Getuigenissen

Life Style Fitness Aarschot

Eind augustus van dit jaar heb ik mij bij Life Style Fitness ingeschreven. De eerste maanden deed ik voornamelijk veel cardio in afwisseling met het krachtcircuit. Na 3 maanden besloot ik om me meer te focussen op het krachtgedeelte. De coaches zorgde voor een uitdagend schema dat aansloot bij het eerdere krachtcircuit. Inmiddels kom ik 5 keer per week trainen en dit met het gewenste resultaat. Afgelopen maanden heb ik al 5 kilo droge spiermassa opgebouwd en ben ik tevreden van mijn prestaties. Geregeld neem ik ook een dvd mee uit de videotheek om na de training te ontspannen.

Matthias Mens

 

Een maand geleden ben ik beginnen trainen bij life style fitness. Ik wou iets aan mijn algemene  conditie en fitheid doen. We starten met een test waar ze je conditie in beeld brengen en ze vertelde me stap voor stap uit hoe ik dit kan verbeteren. Het is een interessant programma met een puntensysteem.
Ook wou ik graag mijn figuur wat verstevigen. Ik heb samen met mijn coach overlegt wat mijn doelen zijn,  ik heb een persoonlijk programma gekregen. Ik volg een twee dagen programma en ben hier tevreden over. De eerste dagen was ik wat stijf maar ondertussen voelt elke training super aan.
De groepslessen vind ik ook heel fijn ! Ik heb alvast de smaak te pakken.

 

Laura Stercks

Samen met een vriendin van mij zijn we hier een kijkje komen nemen en na een gratis proefsessie hebben we de stap gezet. Ik weet nog de eerste keer bij de conditietest was ik echt stikkapot. Maar hoe meer je komt, hoe beter het gaat en hoe beter je je voelt nadien. Ik kom nu minstens 2 keer per week trainen, maar probeer 3 keer te komen. Door de ruime openingsuren en doordat het hier ’s zondags ook geopend is, lukt me dat meestal wel. Er heerst hier een vriendelijke en ontspannen sfeer. De nieuwe toestellen met LCD-tv zorgen voor een aangename cardiotraining.

Veronique Voets

Ongeveer zes jaar geleden kocht ik voor onze Cois zijn pensioen een fitnessabonnement en sindsdien is hij daar niet meer weg te houden. Hij gaat elke dag trainen, anders voelt hij zich niet goed. Ik ben dan zelf ook gestart en doe voornamelijk groepslessen mee terwijl hij meer met gewichten bezig is. We zijn hier zeer tevreden. De sfeer is zeer aangenaam.

Je kan er werken aan je conditie, je spieren verstevigen, met toestellen of met groepslessen, relaxeren onder de zonnebank of in de sauna. Iedereen doet wat hij wil en dat vinden we fantastisch! 

Yvonne Van Horebeek en François Maes

Ongeveer driemaal per week bezoek ik Lifestyle Fitness Aarschot om mijn conditie en gewicht op peil te houden. Momenteel ben ik twee maanden lid en ik ben zeer tevreden over de vooruitgang die ik geboekt heb op deze korte periode. Toen ik pas lid werd, hebben de begeleiders een conditietest afgenomen. Na tien weken kreeg ik de mogelijkheid om deze conditietest nogmaals over te doen om te kijken in hoeverre mijn conditie verbeterd is. Het resultaat was zeker en vast positief. Op de “fitheidsladder” heb ik een flinke sprong voorwaarts gemaakt (van level 2 naar level 4). Dit resultaat werkt uiteraard zeer motiverend. Op naar een nog hoger level!

De sfeer binnen de club is zeker en vast oké! De aankleding en inrichting van de zaal is zeer gezellig. Het ruime aanbod aan toestellen stelt me ook zeer tevreden. Bovendien zijn deze van zeer goede kwaliteit en erg goed onderhouden. Tegen dat het zomer wordt, ben ik van plan om gebruik te maken van de zonnebank.

Kelly Gentens

In juni 2012 besloot ik samen met men vriendin Yoko Vanderhaegen een fitnessabonnement te nemen. We waren al een tijdje opzoek achter een fitnessclub tot we door het stad van Aarschot liepen. Er sprak ons een aan over over Life Style fitness Aarschot en gaf ons wat informatie. Dit trok ons wel aan en we zijn het eens gaan bekijken. Na het eerste intake gesprek en conditietest waren we verkocht. We zijn nu 2 maand later en nu zijn we er niet meer weg te houden, we komen 2-3 keer de weer sporten.

Jeroen Neekxkens

Om mijn goede voornemens voor 2009 waar te maken, startte ik in januari met fitness. Ik heb er nog geen moment spijt van, want door te trainen en een aanpassing naar gezonde voeding, ben ik intussen al 28 kg lichter. Ik ben dus op de goede weg en ik doe het ook graag, dus stoppen zit er direct nog niet in.

Zet de stap naar de fitness en met voldoende zelfdiscipline wat voeding betreft … gegarandeerd succes! 

Annick Van Calster

Ik kom hier nu al bijna drie jaar. Toen ik begon woog ik 108 kg. Na zes maanden intensieve cardiotraining en spinning was ik al 16 kg kwijt! Nu doe ik wekelijks nog enkele uren spinning en ik voel me er goed bij. Er is altijd veel ambiance tijdens de les en ik kijk er elke week terug naar uit.

Gerrit Goossens

Ik train hier nu twee jaar en leg me vanaf het begin enkel toe op kracht- en volumetraining. Ik kom 5 à 6 keer per week trainen. Afwisseling in schema’s en oefeningen is belangrijk, daarom krijg ik elke 3 maand een nieuw schema van de begeleiders. Met het nodige voedingsadvies en eiwitsupplementen ben ik in die twee jaar tijd ongeveer 24 kg bijgekomen.

Als ik zie hoe ik begonnen ben ten opzichte van nu!

In volume en ook in kracht ben ik enorm bijgekomen.

No pain, no game!

Kristof Hermans

Ik kom al jaren trainen bij Fabofit en ben erg tevreden over de club. Wegens een druk gezinsleven heb ik niet altijd evenveel tijd om te trainen, maar de weinige tijd die ik heb, besteed ik hier graag! Afhankelijk van je doelen kan je steeds bij Fabofit terecht: zweten op de cardio- en krachttoestellen, verstevigen op de trilplaat of gewoon relaxen in de sauna en zonnebank, it’s your choice! Voorts is de sfeer erg gemoedelijk, zijn ze bijna doorlopend open, heerst er een fijn contact tussen de klanten en staan de begeleiders altijd voor je klaar!

Andy Elsen

Ik ben hier ongeveer anderhalf jaar geleden gestart met de nadruk op cardiotraining en probeerde dan ook steeds mijn punten te behalen op het sportmed-systeem. Na enkele maanden wilde ik ook mijn spieren wat in vorm houden en ben ik met krachttraining gestart. Door de combinatie van kracht en conditie voel ik me echt veel fitter en beter in mijn vel. Onlangs heb ik mijn dochter meegebracht en het beviel haar hier. Zo ben ik overgeschakeld naar een familieabonnement, wat nog voordeliger is. Zij is hier ook heel tevreden en leent ook vaak een filmpje uit de uigebreide videotheek.

Wilfried Teniers

In april 2011 ben ik beginnen trainen in lifestyle  Aarschot, ik woog 70 kg en voelde me niet goed in men vel. Ik had juist een zwangerschap achter de rug ,  er moest iets aan gedaan worden.

Vanaf het moment  bij inschrijving had ik al een goed gevoel! De gezellige sfeer in de club viel me meteen op. Mijn doelen waren  gewichtsverlies, vooral aan de buikstreek . Meteen na mijn inschrijving ben ik er ingevlogen met de juiste begeleiding.  Ze hebben mij bewust gemaakt hoe belangrijk je voeding  is , en daarom  ook voedingsadvies gegeven.

Ondertussen train ik al 2 jaar , en voel me super. Ben 20Kg afgevallen! en heb mijn strakke buik . Voor mij is het een soort uitlaatklep, waardoor ik meer zelfvertrouwen krijg,  het werkt verslavend! Eens je begint  te merken dat je lichaam verandert ben je niet meer te stoppen, zalig gewoon! 

Sarah De Winter

In juni 2012 besloot ik samen met men vriend een fitness abonnement te nemen. We waren al een tijdje opzoek achter een club tot 1 man ons in het stad aansprak over lifestyle fitness Aarschot dit sprak ons aan en we zijn het eens gaan bekijken en nu zitten we er 2 tot 3 keer per week te sporten .

Yoko Vanderhaeghen

Via een reclamefolder startte ik begin dit jaar met fitness. 

Mijn doelstellingen: conditie verbeteren, lichaamsbouw verstevigen en enkele kilo’s verliezen. 

In die 3 maanden ben ik reeds 5 kilo afgevallen!

Mijn conditie is dankzij het puntensysteem van begin niveau 3 naar eind niveau 4 gestegen! 

Ik doe geregeld mee aan joggings in het weekend en ook daar merk ik natuurlijk dat het nu veel vlotter gaat!

Door het specifieke krachtschema is er ook reeds een merkbaar verschil wat lichaamsbouw betreft. Door 3 maal per week aan krachttraining te doen, zijn alle spieren verstevigd.

Af en toe neem ik een dvd mee uit de videotheek hier en dat vind ik ook wel gemakkelijk.

Ik ben hier dus zeer tevreden!

Wim Helsen

Ongeveer drie jaar geleden besloot ik om me in te schrijven bij een fitnessclub. In het voorbijrijden viel mijn oog op de Lifestyle Fitnessclub in Aarschot. Na het bespreken van mijn doelstellingen en een korte rondleiding, besloot ik mij in te schrijven. Mijn voornaamste doelstellingen zijn het verbeteren van mijn conditie en het verhogen van mijn kracht. Dit alles doe ik in functie van mijn beroep. Ik ben namelijk dierenverzorger bij Planckendael en ik verzeker je dat dit veel fysieke inspanningen vergt. Sinds ik fitness, gaat het veel beter op mijn werk en ik voel me in het dagelijkse leven ook veel beter. Een van de grote voordelen aan deze fitnessclub is dat ik op regelmatige tijdstippen mijn abonnement kan bevriezen. Als ik op reis ga, ziek ben of even geen tijd heb op te komen, laat ik mijn abonnement bevriezen.

Ik ben erg tevreden over de manier van werken van de fitnessclub. Het personeel is steeds vriendelijk en je kan altijd een beroep doen op hen. De sfeer binnen de club is ook erg goed. Je vindt er altijd wel iemand waarmee je een praatje kan doen. 

Thierry Willaert

Ik vind het belangrijk om er goed uit te zien en kom dan ook met plezier meermaals per week trainen. Ik werk aan mijn conditie tijdens de spinning en train veel op de loopband. Weer of geen weer op de loopband is het altijd droog!

Meermaals per week wordt er zumba gegeven en aangezien alles hier bij inbegrepen is in je abonnement, ga ik dat zeker ook eens proberen. Ik maak ook vaak gebruik van de zonnebank en van de sauna, daar kan ik echt tot rust komen.

Na slechts enkele jaren trainen, voel ik me tien jaar jonger!

Katarzyna Sadowska

Ongeveer een jaar geleden ben ik samen met mijn vriend lid geworden bij Lifestyle Fitness Aarschot. Onze doelstellingen zijn evenwel niet dezelfde. Ik focus me vooral op het verbeteren van mijn conditie, terwijl  hij zich meer toespitst op krachttraining. Sinds ik gebruik maak van de op maat gemaakte trainingsprogramma’s, heb ik een enorme progressie geboekt. Toen ik pas lid werd, bevond ik mij in level 1 op de “fitheidsladder”. Momenteel bevind ik mij in level 4, en daar ben ik zeer trots op.  Bovendien voel ik me stukken beter en ben ik minder snel moe.

De accommodatie stelt me tevreden. Ik gebruik zowel de cardio- als figuurtrainingstoestellen. Na mijn training maak ik regelmatig gebruik van de aanwezige zonnebank.

Over het personeel ben ik ook tevreden. Ze komen regelmatig langs om te vragen of alles goed gaat. Ik kan bij hen ook steeds terecht met al mijn vragen. 

Ilse Cuyvers

Ik kom 3x per week trainen en mijn conditie en uithouding is, in de 6 jaar dat ik hier train, enorm verbeterd. Ik kom hier graag, anders kwam ik niet, eh. Het is hier een toffe, gemoedelijke sfeer en het volk dat hier traint bestaat uit gewone mensen, zodat je je direct op je gemak voelt. Het is ook een vorm van verslaving geworden voor mij. Ik durf soms shiften te wisselen op mijn werk om te kunnen komen trainen. Alleen in de grote vakantie durf ik uitzonderlijk 2 weken te bevriezen. Met Rob, die hier ook traint, lachen we er altijd mee, dat we een “stuk van het meubilair” geworden zijn. Ik voel me alleszins veel gezonder en blijf mooi op mijn gewicht.

Mieke Van Criekinge, 45 jaar

In februari 2012 besloot ik om me in te schrijven bij Life Style Fitness in Aarschot.  Mijn voornaamste doel was om wat te vermageren.   Maar na enige periode te trainen veranderde dit al snel naar het aanmaken van spiermassa.  Nu we 4 maanden verder zijn merk ik al heel wat vooruitgang.  Ik voel me een pak fitter en sterker.  Dit is te danken aan de goede toestellen en de verschillende trainingsschema’s die de coaches me geven.  Mijn doel nu is om zeker te blijven trainen maar dit gaat zeker en vast geen probleem zijn door de geweldige sfeer die er binnen de fitness heerst.

Kris Imbrechts

In April 2012, bijna een jaar geleden ben ik hier gestart om wat fitter te worden. Ik kom meestal in de voormiddag trainen, dan is het hier rustig. Na zo’n uurtje op fiets, crosstrainer, stair, loopband of roeitoestel voel ik me stukken beter. Daarna doe ik nog wat figuurtraining op de luchtdruktoestellen, om mijn spieren wat te verstevigen. Dat doe ik 2 à 3 keer per week. Ondertussen is het een gewoonte geworden dat ik niet zou willen missen. De fitness is in het weekend ook doorlopend open wat ik een groot pluspunt vind, zo kan ik trainen op welk uur dat ik wil, zonder al te veel rekening te houden met openingsuren. Tijdens de zomerperiode ga ik veel op reis dus bevries ik mijn abonnement zo dat de maanden die ik niet kom, zeker niet verloren gaan.  

Yvette Cuypers

Als fervent wielertoerist is het zeer belangrijk om regelmatig ook wat indoortraining te doen, vooral tijdens de koude wintermaanden. Om tijdens deze koude wintermaanden mijn conditie op peil te houden, neem ik driemaal per week deel aan de groepsles “cycling”. Deze vrij intensieve manier van trainen geeft me telkens opnieuw een enorme voldoening. Bovendien is het een zeer leuke manier van trainen, voorzien van heel wat sfeer en ambiance.

Inmiddels ben ik ongeveer drie jaar lid bij Lifestyle Fitness Aarschot en ik heb een enorme vooruitgang geboekt. Maar liefst 40!! Kg ben ik afgevallen! Persoonlijk vind ik dit een zeer goed resultaat. Uiteraard gaat het fietsen nu ook veel beter. Ik moet immers minder gewicht meesleuren.

David Cluytens

 

Eén jaar geleden zijn we begonnen met fitnessen hier in Aarschot via een paar vrienden die hier ook al trainden. We wilden vooral komen fitnessen als aanvulling op onze hobby’s freerunning en parkour. Onze focus ligt dus meer op meer kracht ontwikkelen dan op cardio. In dit jaar dat we bezig zijn hebben we allebei al veel vooruitgang geboekt en zelfs meer dan we in het begin hadden verwacht.
Dit komt dan ook omdat we zo graag komen sporten. De sfeer is erg tof, iedereen is vriendelijk en behulpzaam en de coaches staan ook steeds klaar om te helpen. Er staat ook altijd leuke muziek op!
De club zelf oogt ook heel open en modern. De toestellen zijn allemaal in goede staat, zijn uitgebreid en er is veel variatie mogelijk.
Wat nog een pluspunt is, is dat we na het sporten al eens graag een film zien. Dit gaat dan ook met het gratis dvd-verhuur in de club.
We zijn allebei nog studenten dus tijdens de examenperiodes is het niet altijd mogelijk om te komen sporten. Dan kunnen we ons abonnement laten bevriezen voor die periode en dan krijgen we die ‘verloren’ tijd achteraf terug bij.
We wonen allebei wel op een redelijke afstand, maar door de toffe sfeer is het zeker de moeite waard om helemaal tot hier te komen!

Joris De Langhe, 18 jaar en Dries Wouters, 19 jaar

 

Dries en Joris

In oktober werd ik geopereerd wegens afgescheurde ligamenten, zowel aan voor- als aan de achterkant van mijn knie. Ik wil er alles aan doen om mijn plaats in de Belgische BMX-top te heroveren. Om mijn benen zo snel mogelijk terug op punt te krijgen en ook de rest van mijn lichaam te onderhouden, zit ik bijna dagelijks in de fitness. Hopelijk ben ik snel gerevalideerd zodat ik intensiever kan beginnen trainen. 

Kenny Verstrepen

Ik heb een horecazaak en heb een druk en gejaagd leven, maar toch vind ik het belangrijk om tijd te maken voor mijn gezondheid en uiterlijk. Ik heb thuis een deel fitnesstoestellen staan, maar daar word ik voortdurend gestoord door telefoons en personeel. Daarom besloot ik een viertal jaar geleden op aanraden van mijn zoon, die hier al trainde, tijd te maken voor mezelf en even weg van al de drukte hier aan mijn gezondheid te komen werken. Ik heb daar nog geen moment spijt van. Het is hier een toffe sfeer met enthousiaste begeleiders en groepslesgevers. Als ik wat minder tijd heb, is de trilplaat ideaal om toch iets te doen en alles wat te verstevigen. Aangezien ik elk jaar enkele maanden aan zee zit, is het voor mij zeer interessant dat ik mijn abonnement kan bevriezen. Nadien kan die ganse periode dan gerecupereerd worden. Ik kom meestal door de dag en ben zeer blij dat ze hier dan ook groepslessen hebben in de voormiddag. Ik zet alles opzij om vrijdagmorgen de zumba te kunnen volgen. Veel mensen die ik ken, klagen en zagen dat ze te dikke billen hebben of wat kilootjes zouden moeten verliezen. Maar ik vind dat je i.p.v. daarover te zagen, je daar iets aan moet doen!

Arletta Letar, 63 jaar

Ongeveer drie jaar geleden besloot ik om me in te schrijven bij een fitnessclub. In het voorbijrijden viel mijn oog op de Lifestyle Fitnessclub in Aarschot. Na het bespreken van mijn doelstellingen en een korte rondleiding, besloot ik mij in te schrijven. Mijn voornaamste doelstellingen zijn het verbeteren van mijn conditie en het verhogen van mijn kracht. Dit alles doe ik in functie van mijn beroep. Ik ben namelijk dierenverzorger bij Planckendael en ik verzeker je dat dit veel fysieke inspanningen vergt. Sinds ik fitness, gaat het veel beter op mijn werk en ik voel me in het dagelijkse leven ook veel beter. Een van de grote voordelen aan deze fitnessclub is dat ik op regelmatige tijdstippen mijn abonnement kan bevriezen. Als ik op reis ga, ziek ben of even geen tijd heb op te komen, laat ik mijn abonnement bevriezen.

Ik ben erg tevreden over de manier van werken van de fitnessclub. Het personeel is steeds vriendelijk en je kan altijd een beroep doen op hen. De sfeer binnen de club is ook erg goed. Je vindt er altijd wel iemand waarmee je een praatje kan doen. 

Thierry Willaert

Ongeveer drie jaar geleden ben ik naar hier verhuisd. Ik deed voordien reeds fitness en ging op zoek naar een club. Ik kwam bij Life Style Fitness/ Fabofit terecht. De ruime openingstijden en de sociale, gemoedelijke sfeer spraken me enorm aan. In de fitness en ook bij de groepslessen leg je makkelijk contacten, want als buitenlandse had ik hier weinig connecties. Ik werk 3 maal per week aan mijn conditie en train ook telkens op de luchtdruktoestellen. Figuurtraining is mijn hoofddoelstelling en ik moet zeggen dat ik in die drie jaar een grote vooruitgang gemaakt heb. Mijn zus, die geen fitness doet,  is even groot en weegt evenveel, maar je ziet merkelijk het verschil in houding en lichaamsbouw. Ik had thuis nog een doos kleren staan, die ik na de verhuis nog niet uitgepakt had, aangezien ik dacht dat ze nooit meer zouden passen. Toen ik ze onlangs dacht weg te geven, was ik dan ook blijverrast dat ik er terug in kon! Soms is het moeilijk om na je werk te komen trainen, maar eens je hier bent, voel je je al stukken beter en nadien nog beter! 

Kaarina Kukkonen

Een half jaar geleden ben ik hier via een reclamefolder eens komen kijken voor informatie en na een warm welkom en een rondleiding in de club, heb ik me direct lid gemaakt. Mijn doel was enkele kilo’s verliezen die er door medische redenen waren bijgekomen. In het begin ging dat vrij moeizaam, maar nu kom ik 3x per week en ben ik op goede weg en reeds zes kilo kwijt. Soms relax ik in de sauna ofwel thuis met een filmpje uit hun videotheek.  Ik vind het hier goed op alle gebied. Hygiëne vind ik zeer belangrijk en alles is hier tiptop in orde. Het gaat er hier professioneel aan toe en ik voel me hier echt op mijn gemak.  Ik kom steeds overdag trainen en het is dan ook een belangrijk pluspunt dat er groepslessen in de voormiddag doorgaan. Vrijdagvoormiddag geeft Sigrid hier heel enthousiast zumba en BBB en ik kijk er elke week weer naar uit.

Rosi Di Pietrantonio

Voordat we ons lid maakten, deden we thuis al aan krachttraining in onze garage. Na een jaar waren onze gewichten echter te licht geworden en beseften we dat ons materiaal echt te beperkt was.

Dus we moesten een keuze maken: nieuwe materiaal kopen of ons aansluiten bij een fitnessclub..?

Nadat we een kijkje namen bij Fabofit was onze keuze snel gemaakt!

Inmiddels komen we 5x per week trainen, hebben we veel meer plaats, krijgen we hulp en tips, persoonlijke schema’s, uitleg, variatie aan toestellen… Kortom, we boeken veel sneller vooruitgang en dat is waar het ons allemaal om draait!

Een bijkomend voordeel is dat er een videotheek aanwezig is, waar je steeds gratis dvd’s mag lenen. We kijken vaak films, dus dat is ook mooi meegenomen!

Jurgen en Bjorn Van Acker

Ongeveer een jaar geleden ben ik samen met mijn vriend lid geworden bij Lifestyle Fitness Aarschot. Onze doelstellingen zijn evenwel niet dezelfde. Ik focus me vooral op het verbeteren van mijn conditie, terwijl  hij zich meer toespitst op krachttraining. Sinds ik gebruik maak van de op maat gemaakte trainingsprogramma’s, heb ik een enorme progressie geboekt. Toen ik pas lid werd, bevond ik mij in level 1 op de “fitheidsladder”. Momenteel bevind ik mij in level 4, en daar ben ik zeer trots op.  Bovendien voel ik me stukken beter en ben ik minder snel moe.

De accommodatie stelt me tevreden. Ik gebruik zowel de cardio- als figuurtrainingstoestellen. Na mijn training maak ik regelmatig gebruik van de aanwezige zonnebank.

Over het personeel ben ik ook tevreden. Ze komen regelmatig langs om te vragen of alles goed gaat. Ik kan bij hen ook steeds terecht met al mijn vragen. 

Ilse Cuyvers

Ik ben hier reeds enkele jaren actief lid en kom twee à drie keer per week. Gezondheid vind ik zeer belangrijk en hoe ouder je wordt, hoe meer je eraan moet werken natuurlijk. Elk jaar ga ik enkele weken druiven plukken en kan ik niet komen fitnessen, maar dat is hier geen probleem. Ik “bevries” die periode en kan die dan nadien nog opnemen. 

Sylvia Hermans

 

Eén jaar geleden ben ik gestart bij life style fitness Aarschot. Ik ben hartelijk ontvangen en er werd meteen een persoonlijk schema voor me opgemaakt. Ik werk in het weekend in de horeca en soms tot in de vroege uurtjes. Een pintje drinken hoort daar ook bij. Om deze extra calorieën te verbranden ga ik 4 keer in de week sporten. Ondertussen heb ik veel meer energie en voel me beter in mijn vel. Sporten gaat samen met een gezonde levensstijl, dus vraag ik geregeld ook voedingsadvies aan de coaches die mij altijd graag verder helpen. Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Nick Van Bedts 26 jaar.Eén jaar geleden ben ik gestart bij life style fitness Aarschot. Ik ben hartelijk ontvangen en er werd meteen een persoonlijk schema voor me opgemaakt. Ik werk in het weekend in de horeca en soms tot in de vroege uurtjes. Een pintje drinken hoort daar ook bij. Om deze extra calorieën te verbranden ga ik 4 keer in de week sporten. Ondertussen heb ik veel meer energie en voel me beter in mijn vel. Sporten gaat samen met een gezonde levensstijl, dus vraag ik geregeld ook voedingsadvies aan de coaches die mij altijd graag verder helpen. Een gezonde geest in een gezond lichaam!

 

Nick Van Bedts

Enkele maanden geleden startte ik met fitnessen en tot nu toe valt het reuze mee! Elke week probeer ik mijn punten te behalen op het cardiogedeelte en ondertussen voel ik me al een stuk fitter! Inmiddels verlegde ik mijn prioriteiten en concentreer me meer op het krachtgedeelte omdat ik wat meer spiermassa zou willen opbouwen. De begeleiders hebben me een specifiek trainings- en voedingsschema uitgelegd en ik zie het volledig zitten! Ik ben blij dat ik de stap naar de fitness gezet heb!

Pauwel Gijselings

Berckmans Jozefien

Ik ben een fervent sporter. Zo heb ik jarenlang korfbal gespeeld op competitieniveau. Door een slepende knieblessure, opgelopen tijdens een wedstrijd, diende ik deze hobby enkele jaren geleden op te bergen. Dit vond ik uiteraard zeer jammer. De dokters raadden me aan om een revalidatieprogramma te volgen. En welke plaats is hiervoor beter geschikt dan een fitnesscentrum? Via mijn ouders ben ik bij Lifestyle Fitness Aarschot terecht gekomen. Mijn ouders zijn er ook betalend lid en bezoeken de club ook wekelijks. Inmiddels ben ik twee jaar bezig met het revalidatieprogramma en het gaat stukken beter met mijn knie. Ik heb de korfbaltrainingen zelfs terug kunnen hervatten.

Over de sfeer in de club ben ik meer dan tevreden. Er komt een heel ruime doelgroep en je leert er veel nieuwe mensen kennen. Elke keer dat ik ga trainen, kom ik wel iemand tegen waarmee ik een praatje kan doen.

De accommodatie is zeer gevarieerd, van uitstekende kwaliteit en goed onderhouden. Met andere woorden ideaal om te revalideren.

Het personeel is ook steeds gemotiveerd om mij gepaste richtlijnen en begeleiding te geven. Ik kan bij hen ook steeds terecht met al mijn vragen.

Jozefien Berckmans

Jaren geleden ben ik begonnen met krachttraining in functie van mijn job. Na een interessante uiteenzetting over de enorme mogelijkheden binnen de club, wilde ik er 100% voor gaan. Inmiddels train ik al 3 jaar bij Fabofit en ben ik nog steeds even overtuigd van mijn keuze!

Voor op maat gemaakte kracht-, massa-, of cardioschema’s kan ik steeds bij de trainers terecht. Ik word ondersteund waar nodig en ben erg blij dat ik hier elke dag kan trainen.

Een ander pluspunt is dat je steeds een gratis film uit de ruime videotheek kan meenemen om thuis te kijken, zalig!

Steven Geuvens

Ik ben zeer geïnteresseerd in krachttraining en train 5 tot 6 maal per week. Inmiddels paste ik mijn levensstijl en voeding volledig aan in functie van mijn lichaam. Met vragen en nieuwe trainingsmethoden kan ik steeds bij de begeleiders terecht. Ik vind het altijd fijn om met mensen te praten die deze passie delen.

Er heerst een gemoedelijke sfeer waardoor ik nooit gejaagd ben snel te vertrekken. Na training doorblader ik graag nog wat fitnessliteratuur terwijl ik mijn shake drink alvorens voldaan huiswaarts te keren.

Merlijn Vets

Sinds 2004 ben ik lid in Lifestyle Fitness Aarschot en ik heb het er enorm naar mijn zin. Anders zou ik er al niet zo lang komen hé? Tijdens deze periode ben ik fysiek sterker geworden en mijn conditie heeft ook een serieuze “boost” gekregen. Na elke training maak ik gebruik van de sauna, een ware deugd, vooral tijdens koude winteravonden. Door het gebruik van de sauna, heb ik ook een grotere weerstand opgebouwd tegen typische winterkwaaltjes als verkoudheden en dergelijke. Vaak ga ik ook gewoon naar het fitnesscentrum om een praatje te doen met de vele mensen die ik er heb leren kennen. De sfeer is met andere woorden erg goed!

Over het onthaal en de begeleiding van het personeel kan ik alleen maar goede dingen zeggen. Ik word er steeds vriendelijk onthaald en indien ik iets nodig heb, word ik steeds met de glimlach verder geholpen. 

Marina Mesens

Enkele jaren geleden legde ik, samen met enkele kameraden, wat geld uit om enkele krachttoestellen te kopen. De bedoeling was om onze kelder in te richten als fitnessruimte. Onze voornaamste doelstellingen waren het vergroten van onze spiermassa en het verhogen van onze kracht. Al snel kwamen we tot de conclusie dat de gewichten te licht werden. Bovendien was de kwaliteit van de toestellen niet erg goed. We moesten dus op zoek naar een alternatief.

We besloten om ons licht te gaan opsteken in enkele fitnesscentra in de buurt. Het duurde niet lang voor we een ideale fitnessclub gevonden hadden. Lifestyle Fitness Aarschot biedt een enorme waaier aan faciliteiten. Enkele weken later werd mijn vriendin ook lid met het oog op het verbeteren van haar uithoudingsvermogen.  

Inmiddels zijn we twee jaar lid bij Lifestyle Fitness Aarschot en we hebben het ons nog geen moment beklaagd. Gemiddeld bezoek ik, samen met mijn kameraden, viermaal per week de club. Tijdens mijn trainingssessies is er altijd wel de mogelijkheid om een praatje te slaan met andere leden, aangezien we dezelfde passie delen. Aan sociaal contact is er zeker en vast geen gebrek!

Tijdens mijn trainingsperiode ben ik flink toegenomen in spiermassa (van 68kg naar 75kg). Bovendien voel ik me een pak sterker! Dit heb ik vooral te danken aan de enorme variëteit en kwaliteit van de krachttoestellen.

Een van de grote voordelen aan deze club is de all-in-formule. Zo maak ik regelmatig gebruik van de zonnebank en huur ik na afloop van mijn training vaak een film.

Koen Dubois

In september 2011 kwam ik me bij Life Style Fitness in Aarschot inschrijven met het doel mijn fysiek te verbeteren.  Ik zocht een plek waar ik aan mijn conditie kon werken en tevens wat vetmassa om te zetten naar spiermassa.  Aangezien ik in het leger werk zou fitnessen ook bevorderend moeten zijn voor mijn job.

Na enkele weken had ik de smaak volledig te pakken en was ik supergemotiveerd.  Met de juiste trainingsschema’s en aangepaste voeding ben ik van 108 kg naar 97 kg gegaan.  En als het goed weer is probeer ik ook met de fiets naar het werk te rijden, 1,5 uur heen en 1,5 uur weer.

Wat ik vooral zo goed vind bij Life Style Fitness zijn de cardio-toestellen.  Deze zijn voorzien van televisietoestellen waardoor de tijd sneller voorbij gaat en waardoor ik hier graag aan mijn conditie kom werken.  Ik train hier graag en ga dat ook voor een hele tijd blijven doen.

Tommy Vandenbroeck

Mijn man en ik zijn al enkele jaren lid en we zijn hier zeer tevreden. Na training voelen we ons stukken beter. Om medische redenen zijn er periodes dat ik niet kan komen. Het is dan zeer interessant dat je je abonnement kan bevriezen zodat je die periodes niet kwijt bent, maar nadien kan opnemen. Er heerst een toffe sfeer en de begeleiders geven ons de nodige aandacht om een aangename en goede training af te werken. 

Patricia Celis en Raf Vandenbroeck

In de zomer ga ik veel met de koersfiets rijden, nu omdat het in de winter minder goed weer is heb ik er voor gekozen om mij aan te sluiten bij Life Style Fitness, zodat ik mijn conditie kan onderhouden. Je hebt hier ook de mogelijkheid om je programma te “bevriezen” ideaal voor mij aangezien ik in de zomer altijd buiten fiets. Ondertussen ben ik al 2 maand lid en heb mijn conditie naar een hoger niveau gebracht dankzij het 10 weken programma.

Tom Van Essen

Ik hecht enorm veel belang aan een gezond en evenwichtig leven. Uiteraard speelt sporten hierin een erg belangrijke rol. Ik heb gekozen voor fitness om mijn conditie op peil te houden, mijn figuur stevig te houden en om er simpelweg goed uit te zien. Ik bezoek de fitnessclub gemiddeld driemaal per week en het is echt een deel van mijn leven geworden. Indien ik een week niet kom trainen, voel ik me iets minder goed. Dit toont nogmaals aan dat fitness een positief effect heeft op het lichaam en de geest. Over de accommodatie ben ik meer dan tevreden. Hét grote voordeel aan de cardiotoestellen is dat ze voorzien zijn van een televisiescherm. Zo kan ik tijdens mijn training naar mijn favoriete programma’s kijken en gaat de tijd veel sneller voorbij. Ik maak ook regelmatig gebruik van de sauna, vooral in de winter. Het geeft een ontspannend en warm gevoel, ideaal voor een optimale nachtrust.

Adriana Stan, 24 jaar

Elk nieuw jaar neem ik goede voornemens , dit jaar wilde ik iets aan mij  gezondheid doen. Stoppen met roken en lichaamsbeweging is dan een must. Dus heb ik me ingeschreven in lifestylefitness , het was voor mij iets totaal onbekend. In begin krijg je 6 opstartafspraken voor je wat wegwijs te maken in de wereld van fitness. Na enkele weken trainen ben ik overgeschakeld naar een persoonlijk krachtschema in combinatie met cardio. Ondertussen ga ik vijf keer de week trainen. Voor vragen en advies kan ik altijd terecht bij de begeleiders. Kortom ik heb een hoop vrienden bij en voel me een pak gezonder! WINNING!  

Soufian Abouzian

Reeds enkele jaren kom ik hier 3 maal per week minstens 1 uur trainen. Ik kom hier om mijn conditie op pijl te houden en om  ‘jong’ ouder te worden. Ik ben hier zeer tevreden. Toen ik hier een half jaartje bezig was, kreeg ik een ski ongeval. De dokters zeiden dat ik sporten kon vergeten gezien mijn leeftijd, maar ik zei “No Way ! ” Ik moet zeggen dat ze mij hier de juiste ondersteuning en goede begeleiding  gegeven hebben om te revalideren. Ik kreeg een aangepast schema om mijn knie te verstevigen en na enkele maanden kon ik terug zonder problemen op de loopband. Buiten lopen is voor mijn knie te belastend en de loopband is dan het ideale alternatief, omdat de schokken bij het neerkomen veel kleiner zijn. Er  wordt hier ook een zomer- en winterspel georganiseerd. Dat is een spaaractie om de mensen te motiveren meer en langer te komen trainen en dat werkt wel… 

Eva Melotte

In April 2010 besloot ik om me in te schrijven bij Life Style Fitness in Aarschot.  Men voornaamste doel was het bijkomen van spiermassa. Ik heb gekozen voor life style fitness Aarschot omdat hun visie me aansprak. Ze hebben me reeds goed begeleid met het maken van schema’s en het bijsturen tijdens de oefeningen ik ben reeds 5 kilo aangekomen. Het fijne aan life style fitness is het feit dat je vele mensen kent en elke training komen er nog wel bij. Hier ontstaan mooie vriendschappen.

Pieter Van den Broeck

Alvorens ik begon met fitness, had ik bijzonder veel last van ondergewicht. Je zag mij bij wijze van spreken haast niet lopen. Op een gegeven ogenblik besloot ik hieraan iets te toen. Op aanraden van een collega ging ik mijn licht opsteken bij Lifestyle Fitness Aarschot. Na het vriendelijke onthaal, de bondige uitleg over de faciliteiten en de manier van werken, stond voor mij de keuze vast. Ik werd lid bij deze club en ik heb het mij nog geen moment beklaagd.

In het begin heeft het begeleidend personeel een trainingsschema op maat op gesteld voor mij. Hierbij werd uitdrukkelijk rekening gehouden met mijn persoonlijke doelstellingen. Na enkele maanden intensief trainen was het resultaat al zichtbaar. Ik was toegenomen in spiermassa en voelde me fysiek een pak sterker.

Momenteel bezoek ik de club nog steeds viermaal per week, altijd met evenveel plezier. De sfeer is er echt fantastisch. Altijd kom ik er wel iemand tegen waarmee ik een babbeltje kan doen, zo gaat de tijd ook veel sneller voorbij. Ook met het personeel kom ik goed overeen. Voor al mijn vragen kan ik steeds bij hen terecht.

De ruime variatie aan krachttoestellen zijn van zeer goede kwaliteit. Ook de andere faciliteiten spreken mij enorm aan. Na elke training ga ik nog even onder de zonnebank en alvorens ik huiswaarts keer, neem ik nog even een kijkje in de huisvideotheek zodat ik voor het slapengaan nog een filmpje kan kijken. Wat heeft een mens nog meer nodig?  

Kim Verbist

Alvorens ik tien maanden geleden lid werd in Lifestyle Fitness Aarschot, had ik mijn licht reeds opgestoken in verschillende andere fitnessclubs. Na het vergelijken van de prijs en de kwaliteit, kwam ik tot de vaststelling dat deze club de beste optie is. Er is een ruime variatie aan kracht- en cardiotoestellen.

Ik bezoek de club ongeveer 4 keer per week, met als doelstelling toe te nemen in spiermassa en kracht. En het vlot erg goed, al zeg ik het zelf. Sinds het begin van mijn training, tot heden, ben ik maar liefst 9 kilogram aangekomen in spiermassa!

De ontspannen sfeer binnen de club zorgt ervoor dat ik mijn training telkens met evenveel plezier afwerk. Bovendien heb ik er heel wat nieuwe mensen leren kennen. Het is immers zeer aangenaam om met mensen te praten die dezelfde passie als jou delen.

Na elke training neem ik nog even een kijkje in de aanwezige videotheek. Het ruime aanbod aan dvd’s kan me zeker en vast bekoren!

Sven Luckermans

Vorig jaar in mei schreef ik me in in Heist. Als je in één van de clubs lid bent, kan je ook in de andere gaan trainen. Ik train nu meestal in Aarschot, omdat ze groeplessen in de voormiddag hebben. Ik kom ongeveer 3x per week en mijn lichaam voelt nu al veel steviger aan. Een groot pluspunt is dat je zoveel afwisseling hebt. Ik warm meestal op met een conditietoestel. Nu ze hier nieuwe toestellen hebben met LCD-tv, is dat nog aangenamer geworden. Daarna doe ik mee met de groepslessen. Als ik er de tijd voor heb, doe ik nog wat extra figuurtraining op de trilplaat of ga ik onder de zonnebank.

Kelly Vanseuningen

In maart 2009, bijna een jaar geleden, ben ik hier gestart . Ik kom steeds in de voormiddag trainen, dan is het hier rustig. Na zo’n uurtje op fiets, crosstrainer, stair, loopband of roeitoestel voel ik me stukken beter. Daarna doe ik nog wat figuurtraining op de luchtdruktoestellen, om mijn spieren wat te verstevigen. Dat doe ik 2 à 3 keer per week en zolang ik er mij goed bij voel, zal ik dat blijven doen.

Trix Struys

Toen ik met fitness begon, woog ik slechts 58 kg. Het was dus mijn bedoeling om voornamelijk bij te komen. Ik doe voornamelijk krachttraining en dat 6 maal per week. Tegen de zomer doe ik ook wat cardio om droog te trainen. Belangrijk is dat je als je zo vaak traint, je voldoende afwisseling van oefeningen hebt, daarom vraag ik geregeld een nieuw schema aan de begeleiders. Ook is het belangrijk dat je op je voeding let. De begeleiders hebben zelf ook veel ervaring met trainings- en voedingsschema’s  en het is plezant om daarover gedachten te wisselen. Ik train hier nu 3 jaar en weeg intussen 83 kg. Dus in totaal 25 kg bijgekomen en ik voel me er stukken beter bij.

Jan Van Even

Ik ben animator voor kinderen en dat is vaak zeer intensief. Op het podium, onder de spotlights, geschminkt, expressief zijn, springen: dat zorgt ervoor dat je gegarandeerd nat in’t zweet staat. En hoe slechter je conditie, hoe meer natuurlijk. Vorig jaar in maart deed ik bij Life Style Fitness/Fabofit een conditietest en scoorde “zwak”. Ik besloot om daar iets aan te doen. Intussen ben ik al enkele conditieniveaus gestegen en ga ik elke week nog steeds voor mijn punten! Beroepshalve maakt dat zeker een verschil: Minder zweten op het podium is veel aangenamer en mijn show is van nog hogere kwaliteit!

Dirk Prové

Dik vijf jaar geleden maakten we ons lid van Life Style Fitness/ Fabofit. Mijn vrouw vooral voor haar conditie  (en eventueel enkele kilootjes kwijt te raken), ik om iets aan mijn rugproblemen te doen. Ik had voordien rugschool in Gasthuisberg gevolgd en nadien nog enkele sessies bij een kinesist, met de bedoeling om thuis de aangeleerde oefeningen verder toe te passen. Gaandeweg verwaterde dat, met steeds meer rugklachten (blokkages) tot gevolg.

Ik uitte het idee om rugschool toe te voegen aan het groepslessenrooster en na een bevraging bij de leden bleek dat er voldoende mensen voor zoiets te vinden waren. Gezien het succes kwam er al gauw een tweede dag bij, zodat we nu op woensdag en zondag rugschool hebben. De oefeningen zijn zeer intens, maar ik kan me voorstellen als een buitenstaander ons bezig ziet hij/zij dat maar een flauwe bedoening vindt. Maar weet je wat? Het helpt echt! Waar ik vroeger minstens 2 keer per jaar blokkeerde, is dat nu reeds van in juli geleden (hout vasthouden!). Het principe is heel eenvoudig: je buik- en rugspieren zodanig verstevigen dat ze in staat zijn om de zwakke ruggenwervel op te vangen. Tijdens het tweede lesuur (stretch en balance) leren we ons correct te bewegen, te bukken, en dergelijke. Het gaat traag, maar wie volhoudt wint ook in dit geval. Ik, en samen met mij verschillende anderen, voelen  alles zins het verschil! Dankzij Fabofit voel ik me een heel stuk beter. 

Lut Pols en Herwig Kevelaerts

Ik ben al onafgebroken 6 jaar lid bij Life Style Fitness. Gedurende deze jaren heb ik mij gefocust op kracht – en massatoename. Ik train 5 maal per week met een aangepast schema opgemaakt door een topcoach van Life Style Fitness. Gedurende deze jaren ben ik meer dan 30 kg bijgekomen en ben ik nog steeds zeer ambitieus. Meestal kom ik rond de middag wanneer het heel rustig is om te trainen, tevens hangt er dan ook altijd een leuke sfeer. De coaches helpen mij dan altijd met mijn uivoering van de verschillende oefeningen.

Na mijn training neem ik ook geregeld een sauna om optimaal te recupereren.  Ook heb ik er veel mensen leren kennen en veel sociale contacten opgebouwd. Ook met de begeleiders heb ik een goede band.

Kristof Hermans

Mijn naam is Lesley Lardot en ik fitness hier nu twee jaar. Toen ik hier aanvankelijk begon  woog ik 65 kg en was mijn doel om kracht en massa bij te winnen. Tot voor kort woog ik 80 kilo, maar onlangs had ik besloten om wat droog te trainen en nu weeg ik 75 kg. Normaal kom ik 3 keer per week trainen , maar heb sinds deze week besloten om 5 keer te komen zodat ik nog sneller aan kracht en massa win en toch scherp blijf.. Over het personeel ben ik heel tevreden. Ze staan direct  klaar als ik vraag om te spotten of als ik met andere problemen zit. Er hangt hier een goede sfeer en ik ga hier waarschijnlijk nog jaren komen trainen. 

Lesley Lardot

In april startte ik hier met mijn vrouw een zeer voordelig familieabonnement. We kwamen oorspronkelijk informeren naar de spinning, omdat we graag samen iets van sport wilden doen. Omdat na jaren stilzitten onze conditie niet zo denderend was, begonnen we daaraan te werken. We volgden strikt het puntensysteem en stegen elke 10 weken minstens één conditieniveau. Toen ik mijn conditie min of meer op pijl had, overtuigden de trainers mij om ook wat op krachttraining te gaan werken. Ze maakten voor mij een persoonlijk trainingsschema. Ze verbeteren mij ook als ik een oefening verkeerd uitvoer en dat vind ik zeer belangrijk. De laatste weken doe ik twee dagen conditie en 3 dagen krachttraining per week. Als je 5 keer per week komt, leer je hier ook een heleboel mensen kennen en het begint hier stilaan mijn tweede thuis te worden!

Patrick Peeters, 36 jaar

Ongeveer een jaar geleden ben ik samen met mijn vriend lid geworden bij Lifestyle Fitness Aarschot. Onze doelstellingen zijn evenwel niet dezelfde. Ik focus me vooral op het verbeteren van mijn conditie, terwijl  hij zich meer toespitst op krachttraining. Sinds ik gebruik maak van de op maat gemaakte trainingsprogramma’s, heb ik een enorme progressie geboekt. Toen ik pas lid werd, bevond ik mij in level 1 op de “fitheidsladder”. Momenteel bevind ik mij in level 4, en daar ben ik zeer trots op.  Bovendien voel ik me stukken beter en ben ik minder snel moe.

De accommodatie stelt me tevreden. Ik gebruik zowel de cardio- als figuurtrainingstoestellen. Na mijn training maak ik regelmatig gebruik van de aanwezige zonnebank.

Over het personeel ben ik ook tevreden. Ze komen regelmatig langs om te vragen of alles goed gaat. Ik kan bij hen ook steeds terecht met al mijn vragen. 

Ilse Cuyvers