Getuigenissen

Life Style Fitness Keerbergen

Hey mijn naam is Ken. Ik kom voornamelijk naar Life Style Keerbergen voor de ruime openningsuren. Meestal werk ik met de nacht en de fitness past hierbij ideaal bij mijn levensstijl. Ik vind het ook belangrijk dat de fitness ruimte voldoende net is en dit is zeker het geval.  De poetsvrouw zie ik dan ook elke dag dat ik kom trainen.  Buiten al dit is iedereen hier ook altijd vriendelijk, zowel het personeel als de leden. Daarom zal ik hier zeker nog een aantal jaren blijven om te werken aan mijn lichaam. Een gezonde geest in een gezond lichaam !

Ken

Hey mijn naam is Kurt ik ben begonnen in Life Style Heist. Ondertussen train ik in Heist maar ook in Keerbergen. Wat me zo hard aanspreekt aan deze 2 clubs zijn de openingsuren. Zo kan ik wanneer ik wil binnen met mijn profiel kaartje. Na de training kan ik ook genieten van een zonnebank voor een mooi kleurtje of een film meepikken uit de video hoek waar ik altijd wel een nieuwe film vind. De mensen zijn hier ook sociaal en er hangt een gezellige sfeer waardoor ik altijd met plezier weer kom trainen.

Kurt

Mijn naam is Tina en ik train ondertussen 2 maanden bij Life Style Keerbergen.  Mijn hoofddoel is mijn conditie weer op te bouwen en mijn lichaam te versteviging. Dankzij de uitstekende begeleiding en het Sport Med Systeem ben ik al aardig op weg om mijn doelen te bereiken. Het leuke aan de fitness is dat hier altijd een gezellige drukte heerst maar er toch altijd voldoende toestellen vrij zijn om aan je lichaam te werken. Ook vind ik het fijn dat hier regelmatig van alle acties  worden opgesteld voor de leden. Zo was er de grote paas actie en de receptie laatst. Kortom een ideale fitness waar wij niet zomaar een nummer zijn maar men echt begaan is met ons.

Tina

Hey ik ben Aiko . Ik ben een 4 tal maanden geleden ingeschreven bij Life Style Keerbergen en heb op die tijd al een ruime vordering gemaakt. Ik kom voornamelijk om te werken aan mijn kracht en massa.  Hiervoor heb ik dan ook een  schema gekregen dat volledig op mijn maat gemaakt is waarin ik al mijn doelen moest vertellen.  In de club hangt ook altijd een leuke sfeer zodat ik  met veel plezier elke keer weer terug kom. Iedereen kent iedereen en zo helpen we elkaar ook altijd indien dit nodig is. Het personeel staat ook altijd voor ons klaar zodat we met geen enkele vraag blijven zitten.  Door mijn nieuwe werk situatie heb ik uiteenlopende uren en daar speelt Life Style keerbergen handig op in. Ik kan op elk tijdstip van de dag komen trainen. Zelfs op zondag en feestdagen. Al deze dingen zorgen ervoor dat ik nog lang bij Life Style zal trainen en nog veel voorruitgang zal boeken !

Aiko

Ik ben Aurelien en ben sinds vorige week ingeschreven op aanraden van mijn vrienden. Ik trainde in een andere fitness in de buurt maar dankzij een gratis dagpasje kon ik hier eens testen. Wat me direct opviel was dat de halters tot 40 kg gingen  en dat er meer dan voldoende toestellen staan om elke spiergroep te trainen. Ook vind ik de ligging ideaal zo kan ik altijd met de fiets komen en mijn auto thuis laten.

Aurelien

Mijn naam is Sarah. Ik train hier al vanaf begin april. Wat mij vooral aantrok aan de fitness was de ligging en de geweldige openingsuren. Zo kan ik op elk tijdstip van de dag aan men lichaam komen werken zonder tijdsdruk vanwege het  24 op 24 uur systeem. Wat ik ook belangrijk vind is dat de coaches me altijd bijstaan bij mijn schema. Samen bekijken we dan ook hoe we mijn schema gaan opmaken en welke oefeningen bij mijn doelen passen. Ze wisten ook perfect hoe mijn schema gemaakt moest worden in verband met mijn artritis waardoor ik hier geen last van ondervind. Belangrijk vind ik ook dat ze mij hier altijd voldoende motiveren zo doen we af en toe een vet percentage meting waardoor ik mijn resultaten niet alleen in de spiegel zie maar ook zwart op wit. Momenteel ben ik bezig met het Better Belly project  op de cardio dat dankzij de ingebouwde tv schermen nooit gaat vervelen. 

Sarah

Onze namen zijn Dorien en Chloe.  Ondertussen trainen wij al 5 maanden bij Life Style Keerbergen. We zijn begonnen met fitness om aan onze conditie te werken en om onze buik en billen te verstevigen. Inmiddels zijn we al goed op weg door het ruime aanbod groepslessen, de goede toestellen, de professionele begeleiding en de aangename sfeer die Niels en Jerre creëren. Aan de versteviging van onze buik werken we steevast door gebruik te maken van het Better Belly systeem waarmee we snel resultaten hebben geboekt . Het leuke aan de fitness is ook dat we hier elke keer weer even kunnen ont-stressen en onze geest kunnen vrijmaken. Kortom een aanrader voor iedereen die een gezondere levens stijl wil.

Dorien en Chloe

 

Ik train nu al bijna 1 jaar bij lifestyle fitness Keerbergen en vind een van de grote pluspunten van lifestyle dat ze hier een zeer goede begeleiding hebben. Je kan je schema ook elke 10 weken hernieuwen.
De sfeer hier zit ook zeer goed en je kan ook steeds met je vragen terecht bij de coaches.
Ook de andere leden zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik ben zelf ook 20 kg gewicht kwijtgespeeld. En nu ga ik mijn focus ook leggen op spiermassa bijkomen .
Deze fitness is echt een aanrader voor jong en oud!  ;)

 

Jimmy Truyts

Mijn naam is Schani en ik train ondertussen al in Keerbergen sinds de opening. Wat ik vooral zo leuk vind is de sociale sfeer, Ik heb dan ook al nieuwe mensen leren kennen. De coaches staan mij ook altijd bij met goede raad. Zo helpen ze me altijd bij als ik een oefening niet meer weet of niet correct uitvoer. Kortom ik kom elke dag met veel plezier aan mijn lichaam werken en leer elke dag bij.

Schani

Ik ben hier nu reeds enkele weken lid.

Mijn eerste bevindingen van de fitness zijn zeer goed. Mijn op maat gemaakt schema maakt het ook zeer aangenaam om te komen trainen. Het motiveert me!;)

De sfeer in deze club zit ook super. Het feit dat deze fitness iets kleiner is maakt het ook huiselijk en gezellig. Met vragen kan ik ook steeds terecht bij Niels en Jordy voor mij is het ook zeer makkelijk aangezien de club dicht bij mij thuis ligt hier in het centrum van Keerbergen. Ik kan zelfs met de fiets komen ;)

Het sociale contact met de leden hier zit ook zeer goed. 

Gino Schoeters

Hey mijn naam is Indu. Ik train hier al vanaf vorig jaar september. Wat mij vooral aantrok aan de fitness was de ligging en de geweldige openingsuren. Zo kan ik op elk tijdstip van de dag aan men lichaam komen werken zonder tijdsdruk vanwege het  24 op 24 uur systeem. Wat ik ook belangrijk vind is dat de coaches me altijd bijstaan bij mijn schema. Samen bekijken we dan ook hoe we mijn schema gaan opmaken en welke oefeningen bij mijn doelen passen. Belangrijk vind ik ook dat ze mij hier altijd voldoende motiveren zo doen we af en toe een vet percentage meting waardoor ik mijn resultaten niet alleen in de spiegel zie maar ook zwart op wit. Momenteel ben ik bezig met het Better Belly project  op de cardio dat dankzij de ingebouwde tv schermen nooit gaat vervelen. 

Indu

Mijn naam is Eli. Ik kom voornamelijk trainen om te werken aan kracht en massa. Momenteel train ik hier al een 6 weken. Het schema dat ik gekregen heb is makkelijk om te volgen en ik merk en voel al een zichtbaar verschil in kracht. Leuk is ook dat het een moderne club is en er een heel toffe sfeer hangt. Ik vind het ook handig dat de club 24u open is dan kan ik komen sporten wanneer het mij het beste uitkomt. Als ik vragen heb kan ik altijd bij de begeleiders 

Eli

Ik ben Yannick en train nu een 4 maand in Life Style Keerbergen. Ik kwam samen met een vriend wat informatie inwinnen  en we waren direct verkocht. De vriendelijkheid van het personeel en de professionele aanpak gaven bij ons onmiddellijk de doorslag. Wij komen voornamelijk naar hier om te werken aan onze gezondheid en om gespierder te worden. Ondertussen hebben we hier ook al veel nieuwe mensen leren kennen waarmee we regelmatig iets gaan drinken waaronder ook de coaches. De naam “Life Style” doen ze hier dan ook alle eer aan. Al deze dingen zorgen ervoor dat wij nog altijd met evenveel plezier vanuit Mechelen naar hier komen sporten. 

Yannick