te komen fitnessen. Het is een beetje plannen en zoeken om aan die drie keer te geraken, maar de gezondheid van je eigen lichaam staat toch op de eerste plaats. Ik voel toch al grote veranderingen op gebied van lichamelijke conditie en kracht ten opzichte van 5 jaar geleden. Fitness is niet alleen sporten, maar je komt er ook nieuwe mensen tegen. Alle mensen zijn heel vriendelijk en zijn altijd te vinden voor een gesprek.

Thibeault Lefever, 25 jaar

Ongeveer 6 a 7 jaar geleden ben ik begonnen met fitness bij Life Style Tienen. Ik werk in een onregelmatig ploegensysteem en de flexibele openingsuren maken het voor mij ideaal om te komen trainen.

Zelf train ik 3 keer per week. Fitness geeft mij voldoening, vooral na het werk om mij eens goed af te kunnen reageren en mijn conditie te verbeteren. Een ideale vorm van ontspanning in combinatie met sport. Het personeel bij Life Style Tienen zijn toffe mensen. Ze staan altijd voor je klaar en zorgen voor de nodige ambiance in de gym.

Filip Gasia

Ik Axel Mommen train al 2 jaar bij life style fitness Tienen.

Ik kwam naar hier om mijn kracht te verbeteren dit is al heel wat verbeterd maar er is nog werk aan de winkel. De komende jaren mag je mij hier nog blijven verwachten en de resultaten komen dan wel. Door de variatie in schema’s blijf ik vooruit gaan.

De club is altijd net en personeel is altijd vriendelijk meer moet dat voor mij niet zijn. 

Axel Mommen

Ik ben beginnen te fitnessen om iets aan mijn gezondheid en conditie te doen. Dit was nodig omdat ik lui was geworden na zoveel jaar niet meer te sporten.  Ook na de bevalling van mijn drie kindjes wou ik graag terug een strak lijf.  Dankzij de geweldige begeleiders heb ik de kans gekregen om hier in een losse en vriendelijke sfeer aan te werken.   Het resultaat mocht er wel zijn, na een half jaar intensief sporten was er een opmerkelijk verschil. Mijn conditie was er veel beter op geworden en mijn lichaam is er strak beginnen uitzien. Ik trainde 4 dagen per week telkens een uur.  Ik maakte (en nu uiteraard nog steeds) gebruik van zowel de fitnesstoestellen als de groepslessen. Er zijn tal van groepslessen, maar mijn favorieten zijn buikdans, zumba en verdediging voor vrouwen. Dit zijn echt toffe lessen waarbij je je kunt ontspannen, waardoor sporten eens zo leuk wordt!

Barbara Evrard

Hoi, ik ben Kenny en heb 3 jaar geleden besloten om te starten met fitness. De motivatie om te beginnen sporten was voornamelijk om op vlak van gezondheid bezig te blijven en om wat kilo’s af te vallen. Naarmate ik langer trainde merkte ik dat het niet zozeer de kilo’s zijn die tellen, maar wel het vetpercentage dat vermindert. Ik train gemiddeld 4 keer per week, en dit met veel resultaat. Ik ben namelijk van 22 vetpercentage naar 10% gegaan !! Dit allemaal dankzij een variërende training van cardio en kracht. Je kan mij voornamelijk terug vinden op de crosstrainer en op de krachttoestellen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte workout.  Ook voor alle activiteiten in het alledaagse leven voel ik mij fitter. Ondertussen kan ik mij geen leven meer inbeelden zonder fitness. Ik voel mij beter, ik zie er beter uit, mijn gezondheid gaat erop vooruit,  en ik ken hier zowat iedereen, wat meer heeft een mens nog nodig om zich goed te voelen!

Kenny Feijen

Iets meer dan twee jaar geleden ben ik gestart met fitnessen in de Life Style. Ik ben begonnen met het doel om een mooi lichaam op te bouwen, vooral naar de zomer toe. Ik kom gemiddeld 5 keer per week fitnessen, en varieer elke dag af qua oefeningen. Door de variatie in oefeningen blijft het altijd leuk om te komen trainen. Tijdens en na de zomer ben ik dan ook blijven fitnessen, want het is natuurlijk ook belangrijk om te onderhouden wat je bereikt hebt.
Fitness heeft mij veel meer zelfvertrouwen gegeven en het komt mijn gezondheid ook ten goede. Sporten is niet enkel gezond maar je gaat vanzelf een gezondere en actievere levensstijl aannemen.
Ik beleef veel plezier in de fitness omdat zowel het sporten fijn is maar ook het sociale aspect speelt een belangrijke rol. Ik heb er ook ondertussen veel mensen leren kennen en goede vrienden gemaakt.

Tanguy Pansaerts, 24 jaar

Ik ben Viviane Vanderwesse en vertoef hier reeds 5 maanden bij life style fitness Tienen. Mijn doel was duidelijk voor mij. Ik wilde vooral conditie opbouwen. Hierbij hebben ze mij dan ook perfect geholpen. Als ik nu ga fietsen merk ik echt een verschil. Alles gaat vlotter, makkelijker en sneller.
De zaal is steeds perfect in orde en de nieuwe toestellen zijn super. Ik voel me echt op men gemak bij life style fitness Tienen.

Vandervessen Viviane

Mijn naam is Marijke Struyven, ik train nu al 5 maanden. Voornamelijk wilde ik conditie opbouwen. Al zeer snel merkte ik dat ik me minder moe voelde, meer energie had en maar vitaliteit had. Dit was al merkbaar binnen de 2 weken. Ondertussen is mijn conditie naar een hoger niveau gebracht. Elke 10 weken kan ik me dan ook weer laten testen en blijf ik up to date van men hartslagwaarden. De nieuwe toestellen zijn geweldig, de groepslessen zijn top en de zaal is in orde! Verder is het steeds net en het personeel zeer vriendelijk.

Struyven Marijke

Sinds 6 jaar ben ik intensief, dagelijks (uitgezonderd de weekends) bezig met krachttraining. Ik stopte met roken en kwam 16 kilo aan. Dat was voor mij het sein dat ik dringend iets aan mijn lichaam en conditie moest doen. Omdat ik vroeger altijd actief was in clubverband, en dit wegens mijn wisselende werkschema niet meer mogelijk was, leek mij deze sport het meest geschikt voor mij. Ik kan oefenen wanneer en hoeveel ik zelf wil. Nu, 6 jaar later, kan ik mij geen leven zonder krachttraining meer voorstellen. Ik voel me veel beter in mijn vel. Mijn conditie is merkelijk verbeterd. Wanneer ik naast andere van mijn leeftijd sta, zie ik ook wel dat deze training resultaat heeft op mijn uiterlijk. Dit is natuurlijk mooi meegenomen.

Hugo Vanex

Ik ben reeds 2 maanden lid bij Life Style fitness Tienen en heb al vele veranderingen ondervonden. Door middel van goed te trainen en beetje op mijn voeding te letten ben ik ondertussen 15kg vermagerd. Ik voel mij ook beter in mijn vel door de verminderde kilo’s en de opmerkelijk verbeterde conditie. Toen ik begonnen ben met fitness brak het zweet mij uit bij de minste inspanning. Nu moet ik al hard trainen om hier nog bezweet te staan, maar het de MIHA circel lukt dit steeds weer. Ook al duurt een training slechts ongeveer 45 minuten, je voelt steeds weer dat het een geslaagde training was.
Ik kom zeer graag naar de fitness, niet enkel omwille van wat ik al bereikt heb, maar ook omdat er een zeer aangename sfeer heerst in de fitness door de gemeenschappelijke interesses met de andere mensen, waaronder sporten. En ook door het Life Style team uiteraard, die altijd wel aanwezig zijn voor verbeteringen aan te brengen of een gezellig babbeltje mee te slaan.

Yves Lamaire, 47 jaar

In mei ben ik begonnen met fitness in Life Style Tienen. Ik woon in Sint-Truiden maar heb bewust gekozen om, ondanks de afstand, toch in Tienen te komen trainen omdat ik hier gebruik kan maken van de Miha circkel.  Dankzij de combinatie van de Miha circkel en cardiotraining ben ik drie kilo afgevallen en mijn kracht is ook  toegenomen. Alledaagse taken zoals trappen doen, die vroeger veel energie en moeite vergden, lijken niet langer een probleem te zijn!
Ik train enkele dagen per week, waaronder dus twee maal de miha. De rest van de dagen train ik met hartslagmeter volgens het punten systeem.  Dankzij dit systeem weet je altijd perfect hoeveel je moet trainen om een volgend conditieniveau te bereiken.  Elke week opnieuw ben ik terug gemotiveerd om mijn punten te halen.  Natuurlijk is het sommige dagen moeilijker om naar de fitness te komen. Iedereen heeft wel eens een slechte dag. Maar ééns ik de fitness binnenkom heb ik de smaak direct te pakken en ga ik er terug met volle moed tegenaan!

Franco Dirk

Ik ben Floris en sport al zeker 3 jaar bij life style tienen. Ik houd mij in men vrijetijd vooral bezig met Jetskien. Daarvoor diende ik aan kracht en conditie te winnen. Met de aangepaste trainingen presteer ik nu zeer goed en voel ik wel degelijk een verschil ook in mijn dagelijks leven. Het is een pluspunt dat ik hier van 6u in de ochtend al kan komen sporten.

Floris Vermoere

 

Hey ik ben Macaulay. Ik train reeds 2jaar bij Life Style Fitness Tienen om in beweging te blijven en mijn lichaam in een atletische fase te houden. Hier in de fitness kan ik altijd terecht voor een babbeltje, een training en heel erg goed advies ivm training, voeding en gezondheid. Er is steeds genoeg wat te beleven hier bij life style Tienen. Kom gerust eens langs om ook kennis te maken met life style.

 

Macaulay

Mijn naam is Hilde en ik fitness al 1 jaar bij Life Style Fitness Tienen. Mijn doelen waren om mijn spieren te verstevigen en af te slanken. Ondertussen voel ik toch al aan mijn lichaam dat alles steviger word. Het was ook een aangename verrassing om de oude cardiotoestellen te zien vertrekken en de I-Fit toestellen hun intrede te zien maken. Dimi en Kenny zijn echt zeer goede begeleiders, vriendelijk en aanmoedigend. De zaal is proper, goede sauna en binnekort ook nog een zonnebank. Fitness & Wellness tesamen. Altijd tof om je vriendenkring uit breiden dankzij het toffe sociale contact.

Hilde Sors

Mijn naam is Bram en ik ben 26 jaar. Ik ben op de moment 13 weken lid bij Life Style Tienen en heb al verscheidene leuke doelen bereikt. Mijn eigenlijke doelstellingen om te starten waren vermageren en conditie opbouwen. Ondertussen al 10 kg vermagerd en een langere adem. Ik vind het heel tof om te doen, ga nu overschakelijken op algemene spieropbouw en versteviging. Het is een propere en ruime club met een grote aanwezigheid van mijn vriendenkring.

Bram Van’t Dack

5 weken geleden ben ik van start gegaan bij life style fitness Tienen. Op 33 jarige leeftijd vond ik dat het tijd was om wat gaan af te slanken en mijn lichaam te verstevigen. Al na 5 weken 3 maal per week te trainen. Ben ik heel wat kilo’s verloren, is mijn buik en lichaam strakker en voel ik me fitter in men vel dan ooit te voren. Dit heb ik allemaal te danken aan de top coaching en begeleiding door het fitnessproces dat ik hier mee maak ! Blijf zo verder doen life style Tienen THUMBS UP !

Evy schraepen

Ik ben Shana en fitness al 2 jaar bij Life Style. Mijn eigenlijke startdoel om te beginnen was te vermageren, maar dankzij goede raad van het personeel heb ik ook gekozen voor mijn conditie te boosten. Ondertussen ben ik toch al paar kilootjes vermagerd, maar de conditie heeft wel al een goede progressie gemaakt door het puntensysteem. Het team is altijd heel vriendelijk en behulpzaam, zeker lachen en gieren geblazen.

Shana Sterckx

De naam is Dave. Ik ben al 6 jaar lid van Life Style Fitness Tienen. Ik ben met de doelstelling begonnen voor krachttraining. Na al deze jaren training heb ik niet enkel meer kracht gekregen, maar ook nog gewicht verloren  en een betere fysiek bekomen. De fitness heeft heel veel ruimte en voldoende toestellen voor een gevarieerd programma. Het personeel is een toffe groep en ze staan altijd klaar voor hulp tijdens je training. Ik weet al zeker waar ik de volgende 6 jaar nog ga doorbrengen.

Dave Vercauteren

Enkele jaren geleden ben ik begonnen bij Life Style fitness om aan mijn conditie te werken. Ik ben gestart op niveau 3 en ben door intensieve training opgeklommen naar niveau 7.  Na 3 jaar lid te zijn hier ben ik uiterst tevreden zowel op vlak van begeleiding, sfeer,  enz…  Vooral de lessen spinning zal ik nooit overslaan! Die zorgen voor een leuke afwisseling in een cardio training. 

Moreno Truyens

 

Hoi ! Ik ben Steven en sinds 1 jaar kom ik hier dagelijks met de gewichten gooien.
Ik kwam naar hier voor meer spieren, minder vet en een betere vorm.
Tot nog toe ben ik super tevreden over mijn resultaten hier. Met de juiste schema’s en info staan de coaches steeds paraat voor mij. Mijn gewicht bleef constant tijdens de trainingen ik verloor alleen heel wat centimeters op men buik en won meer spieren op mijn schouders, borst, armen en benen. Kortweg gezegt kreeg mijn lichaam betere vormen op de plaatsen waar ik het wou. Ik blijf hier de komende jaren zeker vertoeven aangezien hier alles is om in TOP SHAPE te komen !!
Knap werk lifestyle fitness Tienen, Keep it up !!
Steven Jossa, 21 jaar

 

Steven Jossa

 

Mijn naam is Lien Borgers, ik train hier nu al 2 maanden. Ik ben gekomen om een beetje gewicht te verliezen en om mijn conditie op te bouwen. Kort na mijn begin kreeg ik een schema op maat. Dat heeft me al flink vooruit geholpen, ik heb al reeds een fitter gevoel door het schema dat ik kreeg van de coaches.
De zaal is steeds netjes en het personeel is altijd vriendelijk.
Lien  20 Jaar

Mijn naam is Lien Borgers, ik train hier nu al 2 maanden. Ik ben gekomen om een beetje gewicht te verliezen en om mijn conditie op te bouwen. Kort na mijn begin kreeg ik een schema op maat. Dat heeft me al flink vooruit geholpen, ik heb al reeds een fitter gevoel door het schema dat ik kreeg van de coaches.De zaal is steeds netjes en het personeel is altijd vriendelijk.
Lien  20 Jaar

 

Lien

Op aanraden van mijn dochter Anja Pictoel ben ik verleden jaar gestart met fitness.

Ik moest iets doen aan mijn conditie. Na een controle bij de cardioloog en na opstelling van een trainingsschema door de begeleiders van Life Style Tienen waren al na 2 maanden door 3 maal per week een uur te trainen resultaten merkbaar. Verbetering van uithoudingsvermogen, cholesterol, bloeddruk en hartritme. Na een jaar is alles weer prima in orde.

Aan iedereen en zeker gepensioneerden, kom uit die luie stoel, zet computer en tv uit en ga 3 uurtjes per week fitnessen, je wordt er alleen maar beter van! Doen dus!

Jacques Pictoel

Een 2 maand geleden begon ik bij life style fitness Tienen te sporten. Aan fitness had ik nog nooit gedaan en de eerste stap zetten was de moeilijkste. Toen ik binnen kwam voelde ik mij direct welkom. Een van de coaches kwam met me samen zitten om te bespreken aan wat  ik zou willen werken. Ik wilde van mijn overtollige kilo’s af en mij beter in men vel voelen. Ze beloofde mij dat dit samen zeker zou lukken. Nu 2 maanden verder ben ik al heel wat kilo’s kwijt en mijn lichaam ziet er gezonder en beter uit ! Ik ben nog niet klaar maar ben perfect opweg ! THX FOR THE SUPPORT

Carla Ylen

 

Ik ben Nicola,
Al enkele jaren kom ik naar lifestyle fitness Tienen om mijn shape te optimaliseren. Door de fantastische coaching, voedingschemas en mentale preparatie van de coaches knal ik er elke training weer kei hard tegen aan!
Als je resultaten wil boeken moetje hier zijn in LIfestyle Fitness Tienen Met dank aan de coaches & top uitgeruste zaal ! 
Nicola Amoruso, 26 jaar

 

Nicola Amoruso

Anderhalf jaar geleden ben ik beginnen fitnessen omdat ik graag meer spiermassa wou. Na enkele weken begon ik al verschil te merken. Dankzij de variatie in oefeningen en schema’s ben ik ondertussen opmerkelijk gespierder. Ik voel mij beter dankzij het sporten maar ook natuurlijk omdat ik er beter uitzie. Ook in het dagelijks leven is het handig om meer kracht te hebben.

Sinds enkele maanden train ik ook meer op cardio toestellen, voornamelijk de crosstrainer. Mijn conditie is er op vooruitgegaan, dat maakt dat ik zelfs ook beter ben geworden in krachttraining. Nog een ander groot voordeel aan conditietraining, is dat mijn vetpercentage 6% naar beneden is met al resultaat een betere aflijning. Ik begin nu zelfs een sixpack te krijgen, en daar droomt toch iedereen van!

Sam Stroobants

Hallo, ik ben Jurgen Vrankx, 36 jaar jong. Op een dag had ik met mijn kameraden een weddenschap afgesproken om de Mont Ventaux te beklimmen. Omdat mijn conditie niet super was, wilde ik mijn conditie verbeteren.

Ondertussen fitness ik al 7 maanden in de Life Style fitness te Tienen. Ik ben enorm tevreden over mijn conditionele vooruitgang. Tijdens het fitnessen beleef ik veel plezier, vooral omdat we in een groep van 4à5 mensen fitnessen.

Er is hier een leuke sfeer en sympathieke begeleiders. Het fitnessen doet goed en geeft een fijn gevoel na de training. Als ik ergens anders ben, op mijn werk bijvoorbeeld voel ik me fitter en dat geeft me een positief gevoel.

Ik ben zeker niet van plan te stoppen met fitnessen. Ondertussen heb ik gemerkt dat mijn conditionele toestand er op vooruit gaat en dat stimuleert mij om verder te fitnessen. Ik raad ook iedereen aan om te komen fitnessen, je voelt je echt beter in je lichaam!

Jurgen Vranckx

Hallo, ik ben Joëlle Haugustaine, 38 jaar jong en ben voor mijn beroep vaak op de baan, wat veel stress met zich teweeg brengt. Sinds 3 maanden, ga ik 3 maal per week naar de fitnesszaal! Ik zocht een sport  om mijn conditie te verbeteren en een aantal kilootjes te verliezen, en zo kwam ik bij Life Style Tienen terecht!

Met de nodige discipline en de toffe en efficiënte begeleiding van het Life Style team, ga ik met plezier fitnessen. Het is voor mij een echte uitlaatklep.
De combintaie van MIHA-cirkel, kracht- en cardiotoestellen ben ik ondertussen een kledingmaat lager en is mijn stressniveau verlaagd. Maar vooral heb ik een grote conditionele vooruitgang geboekt. Het voelt geweldig aan en je krijgt een gelukkig gevoel. Je bekomt een gezonde geest in een gezond lichaam. Kortom een echte aanrader voor iedereen.

Joëlle Haugustaine

Al 3 jaar kom ik wekelijks enkele malen in Life style Tienen. Hiervoor deed ik ook al ruime tijd fitness maar hier staan ze me toch altijd vlot te woord. Met al men vragen krijg ik de nodige hulp.
Elke keer wordt je warm onthaald in de club. Life Style Tienen is een super leuke club om je wekelijkse workouts te volbrengen. Je merkt ook dat de club steeds blijft verbeteren en ze steeds het nodige doen om alles in goede banen te leiden.  Het is hier meer dan alleen plezant trainen.

Krista Asma

Hey, miin naam is Kasperovych Nadiya en ben 34jaar. Ik ben beginnen na te denken om te fitnessen omdat ik 11 kilo was bijgekomen en me hierdoor niet meer lekker voelde in mijn vel. Na 7 maanden was ik al 10 kilo vermagerd waardoor ik me terug een stuk beter voelde.Dit was mij nooit gelukt zonder de professionele begeleiding van de coaches. Er heerst een hele toffe sfeer in de zaal en ik heb er veel nieuwe mensen leren kennen. Ik heb er zelfs een relatie aan overgehouden en na 1 jaar zijn we nog altijd stapelverliefd op elkaar. En dit slechts allemaal voor maar 49.99 euro de maand ;-)

Nadiya Kasperovych

 

Ik ben Thibault en train reeds 4 maanden bij Life style. 
Dit is de place 2 be voor zowel kracht als massa training. Ik wilde terug in vorm komen en massa winnen. Op amper 4 maanden tijd ben ik 9kg aangekomen en ben zeer tevreden over de manier waarop ik wordt begeleid. Heb ik een handje hulp nodig dan staan de coaches steeds voor mij klaar. Mijn beslissing staat vast. De komende jaren spendeer ik bij life style fitness Tienen.
Thibault Marchal , 22 jaar

 

Ik ben Thibault en train reeds 4 maanden bij Life style. Dit is de place 2 be voor zowel kracht als massa training. Ik wilde terug in vorm komen en massa winnen. Op amper 4 maanden tijd ben ik 9kg aangekomen en ben zeer tevreden over de manier waarop ik wordt begeleid. Heb ik een handje hulp nodig dan staan de coaches steeds voor mij klaar. Mijn beslissing staat vast. De komende jaren spendeer ik bij life style fitness Tienen.

Thibault Marchal, 22 jaar

Marchal Thibault

Mijn naam is Salina en ik fitness nu 3 maanden bij Life Style Fitness Tienen. Mijn hoofddoel was om af te slanken. Ondertussen heb ik de smaak te pakken en werk ik ook aan mijn conditie. Ik doe ook krachttraining om steviger te worden. De zaal is heel proper en het personeel is altijd sociaal en vriendelijk.

Salina Lemmens

Ik , Dieter Jacobs fitness al reeds 3 jaar in Life Style Fitness Tienen. Ben hier terecht gekomen met als doel een grotere spiermassa te verkrijgen. Nadat ik alle begeleidingen had overlopen kon ik beginnen aan mijn missie. Ik ben ondertussen veel vetpercentage kwijt gespeeld en veel spiermassa bij gewonnen. De fitness is een grote sociale kring en de begeleiders houden deze kring bijeen. Er worden tevens speciale avonden georganiseerd die ervoor zorgen dat de sfeer altijd goed blijft. Ik heb mijn doel bereikt en ik hoop dat alle komende klanten dit ook mogen ervaren. 

Dieter Jacobs

Ik ben Ann en fitness nu reeds 2 jaar bij Life Style Tienen. Ik had het initiatief genomen om te fitnessen, omdat ik gezonder wou beginnen leven. Ik wou een paar kilo’tjes minder meesleuren en een strakker lichaam bekomen. Daarom ga ik 3 maal de week fitnessen. In het begin was dat altijd een hele opgave voor mij, omdat je ook nog moet werken en het huishouden combineren. Maar, waar een wil is, is een weg. Met de nodige discipline en de toffe en efficiënte begeleiding van het Life Style team, ga ik met plezier fitnessen. Je sociaal contact gaat er ook reuze mee vooruit. Je leert nieuwe mensen kennen en kan er een babbeltje mee slaan. Het leuke is, dat ik al verschillende resultaten heb geboekt. Ik krijg al meer energie en je voelt je lichaam veranderen. Je bekomt een gezonde geest in een gezond lichaam. Kortom een aanrader voor iedereen.

Ann Lenaerts

 

Mijn naam is Francis. Ik ben al 6 maanden lid van Life Style Tienen. Ik ben deze uitdaging aangegaan om een betere fysiek, uithouding en lichaamsbouw te bekomen. Allemaal in functie van MTB fietsen. In mijn ogen ben ik in al mijn doelen al ruim vooruit gegaan en zelfs een heleboel kilootjes verloren. Ben zeer tevreden van het aanbod cardiotoestellen en wellness gedeelte. Personeel heeft mij op het goede spoor gekregen dmv goede kennis over allerlei zaken. Binnenkort ga ik zelfs deelnemen aan een MTB marathon om mijn trainingsresultaten tot uiting te laten komen.

 

Francis Huybrechts

Mijn naam is Sonia en ik sport ondertussen al 1 jaar bij Life Style Fitness. Mijn startdoelstelling was gewoon om in het dagelijkse leven meer energie te verkrijgen. Dankzij de goede programma’s ben ik al ruim 1 kg vet kwijt gespeeld, een mooie bonus zeg maar. Ik ben zeer tevreden van de faciliteiten, zeer goede openingsuren en heel proper.

Sonia Turrion

Ik train in Life Style Tienen al iets maar dan een jaar. Ik werk op conditie en doe zelfs ook krachttraining. Dankzij deze combinatie heb ik mijn lichaam, vooral mijn benen, goed verstevigd. In het dagelijks leven is dit handig omdat je minder vlug vermoeid geraakt, en het uiterlijke is natuurlijk ook mooi meegenomen.
Ook doe ik elke week mee aan de groepsles zelfverdediging voor vrouwen. Dit is een aanrader voor alle vrouwen die zich onzeker voelen op straat. Je leert er technieken die overal toegepast kunnen worden, en dit allemaal in een plezante sfeer waar we veel kunnen lachen onder vrouwen. 

Een tijdje geleden heb ik ook deelgenomen aan het zomerspel en heb zelfs de eerste prijs gewoon,nl een  LCD TV!!  Wij gaan dus niet enkel voor de sport naar Life Style, maar ook voor de gezelligheid.  Ik zou zeggen doe zo verder Life Style Team!

Manuella Van Luyck, 30 jaar

Mijn naam is Veronique en ik ben al 5 weken actief in het fitness milieu. Ik ben ermee begonnen met als doel mezelf te verstevigen en cellulitis te bestrijden. Op deze moment kom ik 4 maal per week trainen en vind ik de sfeer en begeleiding zeer leuk. De instructeurs zorgen voor een vlot babbeltje en laten je vergeten dat je zwaar aan het sporten bent. Ben ondertussen al mijn love hendels kwijt en heb een strakkere buik. De centimeters vliegen eraf. Dankzij de begeleiding en toffe sfeer is het de eerste maal dat ik zo lang actief en met een glimlach blijf sporten.

Veronique Billon

Ik ben ongeveer 5 jaar geleden begonnen met de bedoeling een beetje uithouding op te bouwen. Omdat ik een zittend beroep heb, was dat toen wel hoogdringend. Het positieve is dat je hier met een ‘puntensysteem’ je conditie kunt verbeteren. Als je wekelijks een bepaald aantal punten moet halen, krijg je meer motivatie om je doel na te streven. Ondertussen doe je veel sociale contacten op. Ik heb er in die jaren al goede vrienden aan overgehouden.

Trouwens als je eenmaal verslaafd bent aan het fitnessen, blijf je komen, ook na een zware dag, want als je je dan eens goed hebt laten gaan op de toestellen en een zalige douche hebt genomen, voel je je terug herboren.

Els Dormael

Hallo ik ben Jo en fitness reeds 12 weken bij Life style fitness Tienen. Voornamelijk kwam ik voor mijn conditie te onderhouden tijdens de koudere maanden. Gedurende de zomer fiets ik veel buiten maar het weer strooit vaak roet in het eten. Met de aangepaste trainingen die ze mij hier gegeven hebben is mijn conditie nog beter geworden. Ik merk echt het verschil wanneer ik buiten ga fietsen. Bovendien geven de extra oefeningen mij ook meer kracht. Ik ben hier zeer tevreden.

Jo Lenaerts

Ik ben Cindy. Al 6 jaar lang ben ik actief bij Life style fitness. Het begon allemaal met revalidatie van de rechterknie. Na de juiste begeleiding en verstevigende oefeningen voor de knie en quadriceps is dit nu totaal verleden tijd. Nu de revalidatie achter de rug is kan ik me terug volledig toeleggen op mijn doelen. Zowel de conditie als mijn figuur hou ik met fitness in vorm. Naast de training is de sfeer zeker een pluspunt. Eens je begint kom je al snel tijd tekort. Het is hier super aangenaam, Sociale mensen en iedereen is altijd klaar voor een babbel. Life style Tienen is de place 2 be !

Cindy Walravens

Mijn naam is Jelle en ben 24 jaar oud. Ik fitness al reeds 1,5 jaar bij Life Style Fitness Tienen. Mijn doel om te starten was simpel, fit zijn in het algemeen. En door goede schema’s en volharding heb ik in mijn ogen dit doel zeker bereikt. De zaal is echt ruim, proper en zeker voldoende variatie in oefeningen. De crew is altijd vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader voor iedereen.

Jelle Roelants

Ik ben reeds 2 maanden lid bij Life Style fitness Tienen en heb al vele veranderingen ondervonden. Door middel van goed te trainen en beetje op mijn voeding te letten ben ik ondertussen 15kg vermagerd. Ik voel mij ook beter in mijn vel door de verminderde kilo’s en de opmerkelijk verbeterde conditie. Toen ik begonnen ben met fitness brak het zweet mij uit bij de minste inspanning. Nu moet ik al hard trainen om hier nog bezweet te staan, maar het de MIHA circel lukt dit steeds weer. Ook al duurt een training slechts ongeveer 45 minuten, je voelt steeds weer dat het een geslaagde training was.

Ik kom zeer graag naar de fitness, niet enkel omwille van wat ik al bereikt heb, maar ook omdat er een zeer aangename sfeer heerst in de fitness door de gemeenschappelijke interesses met de andere mensen, waaronder sporten. En ook door het Life Style team uiteraard, die altijd wel aanwezig zijn voor verbeteringen aan te brengen of een gezellig babbeltje mee te slaan.

Yves Lamaire

Ik ben Laureys Bart en ben 24 jaar. Ik ben niet naar de fitness gekomen voor een bepaald doel! Heb 11 jaar aan gevechtssport gedaan en wil daarom mijn fysiek en spieren onderhouden. Ik kom 3 à 4 keer per week naar de fitness en het lukt mij ook behoorlijk goed om mijn lichaam te onderhouden.

De sfeer en begeleiding zijn ook zeer goed!

Bart Laureys

Mijn naam is Deborah en ik fitness al reeds 8 maanden bij Life Style Tienen. Ik was gestart met fitnessen met oog op figuurcorrectie en 10 kg af te slanken. In tussentijd ben ik al 4 kg afgevallen en voel dat mijn lichaam strakker komt te staan.De zaal is heel handig in gebruik en proper, zeker nu met de

nieuwe flashy kleuren. Het personeel van Tienen is heel

behulpzaam, vriendelijk en hedendaags stijlvol.

Deborah Stockmans

Ik nam een start met fitness in september. Ook al verwachte ik dat fitness niets voor mij was toch bevalt het me echt wel enorm. Iedereen is hier zeer sociaal zowel van coaches als de leden die hier hun kilotjes komen verliezen. Er wordt bij Life style Tienen zeer persoonlijk te werk gegaan. Mijn conditie werd getest en vervolgens maakte ze een schema volledig op maat voor mij.
Ondertussen voel ik me veel fitter en better in men vel.
Life style fitness heeft me hierbij geweldig geholpen.

Geert Landsheer

Ik heb mij ingeschreven om mijn lichaam in vorm te houden en om mijn potentiëel maximaal te benutten. Hiervoor heb ik na de nodige testen een programma gekregen dat zowel mijn conditie op peil houdt als mijn spiermassa verder uit bouwt. Teneinde maximaal te kunnen trainen zonder blessures op te lopen krijg ik continu de benodigde begeleiding en motivatie.

Aan eenieder die in vorm wil blijven, Join the club!

Said Megassabi

Sinds een 3-tal maanden ga ik naar Life Style Fitness in Tienen. Ik voel me hier heel goed bij (zowel lichamelijk als geestelijk). De begeleiders zijn zeer betrokken en begeleiden hun cliënteel echt op maat.

Er worden geregeld leuke acties en wedstrijden georganiseerd om de klanten extra te motiveren.

Daarnaast mag je onbeperkt DVD’s uitlenen: gratis! Moest ik ook genoodzaakt zijn te stoppen, ik zou Life Style Fitness echt missen!

Annemie Verbeelen

Ik ben gestart met sporten in Life Style fitness in Tienen om mijn tijd positief en sportief in te vullen. De doelen die ik graag wou bereiken waren algemene versteviging en een betere conditie. Dit vind ik een perfecte combinatie om een gezonde geest in een gezond lichaam te verkrijgen.  Dankzij een professioneel cardio programma dat werkt aan de hand van een puntensysteem voelde ik mijn conditie al zeer snel verbeteren. Niet enkel voelde ik mij beter door het sporten, maar ik pas nu ook vanzelf een gezondere levensstijl toe. Ondertussen ben ik bijna 5 kg kwijt op slechts 2 maanden!

Riccardo Lancellotti

Mijn naam is Michel Struys en ik ben 56 jaar. Ik fitness al reeds 1 jaar bij Life Style Fitness Tienen. Ik ben begonnen met fitnessen met het doel om te vermageren en mijn conditie te verbeteren. Ik probeer zeker 2 à 3 keer per week te komen trainen. Dit is gemakkelijk te plannen, omdat ik graag op de fitness ben. Ik weet dat als ik er ben, ik aan een betere levenswijze werk. Ik ben al reeds 7 kg vermagerd op korte tijd en voel mij ook fitter. Een aanrader voor iedereen dus.

Michel Struys

Ik ben Peter. Reeds 9maanden ben ik actief in het centrum te Tienen. Voornamelijk ben ik naar hier gekomen om mijn conditie en kracht op te bouwen. Deze had ik dringend nodig voor het fietsen.

Na enkele weken voelde ik al vooruitgang. Dit dank zei de persoonlijke training. Elke 10 weken namen ze een nieuwe test van me af en ondertussen ga ik al naar de hoogste niveaus. Samen met mijn krachtschema merk ik dat ik meer en meer kracht op de pedalen kan zetten wanneer ik met men vrienden een rondje maak. Verder staat het personeel altijd klaar voor een leuke babbel en zorgen ze voor een aangename sfeer in de club. Bedankt team Tienen

Peter Branckaute

Dagelijks kan je me al gedurende 1 jaar in Life style fitness Tienen terugvinden. Na enkele jaren thuis te trainen was ik het beu  om alleen thuis te trainen. Ik wilde extra motivatie en vooruitgang. Daarom ging ik bij Life style fitness trainen. Het personeel voorziet me van de nodige tips & tricks om doelen te bereiken. Hier in Tienen kan ik een volledige kracht training uitvoeren. Alles is er wat je nodig hebt. Het zou leuk zijn er nog een paar extra kracht toestellen bij te hebben maar zoals ik al zie alles is er om meer dan je doelen te bereiken. Opweg naar meer massa zal ik hier nog jaren trainen.

Nico Thoilants

Mijn naam is Jean-Luc. Ik ben 36 jaar jong. Ondertussen fitness ik al 4 maanden in Life Style Fitness Tienen. Mijn startmotivatie was om af te slanken en algemeen mijn bovenlichaam te verstevigen. Ondertussen is mijn conditie al sterk toegenomen, want dit is een belangrijk onderdeel in het afslank proces. Ik zou geen betere plaats kunnen bedenken om mijn vrije tijd te besteden. Er hangt een goede sfeer in de lucht dankzij de vrolijke bende die altijd ter uw beschikking staan.

Jean-Luc Maison

 

Ik kom vanaf januarie 2014 sporten bij lifestyle fitness Tienen.
Vanaf dag 1 werd ik begeleid om gewicht te verliezen, vet te verliezen en van mijn zwangerschaps kilo’s af te komen. Na men 2de kind vond ik dat het tijd was om er iets aan te doen. Op 10 weken tijd verloor ik maar liefst 5kg en 3% vet !! Dit allemaal met een aangepast voedingsschema en de juiste trainingen. De coaches zijn steeds in de buurt als ik vragen heb en de begeleiding zorgt voor resultaten in NO-TIME ! Hiervoor heb heel wat andere dingen zoals bodystyling, dieet  en etc.. geprobeerd maar steeds zonder resultaat. Hier bij lifestyle Tienen weten ze hoe het moet !!

 

Saartje

Mijn naam is Jimmy en train ondertussen al 3 jaar bij Life Style. Mijn doelstelling was om kracht bij te winnen wat inmiddels al grotendeels gelukt is. De begeleiders staan steeds klaar om je te helpen of om tussenin een praatje te komen slaan. Er heerst een goed groepsgevoel. Iedereen kent iedereen wat heel plezant is. Er zijn veel en goede toestellen voor te fitnessen.

Jimmy Verbinnen