Getuigenissen

Life Style Fitness Heist op den Berg

Reeds een 4-tal jaar ben ik een vaste klant bij Fabofit. Ik ben begonnen na een lange periode van inactiviteit. In een relatief korte tijdspanne heb ik mijn conditie toen kunnen opbouwen naar een behoorlijk niveau , mede door de begeleiding en de gepersonaliseerde conditie- en krachtschema’s. Nadien ben ik steeds mijn conditie blijven onderhouden en ben ik niet meer weg te slaan uit de fitness. Ook mijn spiermassa is aanzienlijk toegenomen. 

Een gezonde geest in een gezond lichaam is één van mijn stokpaardjes. Bovendien zorgen het personeel en andere klanten voor een aangename sfeer waar het leuk vertoeven is.

Steven Somers

Deels omdat ik een hobby zocht en vooral omdat ik een slank gespierd figuur wou hebben, ging ik op zoek naar een leuk fitnesscentrum. Uiteindelijk ben ik bij Life Style in heist-op-den-berg lid geworden.

Ondertussen 7 maanden later ben ik al 26 kilo afgevallen (van 85 naar 59 kilo), en heb ik een veel mooier figuur gekregen. Ik ben echt zeer blij met het resultaat dat ik tot nu toe al heb en de complimentjes die ik van mensen krijg. Dat geeft me een goed gevoel en dat straal ik nu ook uit.

Wat ik hier enorm leuk vind is de leuke sfeer, de vriendelijke mensen en de goede trainingsschema’s.

Ik ben blij dat ik lid geworden ben bij Lifestyle fitness, en fier op mijn resultaat!

Christianne Moortgat

Ik ben altijd een zeer sportief iemand geweest en heb lange tijd de atletieksport beoefent, maar aangezien ik daar mee gestopt was, was ik op zoek naar iets nieuws. Zo ben ik terechtgekomen bij Fabofit Heist op den Berg.

Mijn doel was vooral om meer kracht en spiermassa bij te winnen.  De begeleiders gaven  me een gepersonaliseerd krachtschema en hebben me geholpen bij het uitvoeren van de oefeningen. Momenteel heb ik echt wel de smaak te pakken, ik kom 3 à 4 keer per week. Na een maand trainen kon  je al zien dat ik aan spiermassa gewonnen had! Bij de meeste oefeningen ben ik ook fel in gewicht gestegen.

De sfeer zit hier ook goed. Het personeel is vriendelijk en ik heb al veel nieuwe mensen leren kennen. Fabofit is trouwens uitstekend gelegen. In de bergstraat, makkelijk bereikbaar met de bus en vlakbij alle winkels. En na het trainen kan ik nog altijd iets gaan drinken in één van de vele cafeetjes.

Dean Lambaerts

Ik ben nu al ongeveer 2 jaar in deze fitness. Ik ben hier blij en ik ken hier ook veel mensen. Ik kom ongeveer 3 à 4 maal per week om aan men lichaam te werken en de mensen hier zijn vriendelijk en we lachen altijd.

Stef Echelpoel

Ik train al 2 jaar bij Lifestyle fitness Heist, wat ik hier positief vind is dat er tof personeel werkt en deftige leden trainen. Ook zijn er  voldoende krachttoestellen aanwezig voor een goede training. Aanrader!

Mitch Casteels

De cyclingmarathon ten voordele van Kom Op Tegen Kanker was geweldig, niet alleen kregen we een leuke en vermoeiende goede workout, daarnaast sponserden we ook nog is het goede doel.

Iedereen kent wel iemand met kanker in de familie, dus het deed deugd om voor Kom Op Tegen Kanker op een fantastische manier wat geld in het bakje te verzamelen!

Ik zou zeggen, kom zeker eens een kijkje nemen in Fabofit! Je zal er geen spijt van hebben…

Sam Van Rompay

In April 2010 besloot ik om me in te schrijven bij Life Style Fitness in Aarschot.  Men voornaamste doel was het bijkomen van spiermassa. Ik heb gekozen voor life style fitness Aarschot omdat hun visie me aansprak. Ze hebben me reeds goed begeleid met het maken van schema’s en het bijsturen tijdens de oefeningen ik ben reeds 5 kilo aangekomen. Het fijne aan life style fitness is het feit dat je vele mensen kent en elke training komen er nog wel bij. Hier ontstaan mooie vriendschappen.

Pieter Van den Broeck

Ondertussen train ik hier al 5 jaar en nog steeds ben ik hier super tevreden! Ik krijg altijd op maat gemaakte schema’s die oefening per oefening goed worden uitgelegd, er zijn voldoende toestellen ter beschikking en de videotheek wordt constant bijgevuld met nieuwe DVD’s. Ook één van de positieve kanten is dat er leuke leden trainen, dus op sociaal vlak is het hier ook zeker in orde. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn inschrijving!

Filip Papen, 28 jaar

Mijn naam is Stefan Keersmaekers en ik fitness hier reeds 5 jaar. Mijn oorspronkelijke doel was het verbeteren van mijn conditie en kracht bijwinnen, maar sinds ik die doelen bereikt heb, train ik om te onderhouden. Ik train hier graag omdat de openingsuren perfect in de lijn van mijn verwachtingen liggen en omdat het opvolgen van de conditie met het systeem van de kaartjes me goed op weg heeft geholpen toen ik hier begon. Nu train ik zelfstandig met een eigen schema omdat ik door de jaren heen genoeg heb geleerd van de begeleiding. Ik zit hier goed voor een lange tijd!

Stefan Keersmaekers

Ik ben ondertussen een half jaar lid bij Life Style Fitness. De club sprak mij direct aan als ik binnen kwam.

Het personeel is heel vriendelijk en alles werd mij goed uitgelegd.

Ondanks mijn werk als politie heb ik veel beweging nodig.

Mijn uren zijn altijd afwisselend en dan komt het goed uit dat de fitness 24/24 uur open is.

 

Het is ook fijn om met het punten systeem te werken omdat je
dan gemotiveerd blijft en je punten wilt halen.

 

Melissa Putteman

Ik en mijn vriend zochten iets dat we beide konden doen, een sportieve hobby die we op ons eigen tempo konden doen. Fabofit leek ons perfect hiervoor! Met een op maat gemaakt conditieprogramma  trainen we nu op ons eigen ritme naar een betere gezondheid en een fittere conditie toe. En om de tien weken worden we opgevolgd door conditietesten zodat we steeds zicht hebben op onze vooruitgang.  Kom zeker eens langs!

Elien Wouters

Begin juni 2010 ben ik hier lid geworden via mijn broer, die traint ondertussen al 5 jaar bij Fabofit.
Omdat ik wou afvallen en toch ook verstevigen, hebben de begeleiders me een persoonlijk schema gegeven specifiek voor mijn doelen. Ondertussen is me dat al zéér goed gelukt!Op 3-4 maanden tijd ben ik van 85kg naar 73kg gezakt! Ik voel me nu veel fitter, gezonder en beter in mijn vel.
De mensen zijn hier vriendelijk, het voelde hier onmiddellijk leuk aan, en de begeleiders staan me altijd bij. Ook de videotheek hier is een leuke extra. Ik ben alvast tevreden!

Juan Papen, 35 jaar

Vanaf mijn 16de ben ik lid geworden bij Fabofit. Omdat vrienden van me hier trainen besloot ik om ook eens langs te komen. Na een proefbeurt heb ik mezelf onmiddellijk ingeschreven, en was direct verkocht. Ik ben nog niet lang bezig, maar heb nu al superveel resultaat. Enorm tevreden over de begeleiding en de leuke mensen hier!

Ermin Selak, 16 jaar

Ik train al 8 maanden bij Life Style Fitness en ik ben zeer tevreden.
Om de 10 weken wordt ik opgevolgd en kan ik zien hoe goed ik verbeterd ben.
Dit motiveert me telkens weer voor de volgende 10 weken.
Ik kom voor af te vallen en te verstevigen en dit is me al aardig gelukt.
Ik doe vaak mee met de groepslessen voor is iets anders te hebben dan enkel de toestellen.
Als er vragen zijn dan kan ik altijd bij het personeel te recht.
Ze zijn goedlachs en heel vriendelijk.

Anneke Waltens

Sinds twee jaar ben ik lid bij Fabofit te Heist-op-den-Berg. Door een conditietest te doen en na mijn doelen in krachttraining te vertellen, kreeg ik schema’s op maat.  De resultaten bleven niet uit. Mijn vetpercentage is ondertussen met maar liefst 6 procent gedaald!

De laatste 10 maanden spits ik me vooral toe op krachttraining om meer spiermassa te bekomen. In een aparte krachtruimte is een er groot  assortiment aan halters en gewichten. Ook hier heb ik een enorme vooruitgang geboekt.  Ik kon op korte tijd steeds zwaardere gewichten tillen. Als ik een nieuw schema nodig heb, dan hoef ik het maar te vragen aan de instructeurs.  Zij maken een specifiek schema en begeleiden je bij de training.  Ze komen ook meteen helpen bij zwaardere en/of moeilijkere oefeningen. Trainen in Fabofit betekent succes gegarandeerd!

Kevin Van den Brande, 24 jaar

Ik ben hier nu net lid geworden en men eerste indruk van de club bevalt me zeer . Wat me vooral aansprak was de krachtruimte en de vele machines waar je het hele lichaam kan mee trainen. Je kan ook enkele ramen openzetten waardoor er een frisse wind waait door de club

Jonas Pelgrims

Ik ben nu reeds 4 maand lid bij lifestylefitness Heist-op-den-Berg. Ik heb voor deze club gekozen omwillen van de vele keuzen uit toestellen. Ik leg mezelf toe op krachttraining en in een frisse moderne club met een aangename sfeer als deze kan ik me zeker verder ontwikkelen.

 

Nico Rogmans

Een viertal jaar geleden vroeg een vriend van me of ik samen met hem in Fabofit wilde trainen. Na een half jaar thuis te hebben getraind leek het mij tijd om aan het echte werkt te beginnen. Zodoende werd na een korte tijd mijn conditie aanzienlijk verbeterd en mijn doel, het bekomen van een stevige basis spiermassa, werd uiteindelijk ook bereikt. De goede conditie- en krachttoestellen mede met de uitstekende begeleiding maakt Fabofit een superfitness, ik raad hem zeker aan!

David Uzun

Ik ben hier nu ongeveer anderhalf jaar lid. De club bevalt me zeer. Er hangt een leuke sfeer. Er wordt gemakkelijk een band gesmeerd met het personeel wat ik ook zeer aangenaam vind.

Ik leg me toe tot cardio en kracht training. Doormiddel van de begeleiding van de coaches kan ik men fitheidsniveau naar een hoger niveau brengen

Eddy Lissens

 

Mijn eerste indruk van de club was dat er een aangename sfeer hing, aangename mensen en vriendelijk en behulpzaam personeel spelen een grote factor hierin. Ik steek veel tijd in fitness, dit is natuurlijk ook mogelijk al werk je voltijds omdat de club 24 uur open is. Ik train nu reeds 3 maand bij lifestyle, het doel was fit en lenig blijven (vooral in de winterperiode). Ik doe hierbuiten ook nog aan motocross, een sport waarin je een goede conditie en wel wat kracht nodig hebt. Sinds ik hier train merk ik ook effectief dat de cross minder zwaar is geworden voor mij. Mijn conditie is ook sterk verbeterd (de opvolging hier laat ook toe om je vooruitgang op te volgen).

 

Bert Janssens

Sinds 6 maanden ben ik lid bij Fabofit. Ik voelde mezelf hier direct thuis, iedereen was vanaf de eerste moment vriendelijk en behulpzaam. Ook de medesporters zijn hier vriendelijke, deftige mensen… helemaal geen gespannen sfeer. De begeleiding is hier top, en ook de videotheek en sauna zijn een groot pluspunt. Beste beslissing die ik ooit heb genomen!

Johan Meeus, 23 jaar

Op dit moment ben ik al iets meer dan een jaar lid bij Lifestyle fitness te Heist, en zeer tevreden van de resultaten. Ik ben vooral gericht op krachttraining, door het uitgebreide aanbod aan krachttoestellen en de goede schema’s heb ik op korte tijd al heel wat vooruitgang gemaakt. De leuke sfeer en vriendelijke begeleiding is hier ook een groot pluspunt.

Vergeleken met andere fitnessen is de persoonlijke begeleiding een pak beter.

Corbin De Laet

 

Ik ben paar weken geleden lid geworden bij lifestyle fitness Heist-op-den-Berg. De reden dat ik voor lifestyle heb gekozen in eigenlijk de goeie begeleiding die ze aanbieden en dan als kers op de taart het 24uur systeem zo kan ik op elk moment van de dag aan men lichaam werken.

 

Robin De Troy

Ik train nu 10 maanden bij Life Style Fitness Heist-op-den-Berg. Ik ben hier komen trainen omdat de fitness makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer en omdat mijn maten hier ook trainen. Er hangt een leuke sfeer in de lucht en de coaches staan altijd paraat om uitleg te geven. De nieuwe cardiotoestellen bevallen mij zeer door al de verschillende functies die ze te bieden hebben

Volker Wuyts

Eén van mijn hobby’s is tennissen, toch zocht ik nog een goede aanvulling op deze sport omdat ik ’s winters stil lig. Op aanraden van een collega ben ik 2 jaar geleden lid geworden bij Fabofit.

Het puntensysteem voor het cardioprogramma en de goede begeleiding motiveerden me om elke week extra hard mijn best te doen, met resultaat! Nu heb ik zelf een paar vrienden kunnen overhalen om mee te komen trainen, en ook zij hebben er absoluut geen spijt van. Ik vind het trouwens ook super aangenaam dat er een vriendelijke sfeer is…

De relaxerende sauna en videotheek zijn daarbovenop nog een leuke extra!

Thomas Van Woensel

Omdat ik mijn conditie en kracht wou opbouwen, ging ik op zoek naar een geschikte fitness… na een rondleiding bij Fabofit leek deze me de juiste keuze. Nu train ik hier al meer dan een jaar en heb ik al een pak vooruitgang gemaakt! Dankzij de goede schema’s en begeleiding blijf ik op het goede spoor, zo wordt elke oefening me duidelijk uitgelegd. Daarnaast zijn de sauna, videotheek en mogelijkheid tot trainen in andere clubs ook heel leuke extra’s! Een ander voordeel voor mij zijn de leuke openingsuren, 7 op 7 doorlopend open wat handig is als je wisselende uren hebt qua werk of studies. Ik raad Fabofit zeker aan!

Stijn Provoost, 20 jaar

2 maanden geleden ben ik begonnen met fitness. Omdat ik gebruik maak van het gezinstarief kon ik hier op een supervoordelige manier trainen. Na met de coaches overlopen te hebben wat mijn doelstellingen waren, kon ik beginnen met mijn training. De begeleiders hadden een op maat gemaakt schema voor me opgesteld. Ik wilde vooral sterker worden en spiermassa bijkomen.

Dat de coaches me komen aanmoedigen bij de oefeningen vind ik wel een pluspunt. Het motiveert me om er te blijven voor gaan. Na twee maanden trainen kan je de resultaten echt wel zien! En na de trainingen maak ik af en toe nog gebruik van de sauna. Ook neem ik af en toe een dvd mee. Handig om na het sporten thuis te kunnen ontspannen met een filmpje.

Er hangt een leuke sfeer in Fabofit. Zowel jong en oud komen er trainen en er is veel sociaal contact tussen de leden onderling. Ik blijf zeker trainen in Fabofit!

Jason Van den Broeck

8 maanden geleden ben ik gestart met mijn training. En sinds de start is mijn lichaam al enorm geëvolueerd. Dit door de positieve motivering en de goede schema’s van de coach. Ik wou een atletisch sportief gespierd lichaam, en dat heb ik ondertussen voor mezelf bereikt en kan nieuwe doelen stellen.

Kristof Van Geel

Ik ben bijna 2 jaar lid en heb mezelf nog geen moment verveeld. De leuke acties zorgen ervoor dat ik gemotiveerd ben om te blijven trainen, zo heb ik deze zomers zelfs nog een multimediastation gewonnen simpelweg door te komen trainen!

De reden waarom ik ben beginnen trainen, was omdat ik dringend moest vermageren. Op doktersadvies ben ik dan beginnen fitnessen. Ik werd hartelijk ontvangen door de begeleiders en voelde me direct thuis, vooral daarom koos ik voor Fabofit.

De dagen erop kreeg ik persoonlijke cardio- en krachtprogramma’s die me zorgvuldig en duidelijk werden uitgelegd. Door de persoonlijke begeleiding bleven de resultaten niet uit! Nu, 2 jaar later, ben ik een vaste klant en heb ik er al een pak goede vrienden aan overgehouden.

Yannick Geens

Sinds de club open is ben ik al lid, dit bewijst eens te meer dat ik zeer tevreden ben over Fabofit. In het begin had ik vooral interesse in de cardioprogramma’s, maar ondertussen combineer ik mijn cardio al met krachtschema’s. Om de acht weken krijg ik een nieuw krachtschema en doe ik een nieuwe conditietest. Het is zeker en vast een pluspunt dat dit bij in het abonnement is inbegrepen!

Uit het groeplessenaanbod is Cycling mijn favoriete keuze. De oefeningen zijn zéér gevarieerd en het  groepssfeer zorgt ervoor dat je net dat ietsje meer kan geven. Meestal doe ik Next Level Cycling, maar soms ook de Easy Cycling. Een groeples die perfect te combineren valt met een krachttraining vooraf!

Ook van de videotheek maak ik dagelijks gebruik om thuis rustig te relaxen na een harde training.

Joris Schoovaerts

Omdat ik destijds gestopt was met voetballen, zocht ik een leuke manier om mijn conditie te onderhouden, zo ben ik bij Fabofit terecht gekomen. Eén van de grote pluspunten is dat ik bij Fabofit ook in clubs op andere locaties terecht kan, ik kan steeds in de clubs in Mechelen, Aarschot of die op andere locaties gaan trainen. Ook vind ik de acties die er soms plaatsvinden motiverend werken om te blijven trainen, zo kon je onlangs nog leuke prijzen winnen door te komen trainen  of door records  te verbreken. Ondertussen ben ik na over te stappen vanuit een andere fitness al bijna 2 jaar lid bij Fabofit en nog steeds tevreden!

Roel Claes, 26 jaar

Ik ben nu bijna 2 jaar lid bij life style fitness Heist-op-den-Berg en train hier elke dag nog met evenveel plezier. Ik ga  een 5 a 6 keer per week trainen en na 2 jaar merk ik echt wel het verschil ik word sterker en men lichaam is drastisch veranderd dit dankzij de hulp van de coaches die me altijd hebben bijgestuurd en geholpen.

Jens, 18  jaar

Jens

Ik ben een gepensioneerde man van 74, en train hier al 4 jaar in Fabofit met veel plezier.  Vaak sta ik hier zelfs al 5 minuten voor openingstijd te popelen om binnen te kunnen. Mijn lidmaatschap hier was eigenlijk een cadeau die ik kreeg van mijn dochter en schoonzoon die in Nieuw-Zeeland wonen. Ik train hier 4 ochtenden elke week, en varieer daar bij met de verschillende cardio-toestellen, zoals de fiets, loopband en crosstrainer. Dit zorgt ervoor dat ik mijn conditie op mijn leeftijd op peil houd. Één keer per week doe ik ook de verstevigingcirkel, waardoor ik mijn kracht bewaar. Ik voel me veel fitter in mijn vel sinds ik bij Fabofit train, en merk dat vooral  als ik vergelijk met voordien. Als ik vroeger mijn tuin deed was ik 2 tot 3 dagen later nog stijf, en dat heb ik nu niet meer! Tenslotte kom ik hier ook voor de sfeer, de afgelopen jaren heb ik hier een groepje vaste trainingsvrienden leren kennen, en dit motiveert me om te blijven komen! Het begeleidingspersoneel  staat ook altijd bereid om te helpen als ik met een vraag zit. Mij zullen ze in Fabofit nog lang zien!

Paul Van Loock, 74 jaar

Ik train nu reeds 5 maanden bij lifestyle waarvan 3 maand redelijk intensief. Ik kom nu 5 keer per week trainen en heb al wat vruchten kunnen werpen. Mijn doelstelling waren een beetje fysiek kweken, vooral conditioneel, zodat je bij dagelijkse activiteiten minder moeite hebt. Ook wou ik 20 kilo afvallen, het is me al gelukt om er 6 af te krijgen! De resultaten motiveren je natuurlijk en maakt dat je graag traint. De infrastructuur en de begeleiding is deftig en de mensen in het algemeen zijn zeer sociaal. Het is lifestyle gelukt om een familiale sfeer te creëren binnen de fitness, iets wat je in weinig andere fitnesscentra weinig tegenkomt. Ik zou anderen zeker aanraden om naar lifestyle te komen, in feite heb ik al 3 kenissen overtuigd om zich aan te sluiten en allen zijn hier heel blij mee!

Chris Van den Ede

Omdat ik een sportieve hobby zocht en aan mijn figuur wou werken, ging ik langs bij Fabofit. Na een leuke rondleiding en de club verkend te hebben, besloot ik me direct in te schrijven. En ik heb er geen moment spijt van gehad! Niet alleen heb ik nu een uitstekende conditie en mooier figuur, maar ik heb ook een heleboel leuke nieuwe mensen leren kennen. Naast de fitness zelf neem ik vaak deel aan de vele groeplessen en maak ik ook gebruik van de sauna en videotheek. De sfeer is er heel fijn, wat toch ook belangrijk is, en dat maakt het sporten plezierig. Ik zou zeggen, kom zeker eens een kijkje nemen!

Charlotte Adriaenssens

Lifestyle Heist heeft erg veel ruimte,  zodat je niet opeen gepakt zit zoals in andere centra. Bovendien is het niet super druk, zodat je altijd toestellen vrij hebt!

Ik ben met de fitness in contact gekomen via mijn vrouw:  Linda crabbé die hier ook heeft getraint, zij is reden dat ik naar hier ben gekomen.

Mijn doel is afvallen en struizer vanboven worden, Het is in mijn opzicht dan ook een goed idee om gepersonaliseerde schema’s te maken die zich focussen op de behoeften van elk individueel lid. Ik zelf zit namelijk met een knieblessure en kan dus bepaalde oefeningen niet doen die in standaardschema’s wel staan! Dit probleem wordt dusdanig verholpen wat me meer vertrouwen geeft dat ik goed bezig ben! Als je iets vraagt, krijg je ook meteen respons, de goede begeleiding is dus een sterk pluspunt en ze zijn dan nog eens zeer vriendelijk!

Joel Serneels

Ik ben bij fabofit begonnen om mijn conditie te verbeteren. Hier sporten is nooit saai of eentonig, zo wissel ik groepslessen als cycling en BBB af met fitness. Door 3 maal per week te sporten is mijn conditie er sterk op vooruit gegaan. Kortom, sporten bij Fabofit is een plezier voor je lijn!

Evy Witters, 21 jaar

Vier jaar geleden had ik redelijk wat overgewicht, daarom ben ik beginnen fitnessen. Door conditietraining in combinatie met krachttraining ben ik enorm veel kilo’s verloren en heb ik een pak meer kracht gewonnen. Naar mijn mening zijn de pluspunten van Fabofit dat ik hier in een relaxte sfeerkan trainen, altijd een ontspannende sauna kan doen en altijd een nieuwe dvd uit de videotheek kan uitlenen. En vaak blijf ik ook na mijn training plakken om met andere leden of de begeleiders te babbelen. Sinds ik bij Fabofit train voel ik me niet alleen gezonder en fitter, maar heb ik ook veel meer energie in weekend!

Luc Dioos, 39 jaar

We hebben beiden steeds aan fitness gedaan en waren op zoek naar een nieuwe club. Fabofit werd onze nieuwe keuze. We zijn hier nog niet erg lang lid, maar het bevalt ons hier heel hard. Door het gezinsabonnement kunnen we aan een veel goedkoper tarief komen trainen dan in andere centra.

Een ander pluspunt is het ruime aanbod aan kracht- en cardiotoestellen.  We hoeven nooit te wachten om aan de oefeningen te beginnen en de training verder te zetten. Daardoor bespaar je heel wat tijd.

Er zijn ook altijd instructeurs aanwezig om je verder te helpen. De goede en vriendelijke begeleiding zorgen voor een aangename sfeer.

Ten slotte kunnen we zeggen dat we steeds in een propere en hygiënische omgeving komen trainen. Toch we belangrijk, vinden we zelf. Fitnessen in Fabofit. Wij zijn overtuigd!

Natasha de Strycker & Eddy de Haes

Ik ben destijds bij Fabofit lid geworden omdat familie van mij er al een lange tijd trainde. Het leuke hier is vooral de goede begeleiding, na elk schema krijg ik steeds een nieuw aangepast dat me dichter bij mijn doel brengt. Ook leuk is dat ik steeds gratis DVD’s kan huren en groeplessen kan volgen. Ik ben zeker tevreden. 

Lam Kitman

Ik ben hier nu ongeveer anderhalf jaar lid. De club bevalt me zeer. Er hangt een leuke sfeer. Er wordt gemakkelijk een band gesmeerd met het personeel wat ik ook zeer aangenaam vind.

Ik leg me toe tot cardio en kracht training. Doormiddel van de begeleiding van de coaches kan ik men fitheidsniveau naar een hoger niveau brengen

Eddy Lissens

Ik ben nu reeds anderhalf jaar lid bij Lifestyle fitness Heist-op-den-Berg. Ik heb voor deze club gekozen door de mogelijk die ik kreeg om ook in Keerbergen en in Aarschot te gaan trainen dit geeft een grote variatie aan toestellen. Het nieuwe gebouw is ook een verbetering. Meer ruimte en mee daglicht komt men training ten goede.

Jochem

Ik doe reeds een 5 tal jaren aan krachttraining waarvan de laatste 2 jaar bij Fabofit. En ik moet zeggen, ik heb nog geen seconde spijt gehad van de overstap naar Fabofit!

Wat begon als een tijdverdrijf is uitgegroeid tot een echte passie en Fabofit speelt hier zeker een grote rol in. Een grote variatie aan toestellen, een ruim aanbod aan groepslessen, de sauna en aangename sfeer zijn maar enkele van de grote troeven van deze fitness.

Daarnaast zijn de begeleiders steeds beschikbaar voor professioneel advies. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Joery Schellens

Om mijn conditie en figuur op pijl te houden heb ik mezelf samen met mijn zus ingeschreven bij Fabofit, het leuke was dat we er een gezinsabonnement konden nemen dus het is hier extravoordelig trainen. De fijne sfeer hier, de toffe groeplessen, en het goede trainingsprogramma houden me gemotiveerd om goed door te trainen. Zeker een aanrader!

Audrey Lamotte, 22 jaar

Ongeveer een  jaar geleden ben ik langs geweest bij Fabofit en werd er warm onthaald. Ik had alleen interesse in krachttoestellen maar toen ik zag welke mogelijkheden ik nog had was ik meteen verkocht. Ik geniet regelmatig na mijn training van de sauna en neem af en toe ook een filmpje mee. Mijn doel is vooral om meer kracht te krijgen en dat gaat zeker de goede kant op , hier ben ik zelfs met sommige oefeningen 40kg gestegen! Ik ben niet alleen gestegen in kracht maar heb ook meer spiermassa gekregen en dit vind ik super.

Joel Leclerc, 20 jaar

 

Ik train al 2 maanden bij Life Style Fitness Heist. Mijn doelen zijn conditie verbeteren en aan mijn figuur werken.
De eerste keer dat ik langs kwam op de fitness hebben ze mij veel tips en informatie gegeven.Ik heb ondertussen al 4 uur begeleiding gekregen waardoor ik mijn plan kan trekken in de zaal. Nu kom ik 2 keer per week sporten.
Wat ik ook heel leuk vindt is de Zumba, die probeer ik regelmatig in te plannen als ik tijd heb. Als volgt staat de yoga op de planning voor eens mee te proberen. Zo heb ik toch wat variatie.
De begeleiders zijn hier heel spontaan en komen ook meestal een babbeltje slaan.
Op naar de volgende maanden.

 

Sabrina Wouters

Ik ben nu net 2 maanden lid van lifestyle fitness Heist o/d Berg en het bevalt me zeer. De sfeer in de club is aangenaam. De nieuwe club is ook een verademing er waait altijd frisse wind door de zaal en  het geeft een ruimer gevoel. Ik ben hier beginnen trainen om wat meer spiermassa te verkrijgen en het lukt al behoorlijk. Dankzij de de schema’s en hulp van coaches weet ik exact wat ik doen.

Ortwin

Er trainde al een boel vrienden van me in Fabofit, daarom besloot ik ook eens een keer te proberen. Ik was meteen verkocht! Je kan fitness perfect combineren met groeplessen om een supergoeie en leuke training te bekomen. En als je geen zin hebt om moe te worden kan je lekker in de sauna gaan relaxen. Fabofit is een echte aanrader!

Evi Bouwen

Op doktersadvies ben ik 1 jaar geleden begonnen met fitnessen en zo ben ik bij Fabofit terechtgekomen. Ik heb meerdere fitnesscentra bezocht, maar voor mij was Fabofit de meest interessante, omdat Fabofit een totaalpakket aanbiedt. Je kan er gebruik maken van de sauna, je kan zoveel als je wil meedoen met de groepslessen en na de training mogen de leden nog gratis een dvd huren!

Het personeel is zéér vriendelijk en hebben me goed opgevangen. Ik was nog niet echt thuis in de wereld van fitness. Mijn doel was vooral 20 kilo afvallen en daarnaast wilde ik ook spierverstevigende oefeningen doen. De begeleiders hebben me na een gesprek gepersonaliseerde schema’s gegeven.  Deze schema’s hebben hun effect nog niet gemist. Ondertussen ben ik 7 kilo afgevallen en heb véél minder last van pijn aan mijn knieën. Momenteel sport ik zelfs 3 keer per week en ik blijf er plezier aan beleven.

Het groepslessenaanbod is zeer gevarieerd, ik volg zowel U-bound, power, buikspieren als bootcamp. De lesgevers motiveren me zodat ik extra hard mijn best doe en ik heb er al een pak nieuwe vrienden aan overgehouden. Voor mij is fitnessen bij Fabofit een super-beslissing geweest! 

Tom Vanhelden

Na over te schakelen van een andere fitness, train ik hier ondertussen al bijna een jaar. En ik heb er nog geen moment spijt gehad! Niet alleen is het hier moderner en netter, maar er is ook steeds goede begeleiding… Ook de sfeer is hier super, heel hartelijk en vriendelijk. Verder zijn de groeplessen ook een aanrader! 

29 jaar, Student

Kevin Van Vlasselaer

Lifestyle fitness Heist-op-den-berg heeft niets dan voordelen, er is veel ruimte, er hangt een plezante sfeer, de leden en begeleiders zijn vriendelijk,…

Bovendien is lifestyle Heist erg gemakkelijk bereikbaar en er is parking genoeg!

In lifestyle vindt je bijna geen mensen met groot ego (tov. Andere centra!).

De spontane begeleiding van Lifestyle Heist is een groot pluspunt, zo ben je zekerder dat je goed bezig bent en heb je een mentale boost om te presteren.

Ikzelf ben in contact gekomen met lifestyle omdat ikzelf in de buurt woon, met het voorbij rijden valt het bilboard bovendien meteen ook direct op net als de verlichting ’s avonds! Min doel is conditie en kracht kweken, en dankzij de gepersonaliseerde schema’s die elks krijgt, is dat volgens mij nog maar 1 stap van de deur verwijdert!

Wesley Serneels

Over ongeveer een jaar stelde ik plots vast dat er 3 cijfers verschenen op mijn weegschaal. Een stukje over de 100kg zelfs. Dat ik daaraan wat wilde gaan doen stond vast, de beslissing naar keuze wat zat echter wel wat moeilijker.

Minder eten, gemakkelijker gezegd dan gedaan, want ik moet al eens naar restaurent of eethuis voor mijn werk en dan niet of bijna niet eten is niet mijn liefste keuze. Afvallen met medicatie of ingrepen op mijn lichaam wilde ik zeker niet! Meer bewegen was de volgende gedachte.

Inschrijven bij een fitnesscenter vond ik zeker ook niet de idiale keuze, wat zouden al die getrainde mensen met een mooi lichaam wel vinden als een dikke + 50er daar zou binnenstappen. En wat kost dat? Ja de drempelvrees was er zeker…

Op een dag stapte ik met dichtgeknepen billen en mijn broeksriem nog wat aangetrokken bij jullie binnen, ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik ontmoete één van de leuke begeleiders en kreeg op een vriendelijke wijze uitleg en een rondleiding.Hij sprak me moed in om te starten.

Dat deed ik, heel gauw had ik ook resultaat. Nog geen drie maand later stond de weegschaal al onde de 95 kg. Resultaat nu is dat ik zelfs een paar kilogram onder de 90 kg ben geraakt, alhoewel het geen must is wil ik nog lager gaan. Ik blijf hier verder naar ijveren. Iedere 100 grammen bekijk ik possitief. Wat betreft conditie du door jullie meermaals werd getest ging ik op een jaar van net 3 naar de hoogste categorie 7. Ik voel mij uitzonderlijk goed. Ziek ben ik in een jaar niet geweest, buiten eens een kleine verkoudheid is het me altijd goed gegaan.

Voor af te sluiten wil ik u en uw collega's hartelijk danken voor jullie steun in mijn verwezelijkingen.Wat zeker is: Ook al verveel ik jullie: ik blijf trainen, tenzij uw directie mij buiten zal gooien

Paul Frederickx

Ik train hier nu juist 1 maand en de club bevalt me zeer. Ik heb me toegelegd op krachttraining. Er zijn genoeg mogelijkheden hier om me te ontwikkelen voldoende gewichten, schijven en krachttoestellen waar ik men ding op kan doen. Ik volg nu een schema gemaakt door de coaches. Ik merk hierdoor toch al enige vooruitgang.

Dries De Wijngaert

Hoe ik in de fitness ben terecht gekomen? Wel door problemen met mijn hart, de dokter raadde me aan om aan sport te doen, maar voor mij was dat niet zo evident. Juist rond de periode van mijn herstel als hartpatiënt werd Fabofit in Heist-op-den-Berg geopend. Na een kijkje genomen te hebben, heb ik me laten inschrijven en zo is mijn leven veranderd. In de goede zin van het woord wel te verstaan! Nu behoor ik tot de trouwste klanten van de fitness. En ook al ben ik niet meer van de jongste, daar laten die jongelui niks van merken. Ook de begeleiding is super en de sfeer onder elkaar is prima! Er wordt niet alleen veel gesport, maar ook flink wat afgelachen. Ik hoop nog lang te kunnen fitnessen in Fabofit zodat ik me fit en jong kan voelen. Kortom, deze fitness is echt een aanrader!

Frans Scheers

 

Ik ben momenteel 3 weken bezig en ben hier zeer tevreden. De ontvangst en de begeleiding waren goed en heel duidelijk. Ik fitness hier samen met een vriendin ( Sanne) en ons doel is om ons figuur te onderhouden en onze conditie te verbeteren. Dit doe ik door 1 keer per week het op maat gemaakte trainingsprogramma te volgen en 1 groepsles te volgen.  Ik ga er alles aan doen om mijn doelen te behalen!

 

Lenka Van Looy

Ik ben bij Life Style Fitness terecht gekomen dankzij een vriendin die er ook traint.
Ik train ondertussen 5maand bij jullie.
Zij heeft dezelfde doelen als ik, wat verstevigen en aan mijn figuur werken.
Dus was het heel leuk om er samen aan te gaan werken.
Wij doen ook vaak mee aan de groepslessen voor wat afwisseling.
Vooral de zumba vind ik heel fijn om mee te doen.
Wat ik ook heel goed vind is dat ik mijn abonnement kon bevriezen tijdens mijn examen periode zodat ik die achteraf terug kan opgebruiken.

Shana Lettens

Ik ben nu paar maanden lid bij Life Style Fitness.
De reden dat ik kom fitnessen is dat ik mij eens kan uitleven.

Ik heb voor Life Style Fitness gekozen omdat je alles dicht bij de hand hebt en omdat het altijd rustig is.

Ik ben goed van start geraakt door de goede begeleidingen van de coaches.

Koen Schellens

Ik kom nu reeds 1,5 jaar fitnessen. De toffe, vriendelijke sfeer onder de fitnessers en trainers maakt van elke training een leuke ervaring. Positief zijn ook de goede ligging (pal in de bergstraat, de drukste straat van Heist-op-den-Berg) en aangepaste schema’s, waardoor je op eigen tempo conditie opbouwt en aan je figuur werkt. Vooral de vele complimenten die ik krijg sinds ik met fitness begonnen ben, zijn een leuk extraatje.

Jessica Bellens, 21 jaar

Ik train nu 8 maanden in life style fitness Heist-op-den-Berg. Ik ben hier beginnen trainen omdat men beste vriend Jens hier was beginnen trainen en hij zei dat het een fijne club was met fijn personeel. Qua toestellen is het ook dik in orde genoeg variatie voor elke spiergroep. 

Dieter

Na 2 jaar training  op eigen houtje werd het tijd voor professionele begeleiding . Eerst heb ik een andere fitness geprobeerd, maar omdat ik daar niet echt tevreden was ben ik bij Fabofit begonnen. Nu na 1 jaar intense krachttraining onder begeleiding in Fabofit werpt dit echt zijn vruchten af. Zowel op sportief als sociaal vlak is Fabofit  the place to be!

 

Rory Meys, 20 jaar

Ik zit al lange tijd met verschillende hernia’s in mijn rug. Vroeger had ik hierdoor altijd pijn en last, het was echt frustrerend en uitputtend.

Ondertussen train ik al 4 jaar bij Fabofit. Door hier wekelijks te fitnessen is die pijn enorm geminderd, het is zelfs al een hele tijd geleden dat ik nog last heb gehad van mijn nek en rug! En dat lucht enorm op. Dankzij de gezinsabonnementen hier kan ik zelfs samen met mijn gezin goedkoper trainen, dat maakt het een pak voordeliger.

Van de sauna maak ik ook vaak gebruik, voor mij persoonlijk is het wel een groot pluspunt dat die aanwezig is. De goede sfeer en vriendelijke mensen maken het aangenaam om hier te trainen.

Ulfat

Vier jaar geleden ben ik naar regio Heist-op-den-Berg verhuisd. Omdat ik nieuw in de omgeving was, een sportieve hobby zocht en nieuwe mensen wou leren kennen, ben ik bij Fabofit terecht gekomen. Nadat ik een goede conditie had opgebouwd leek het me tijd om aan krachttraining te beginnen. Met de goede zorgen van Fabofit ben ik serieus in kracht en massa toegenomen en leg ik de lat nog steeds hoger en hoger. Maar niet alleen de training is er leuk, ook de sfeer die er hangt is fantastisch! Het gebeurt vaak dat ik nog lang na mijn training blijf rondhangen om met andere leden te babbelen en grappen te maken. Fabofit is voor mij een tweede thuis geworden!

Door te trainen ben ik trouwens ook gezonder beginnen leven, en voel me nu pakken beter dan toen ik voor het eerst begon. Het enigste waar ik spijt van heb, is dat ik mezelf niet eerder heb ingeschreven… 

Roy Vermeersch