Getuigenissen

Life Style Fitness Leuven

Wij zijn reeds sinds februari lid van Life Style Leuven. Aangezien wij veel reizen vinden wij het een enorm pluspunt dat we ons abonnement kunnen bevriezen, dwz tijdelijk stopzetten.

Ook het zwembad en de lessen aquagym vinden we tof. Ideaal voor mensen die last hebben van hun gewrichten. De lesgeefsters –Karine en Kate – doen dat ook heel goed!

Ook in de zaal kunnen we steeds een beroep doen op de medewerkers wanneer wij dat wensen : we kunnen op ons eigen tempo trainen. Ook de Mihacirkel vinden we erg leuk.

De sfeer in de fitness is heel aangenaam, er is steeds een vriendelijk onthaal en na de training kunnen we even uitblazen bij een koffietje of genieten van een lekker stukje fruit.

Philippe en Marie

Eind vorig jaar was ik op zoek naar een nieuwe sportmogelijkheid. Via een collega kwam ik terecht bij Life Style Fitness.

Ik was vooral geïnteresseerd in de groepslessen. Fitness was niet echt mijn ding tot ik de Miha Cirkel ontdekte: 1minuut per oefening, dat zag ik wel zitten. En inderdaad, het is heel leuk en gemakkelijk vol te houden met bovendien nog resultaat ook. Ook aangenaam zijn de sauna, de zonnebank en het verhuur van DVD’s. Allemaal inbegrepen in de prijs. Bovendien zijn alle medewerkers en de lesgevers enorm vriendelijk en gemotiveerd.

Sinds een half jaar ga ik nu 3 keer per week trainen en ik moet toegeven dat ik nooit gedacht had dat ik het zou volhouden. Dus..

Aan iedereen die twijfelt, kom uit die luie zetel en begin eraan. 

Natascha Calligari

Ik ben nu reeds 1 jaar en 2 maanden lid in lifestyle Leuven. Aangezien ik mijn abonnement meteen na het eerste jaar verlengde met 12 maanden geniet ik nu van 10% korting bovenop mijn reeds voordelige studentenabonnement. Ik heb hier toegang tot zonnebank, sauna, jacuzzi, zwembad en een ruim aanbod aan groepslessen voor een prikje. Wat me vooral aanspreekt bij Lifestyle is de algemene ontspannen sfeer op de vloer, zowel van het personeel als van de leden. In een vorige fitness was er vaak sprake van machogedrag waardoor ik minder op mijn gemak was.

Teucq Jelger

Al meer dan 3 jaar ga ik wekelijks op maandag en donderdag sporten in de Life Style Fitness, en ik hoop dat ik het nog jaren kan doen!

Toen ik op prepensioen ging was het een van de goede voornemens; nu ga ik wat meer bewegen!

Samen met Godelieve ben ik de club binnengestapt waar we vriendelijk werden opgevangen door Jeroen  (van die dag af onze bovenstebeste coach)

Hij stelde voor ons een aangepast programma samen (cardiotraining en oefeningen om arm, been en rugspieren te versterken) dat we trouw elke week uitvoeren.

In die 3 jaar is onze conditie er enorm op vooruit gegaan!

Vanaf januari nemen we er nog een groepsles rugspierversterkende oefeningen bij.

Wat ook nog leuk is, we kennen heel wat nieuwe mensen, en na het sporten drinken we samen een koffietje en is het er een gezellige boel!

Je moest eens weten hoe we uitkijken naar onze sportdag!

1: om onze conditie op pijl te houden.

2: voor het gezelschap!

Rina

Ik ben 3 maanden lid bij Lifestyle fitness en moet zeggen dat ik in het algemeen zeer tevreden ben over alles. Zo is er het altijd vriendelijke en behulpzame personeel dat steeds klaar staat om je verder te helpen en te begeleiden. Er worden schema’s opgesteld voor de leden die ze dienen te volgen, zodat je een doel voor ogen hebt om naartoe te werken. Iets wat ik voor mezelf zeer belangrijk vind! Ook de toestellen zijn van hoge kwaliteit en zeer goed onderhouden. Daarnaast heb je ook nog de Miha cirkel, een work-out op zich die ik zeer leuk vind en die zorgt voor de nodige afwisseling tijdens de training. Voeg hier de groepslessen en de relaxatie nog eens aan toe, en je beschikt over een zeer goede prijskwalitatieve all-in formule! 

Pauline Lambrichts

Wij zijn al enkele jaren lid met het hele gezin. We kozen voor Lifestyle Leuven omdat de club vlot bereikbaar is en omdat we er een erg vriendelijke en een eerlijke introductie kregen. 

De eerste maanden volgden we een uitgestippeld trainingsprogramma.  De begeleiders maakten tijd voor elke vraag.  Stilletjesaan vonden we zelf onze weg tussen de talloze toestellen, maar ook dan blijven de trainers aanspreekbaar.  

We zagen niet alleen onze conditie verbeteren, ook de club veranderde stelselmatig: zo werd het interieur opgefrist en werden er heel wat nieuwe toestellen aangekocht. 

De vele voorzieningen (cardio, kracht, Miha, spinning, zumba, sauna, whirlpool, bar met snacks, enz.) maken dat de club ook na langere tijd aantrekkelijk blijft.  De organisatie van wedstrijden met mooie prijzen, de gratis videoverhuur, een stukje fruit en de kleine attenties voor de leden op sommige feestdagen zorgen er mee voor dat je een goed gevoel krijgt.  En dat is net de reden waarvoor je naar een sportclub gaat.

Kristine, Koen, Diede en Silke.

Kristine, Koen , Diede en Silke

Wat ik zeer positief vindt bij Life Style  is het supergoedkope familieabonnement. Wij betalen amper 30 euro per maand per persoon voor ons abonnement. En als je ziet wat je daarvoor allemaal in de plaats krijgt: goede toestellen, zonnebank, sauna, videotheek...

Ik doe vooral krachttraining en het aanbod aan krachttoestellen, halters en dumbbells is zeer groot zodat je lekker kunt doortrainen en niet moet wachten. De toestellen worden ook regelmatig vernieuwd.

Een laatste punt dat ik zeker moet vermelden is de parking aan de fitness; geen parkeerprobleem en dat in Leuven.

Sammy Kempenaerts

 

Lifestyle Leuven is een jonge en sportieve club met toffe coaches en een goede sfeer. Doordat de leden onderling allen “open-minded” zijn is de sportiviteit op-en-top. Hierdoor leer je veel bij van elkaar en kan je voldoende variatie brengen in je trainingsprogramma. Ik heb reeds een paar fitnesscentra op mijn palmares staan maar vooral Lifestyle  en de moderne toestellen geven me dat extra duwtje in de rug om in topconditie te komen. 
Ook het vermelden waard zijn natuurlijk de lekkere zelfgemaakte proteïneshakes achteraf :-)

 

Sophie Minne

In 2003 werd ik lid van deze fitnessclub. Na elf jaar ben ik nog steeds enorme fan van de verschillende groepslessen.  In het dagelijkse leven ben ik een zeer energieke persoon, hierdoor heb ik nood aan veel sport. Door de warme sfeer die hier heerst heb ik doorheen de jaren veel nieuwe vriendschappen kunnen sluiten.  De fitnessruimte beschikt over verscheidene toestellen  die ook nog eens voorzien van internet. Dit maakt het trainen in mijn ogen nog aangenamer. Om een stressvolle dag af te sluiten, hou ik ervan om mijn laatste uren van de dag te vertoeven in de sauna.

 

Alain Van Thielen

Ik ben lid geworden bij Life Style Fitness Leuven door 2 vrienden van me die me de fitness hadden aangeraden.
Ik ben beginnen fitnessen omdat ik last had van mijn rug door brandwonden en ik moest van de kinesist oefeningen doen.
Ze hebben me hier enorm goed verder geholpen vermits dit een serieuze impact had in mijn herstelproces.
Indien ik 2 weken geen oefeningen doe, heb ik terug last van mijn rug.

Voor de rest doe ik graag aan kracht- en looptraining.
Zeker nu met de nieuwe freemotiontoestellen ervaar ik een ongelooflijke verbetering.

Nico Ceusters

In deze jachtige tijden is het fijn vertoeven in Life Style Leuven.

Een gezellige club waar iedereen zich snel thuis zal voelen. Je krijgt de kans om sociale contacten te leggen in een gezellige sfeer.

De manager en de trainers staan er dicht bij de leden. Het geeft mij dan ook een goed gevoel hier te kunnen sporten na een dag van bureauwerk.

Marc

Ik ben bij Life Style gekomen door mijn zus, die al 10 jaar lid is.

Voor mij is het een enorme ervaring maar ik ben zeer tevreden.

Daar ik CVS – Fibromyalgie heb ( chronisch ziek )  had ik geen kracht meer maar door de goed begeleide oefeningen is dat verbeterd.

Het gaat weliswaar niet vlug maar ik ben tevreden en een beetje trots als ik mijn  weekschema kan afmaken. Het is een uitdaging maar ik probeer altijd het doel te bereiken.

De begeleiding , de sfeer en het onthaal is voor mij perfect, je kan altijd met je vragen terecht.

Ik kom er ontspannen vandaan na een bezoekje aan de ontspanningsruimte ( sauna, zwembad )  en de koffie smaakt heerlijk.

Het is een echte aanrader.

Veel succes,

Rita

Rita Bergmans

Vroeger was ik actief in een fitnessclub in Brussel.  Het grootste verschil vind ik dat Lifestyle Leuven niet onaangenaam groot is. Ondanks de gezellige ruimte ik heb ik toch steeds plaats op mijn favoriete toestellen. Daarnaast vind ik het feit dat de club altijd open is op zon- en feestdagen een enorme troef. Ik voel me steeds gemotiveerd om naar de fitness te komen dankzij de goede begeleiding van de coaches. Ook het computerprogramma dat me toelaat mijn fitnessprogramma zelf van kortbij te volgen draagt hiertoe bij.

Vranken Frederik

Mijn naam is Olivier Rijmenams,

Als fervent sporter heb ik me 11 jaar geleden ingeschreven in Lifestyle fitness. Mijn focus gaat voornamelijk uit naar de krachttraining, hier vind ik dan ook een zeer grote verscheidenheid aan dumbbells en barbells. Verder heeft Lifstyle voor elke spiergroep een krachttoestel ter beschikking. Door de omvang van de fitness is er altijd plaats op het toestel dat ik wil gebruiken.

Voor korte cardiosessies kan ik me hier uitleven op een uitgebreid gamma aan cardiotoestellen als treadclimbers, crosstrainers, treadmills, ligfietsen, spinningfietsen en meer!

Het personeel staat altijd klaar voor een lach en een goeiedag en dit is voor mij zeer waardevol. Het personeel is niet het enige dat warmte uitstraalt bij Lifestyle, ook een sauna en zonnebank staan paraat om me na een trainingssessie te ontspannen.

Voor een sociale babbel kan ik altijd bij het personeel en verschillende leden terecht, maar zeker ook bij één van de vele groepslessen die steeds door enthousiaste trainers worden verzorgd.

Met mijn inschrijving in Lifestyle Leuven kan ik tevens binnen in alle andere filialen verspreid over heel België. Aangezien ik steeds met een flexibel uurrooster werk vind ik ook mijn gading in de 24/7 fitness in één van de filialen van Lifestyle! 

Rijmenams Olivier

Ik ben Charlotte en studeer sinds kort in leuven.

Om de extra kilootjes hier tegen te gaan ga ik twee keer per week naar het Life Style fitnesscentrum. Daar doe ik cardio training om zowel aan mijn conditie te werken en tegelijkertijd wat gewicht te verliezen.

Daarnaast doe ik ook de Miha – cirkel of ook wel Fit in 44 minuten genoemd.
ideaal voor mij als ik gehaast ben : heel kort maar heel intensief werken aan stevigheid.  En daarna veel je je veel fitter.

Daarnaast gebruik ik ook  regelmatig de zonnebank.

Een leuke club om te trainen dus.

Charlotte

Ik train  al twee jaar lin Life Style.

Ik was altijd al geïnteresseerd in powertraining en Life Style voldeed aan al mijn eisen  ( via vrienden had ik al vernomen dat Life Style een heel goede gym is ).

Je hebt een heel ruime keuze aan toestellen : kracht, conditie, aftrainen; enz. zowel voor dames, heren en jongeren.

Ook de begeleiding is goed. De coaches helpen je bij het perfect uitvoeren van de oefeningen. Maar ook bij het opstellen van voedingsschema. Dit geeft een aangename sfeer.

Na de training kan je relaxen in het zwembad of de jacuzzi en sauna. Ook in de DVD collectie is er een ruime keuze ( wordt ook constant vernieuwd ).

Je zult zeker geen spijt krijgen van je lidmaatschap!

Reiner Jans

Ik ben reeds 9 jaar lid bij Lifestyle en ben nog steeds zeer tevreden en kom er zeer graag. Ik ben er begonnen omdat het dichtbij is en het makkelijk bereikbaar is. En doordat je gebruik kan maken van een privé parking moet je nooit zoeken achter plaats, iets wat toch zeer makkelijk is vlakbij het centrum van Leuven. Ik ben begonnen vanaf ik op pensioen ging, met als hoofddoel in beweging te blijven en mijn conditie op te bouwen en te onderhouden. Na verloop van tijd maak je kennis met andere leden en zo is er in de loop der jaren al een grote vriendenkring opgebouwd. Dit sociale contact maakt het extra fijn om te komen sporten. Een ander pluspunt is dat de club beschikt over een bar, waar je ten alle tijden terecht kan om iets te drinken! Dit alles samen met een goede en correcte begeleiding en maakt van deze fitness een topfitness!!

Rina Ketelslegers

Omwille van mijn hartproblemen moest ik van de dokter gaan sporten, ik heb voor fitness gekozen omdat dit veel variatie geeft  en ik kan gaan wanneer ik wil.

De club is goed bereikbaar , ik kom dikwijls met het openbaar vervoer , en je kan altijd terecht op de parking van Life Style Fitness met je wagen.

Op dit moment doe ik vooral de groepslessen, het aanbod is zeer ruim , het zijn leuke lessen en je leert andere mensen beter kennen.

Ook het zwembad en de sauna  gebruik ik veel, eigenlijk krijg je bij Life Style héél veel voor een héél schappelijke prijs.

Wat ik ook heel goed vind aan de club is dat ze ook in het weekend en op feestdagen open is, andere clubs zijn dan gewoon gesloten.

Chantal Verheyden

Ik vind alle soorten gewichten hier om mijn uitgebreid krachtschema uit te voeren. Na een lange training vind ik ontspanning in het wellness- gedeelte van de fitness. Hier is het zalig vertoeven in de sauna en de jacuzzi. Wekelijks neem ik deel aan de gratis groepslessen Power om mijn krachtschema aan te vullen. Ik heb goed contact met het personeel, de coaches en de manager, die ik ondertussen reeds goed ken. Kortom: ik vind alles hier perfect… maar vooral de vele mooie meisjes die hier komen trainen sporen me aan om te blijven komen naar Lifestyle Leuven :-)

Murat

Waarom fitnessen na 60 jaar?  Op die leeftijd is het moeilijk om nog veel aan spiermassa en uithoudingsvermogen bij te winnen, maar je kan wel, mits voldoende training, wat reeds opgebouwd is behouden. Op die leeftijd is ‘behouden’ ook ‘vooruitgang’! Elk bijkomend jaartje zonder fitness en sport is ‘achteruit gaan’!

Spier- rug en gewrichtsklachten mogen niemand beletten om te fitnessen. De begeleiders adviseren immers welke oefeningen geschikt zijn! Regelmaat en volhouden is de boodschap!

Nicole Van Lint

Ik ben 62 jaar en sinds 1996 actief bezig bij Life Style.

Ik neem elke week woensdag-  en zaterdagvoormiddag deel  aan de groepslessen  met andere trouwe deelnemers en deelneemsters. Dat maakt dat er ook  goede vriendschappen ontstaan met voor en  na nog een babbel.

Groepslessen zoals step en aerobic  zijn niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor je geest want met een choreografie erbij komt er ook wat denkwerk bij te pas. Dat maakt het ook toffer.

Ook de begeleiding van onze coaches is fantastisch, nooit is het teveel om een woordje uitleg te krijgen . We kunnen altijd terecht wat echt niet te onderschatten is.

Ik hoop nog lang te mogen meedraaien, voor mij is het een plezierige uitlaatklep op een gezonde manier. Heel belangrijk voor mij.

Jossee Wellens

Ik ben ondertussen al bijna twee jaar lid in Life Style Fitness Leuven en ben er nog steeds heel tevreden over. Telkens als je binnenkomt wordt je vriendelijk ontvangen en wordt er ook steeds  tijd gemaakt voor een babbel. Leuk zo’n personeel toch…

Er wordt gezorgd voor een goede begeleiding ; zo kan je , als je dat wil,  om de tien weken een kracht en/ of conditietest aanvragen en wordt je weer voor tien weken op weg gezet. De testen geven je ook de mogelijkheid om je evolutie doorheen de tijd  op te volgen. En wanneer het resultaat  eens tegenvalt , weten de coaches je steeds weer te motiveren om er met veel moed terug in te vliegen.

Naast individuele training biedt Life Style Fitness Leuven ook veel groepslessen aan . deze zitten in het abonnement inbegrepen, dus je kan er zoveel doen als je wil ! bovendien komen er ook regelmatig  nieuwe groepslessen bij die echt heel leuk zijn.

Na je training kan je een DVD’tje, een stukje fruit, een jacuzzi of een zonnebank meepikken.

Regelmatig organiseert Life Style Fitness Leuven ook wedstrijden. Zo kan je in de zomer deelnemen aan het grote zomerspel : enerzijds zorgt dit voor de nodige motivatie tijdens de zomzemaanden en anderzijds kun je erg leuke prijzen winnen, gellf mij!!!;)

Ilse Janssen

Het heeft een aantal jaren geduurd vooraleer ik een sport vond die ik kon blijven volhouden: ik vond het moeilijk om bijvoorbeeld telkens op dezelfde dag of op hetzelfde uur te gaan, of ik bleek iets te competitief, of ik gaf op omdat het niet snel genoeg vooruit ging... Uiteindelijk bleek fitnessen mijn ding te zijn: je kan gaan wanneer het je uitkomt en je doet het op je eigen tempo. Mijn zoektocht bracht me dan langs verschillende fitnesscentra, vooraleer ik bij Lifestyle terechtkwam. Ondertussen kom ik hier al meer dan een jaar: de sfeer spreekt me heel erg aan (belangrijk: ik voel me niet bekeken, én iederéén is hier gewoon aan’t afzien), de begeleiders zijn altijd aanspreekbaar en behulpzaam, er zijn leuke extraatjes (zoals het gratis fruit en de dvd-verhuur) ... . Het sporten gaat met ups en downs: soms zijn er hectische periodes op het werk waardoor ik amper aan fitnessen toekom, maar je kan daarna gewoon op je gemak terug opbouwen. Sinds enkele maanden heb ik ook mijn vader meegekregen. Hij was het prototype van de bourgondiër ‘op leeftijd’: een gezellig buikje, genieten van lekker eten en vooral geen lichaamsbeweging – of het moest motorijden zijn. Aangezien hij de vijftig naderde, begon zijn levensstijl toch wat voor medische problemen te zorgen, niet in het minst omdat er diabetes in de familie zit. Dochters kunnen echter uitermate vasthoudend zijn, zodat hij ondertussen even vaak, misschien zelfs vaker sport dan ik! Het is gezellig om samen te gaan: niet dat we diepgaande gesprekken voeren (alle adem is nodig op die verdraaide crosstrainers), maar gedeelde smart is halve smart: we zien samen af J En mooi meegenomen: onze conditie verbetert aanzienlijk en bij sommigen (grrrr) vliegen de kilo’s eraf ...      

Jack & Ellen

Ik ben lid geworden van Life Style Fitness met als voornaamste doel afslanken, en conditie opbouwen was een mooie bonus. En dit is goed gelukt : ik ben al heel wat kilootjes kwijt en mijn conditie is heel wat beter.

Life Style heeft me geleerd om correct te trainen, met hartslagmeter in de juiste hartslagzone. Hun puntensysteem werkt ook heel motiverend.

Heb ik weinig tijd doe ik snel de Milon cirkel, fit in 44 minuten!

En de relaxruimte….ook heel leuk natuurlijk.

Melissa Morren

Ik ben lid sinds 2009. Ik ben lid geworden van Life Style  om sterker te worden. Ik heb voor deze gym gekozen omdat je een ruime keuze aan toestellen hebt.

De begeleiding met de trainingsschemas op maat is ook goed bij Life Style.

Wat voor mij ook belangrijk is is de goede sfeer in de club.

Verder zijn er heel veel mogelijkheden om te ontspannen  na een stevige training  zoals de jacuzzi, sauna en het zwembad. Bovendien pik geregeld een filmpje mee uit de videotheek.

Joren Adriaens

De dokter had me 11 jaar geleden aanbevolen om te gaan sporten voor mijn rug. Ik ben in de telefoonboek beginnen zoeken  naar een fitnesscenter en zo kwam ik bij de Life Style terecht. Mijn man en ik schreven ons direct in. Na 11 jaar zijn we hier nog steeds lid en zeer tevreden. Met de nieuwe toestellen is alles nog verbeterd. De trainers zijn super vriendelijk en je wordt altijd door het personeel geholpen indien je met een probleem zit. 

Godelieve Devadder

Ik ben al vijf jaar lid van Life Style Fitness in Leuven. Al heel mijn leven ben ik zeer sportief, in het leger waar je veel faciliteiten hebt en ook daarbuiten : ben ook altijd sportmonitor geweest in jeugdkampen voor Bloso, Sporta, enz.

Daarnaast ben ik ook altijd een fervent ruiter geweest.

Toen deze activiteiten allemaal wegvielen zocht ik een alternatief  en ben begonnen met fitness. Om de andere dag loop ik en doe ik krachttraining om mijn spieren ook te onderhouden. Zelfs op vakantie zoek ik altijd een hotel met fitness.

Ik  maak daarnaast ook veel gebruik van de sauna in de club om te ontspannen na de training.

Ik hoop nog vele jaren hier te kunnen trainen.

Hilaire Van Horenbeek – 77 jaar !

Hilaire Van Horenbeek

Ik ben zeer tevreden over de Life Style club van Leuven.

Je hebt een grote variatie in toestellen, zowel voor krachttraining als voor cardiotraining. Ook de groepslessen zijn zeer gevarieerd,  het leukste zijn de lessen Zumba.

Ook de extra’s bij het abonnement vindt ik tof: ik maak vooral gebruik van de videotheek en de zonnebanken.

Een laatste punt dat ik wil aanhalen gaat over de begeleiders. Zij zijn altijd vriendelijk en open, tegenover iedereen.

Sofie Van Den Bosch

Vanaf het moment dat we informatie kwamen vragen waren we onmiddellijk verkocht. Het leek ons eerst een hele investering voor ons  als student maar hier bij Life Style krijg je echt waar voor je geld.

In de eerste plaats is er de echt goede begeleiding : elke 10 weken wordt je opgevolgd door je persoonlijke begeleider bij wie je altijd terecht kunt met je vragen. De begeleiders zijn ook altijd vriendelijk en moedigen je aan .

Je merkt snel resultaten als je het schema volgt : je voelt het verschil naar conditie en versteviging toe in vergelijking met vroeger.

Verder zijn er vele extras : sauna, zonnebank, een grote variatie in groepslessen,…

Dit alles maakt dat het voor ons een toffe hobby is en makkelijk vol te houden.

Jozef & Lotte

10 Jaar geleden was ik op zoek naar een sportcentrum om mijn revalidatie van mijn knieoperatie verder te zetten. Ik kwam bij Life Style Leuven terecht , omwille van de nabijheid. Ik werd er geweldig ontvangen en kreeg onmiddellijk een correcte info en begeleiding.

Ondertussen ben ik hier volledig thuis en maak ik een goede mix tussen krachttraining en groepslessen. Zeker in de winter kan ik mijn fietsconditie goed onderhouden. Ook de zonnebanken die mee in de prijs zitten, zijn voor mij zeer nuttig.

Een club met deze prijs-kwaliteit, vind je niet in de regio! Het personeel is super begaan met je training en je kan er steeds terecht met al je problemen of vragen.

Hugo Baras

Ik kom fitnessen bij de Life Style vooral om in “vorm” te blijven, letterlijk en figuurlijk. Door mijn werk ben ik vaak tot laat bezig. Het komt al wel eens voor dat er na een concert nog iets gegeten wordt, wat niet echt bevorderlijk is voor het BMI. Simpelweg gesteld: ik wou aan sport doen, maar dan liefst iets waarbij ik geen letsels aan vingers, nek, armen, etc. kon oplopen.

En wat betreft de resultaten, die zijn er absoluut! Al moet ik bekennen dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Als ik een bepaald doel voor ogen had, kon ik me daar ook voor inzetten. Wanneer dit doel wegviel, was het voor mij heel wat moeilijker om de dicipline te behouden. (Zelfs ondanks aanmoediging van Jeroen en Rudi…). Nu er de “miha circle” is, is mijn probleem volledig opgelost.

In het begin kwam steeds fitnessen met een vriend, maar al snel maak je contact met je “mde-afzieners” of kom je bekenden tegen.  Daarnaast is het personeel heel professioneel, behulpzaam en vriendelijk… een belangrijke reden waarom ik nog steeds naar de Life Style kom.

Het gratis fruit past perfect in het doel van fitness: gezond leven. Een sauna en jacuzzi vormen een ideale afwisseling en uiterst ontspannende afwisseling. De apparatuur is up to date, wat zeker een meerwaarde vormt in een zeer uitnodigend interieur. De persoonlijke fiches die de toestellen aanpassen aan jouw persoon, die de intensiteit afstellen en de (eventuele) vooruitgang opvolgen vind ik geweldig. 

Kris Stroobants

Toen ik na een ingreep aan mijn hart en na een revalidatieperiode van 6 maanden menzei dat ik naar de fitnes moest dacht ik : dat is iets voor jongeren.

Maar ik ging eens kijken naar de Life Style fitness . Wat me wel op viel , het was er proper, men was er vriendelijk en er was een zwembad.

Ik ben begonnen met een programma – 2 keer per week – dat zij voor mij opmaakten en dat echt voor mij bestemd was. Nu 2 jaar later ga ik 3 keer per week steppen, ik heb mijn babbels.

Die 3 uur dat ik ga zijn uren van inspanning maar zeker ook van ontspanning.

Als fitness iets is voor jongeren, wel daar hoor ik dan ook bij.

Paul De Coster

Sinds een half jaar ben ik lid van Life Style Fitness Leuven en dit onder het motto 'een gezonde geest in een gezond lichaam'. Als student in Leuven laat je wel eens de goede voornemens om wekelijks te gaan sporten makkelijk varen. Maar door aan je conditie te kunnen werken in Life Style Fitness, met alle extra's die erbij komen kijken, is het makkelijker om jezelf te blijven motiveren. Ook de persoonlijke omgang van de begeleiding, die al je vragen met de glimlach beantwoorden en een woordje uitleg geven waar nodig, is een grote meerwaarde voor deze fitness. Zonder de opvolging op maat in je persoonlijke trainingsprogramma, om tot je gezond lichaam te komen, zou ik het niet lang volhouden vrees ik. 
Het is een aanrader voor iedereen!

Lennerd Serneels

Het grootste positieve verschil met mijn vorige fitnessclub is zeker de toegankelijkheid van de toestellen. Ik hoef nooit te wachten voordat er een toestel vrij komt. De leden zijn hier steeds zeer behulpzaam en leren je graag iets bij. Aangezien ik vaak pendel tussen Mechelen en Leuven, vind ik het zeer handig dat ik met mijn Lifestyle abonnement in alle Lifestylecentra over heel België kan  gaan trainen. In dat opzicht is het ook een surplus dat er een grote parking aan het gebouw aanwezig is. Steeds als ik na een verkwikkende douche de fitness verlaat maak ik graag nog gebruik van het dagverse fruit dat gratis te verkrijgen is aan de bar.

Arne De Nies

Ik ben bij deze fitness terecht gekomen via vrienden die hier reeds aan het fitnessen waren.

Bovendien is het vlakbij huis en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Ik ben vooral beginnen fitnessen om massa en spieren bij te komen.
Ik ben goed op weg om mijn doel te bereiken, mede dankzij de  op maat gemaakte schema’ s en het ruime aanbod aan krachttoestellen die er in de fitnes aanwezig zijn.
Na mijn krachttraining is er ook altijd de mogelijkheid om lekker te ontspannen in de sauna,jacuzzi of het zwembad.
Verder pik ik ook altijd mijn filmpje mee voor s’avonds die je er gratis kan huren.

Ad Garnir

3 jaar geleden ben ik beginnen fitnessen bij Lifestyle fitness Leuven.  Ik ben gestart met cardiotraining om vervolgens over te schakelen naar groepslessen.  Zowel het ruime aanbod als de toffe sfeer die binnen de lessen en de fitness hangt doen mij elke keer met plezier terugkomen.  Dit jaar ga ik mij ook op krachttraining richten.  Je hebt bij Lifestyle veel keuze aan toestellen, zowel voor cardio als voor kracht.  En na een training is het ook altijd fijn om te ontspannen in de relaxruimte.  Ik ben super tevreden!

Thierry Vanthielt

Samen met mijn vriendin ben ik nu al 3 jaar lid van Life Style Leuven. Het doel was en is werken aan onze conditie. De fietstochten en het langlaufen gaan nu al veel beter. Wat ik heel plezant vind is de Miha-cirkel: een korte maar intensieve training (daardoor kunnen we tijdens de training niet zoveel meer kletsen, dat is dan voor erna met een koffie. De club is een aangename omgeving, we voelen ons hier echt thuis. 

Leona Schol

Ik ben al drie jaar lid van Life Style Leuven en voel me hier erg thuis. Het is een gezellige club.

Alhoewel ik student ben is het financieel erg haalbaar dankzij de getrouwheidskorting die ik krijg.

De begeleiders zijn heel open, je kunt altijd hulp vragen.

Dankzij de fitness ben ik ook gezonder gaan eten, hierbij dank ik ook Jeroen voor zijn tips hieromtrent.

De extras zijn ook heel plezant : voor mij zijn dat vooral  de films die je ( gratis ) kan lenen en het gratis fruit.

Jolien

Life Style Leuven, een gym zoals een andere? …naar mijn mening niet!

Fitness, cardio, powertraining, groepslessen en niet te vergeten een complete relaxruimte, DVD- verhuur , een ruime parking en een volledige begeleiding!

Multicultureel, vriendschap, flexibele openingsuren…

Steeds weer wordt je met een glimlach ontvangen en ga je met een motiverend woordje terug naar huis.

En dit alles voor een zeer schappelijke maandelijkse bijdrage.

Ik twijfel niet, ik ben en blijf lid.

Wim Art

Ik ben nu net 1 jaar lid van Life Style Fitness Leuven. Ik heb bij de start wat testen gedaan om mijn conditie te meten zodat ik meteen een goede start heb kunnen nemen.

Ik kom zeer regelmatig trainen, soms tot 5 keer per week en ben al 10 kg verloren. De combinatie van lopen, crosstrainer en een beetje krachttraining werkt echt.

Wat ik ook leuk vindt  is dat ik na een zware week rustig kan ontspannen in de sauna of dat ik een dvd  mee naar huis kan nemen.

Kortom , ik ben zeer tevreden met  de club en de vooruitgang die ik hier boek.

Bettina Scuttenaire

We hebben elkaar in het begin gemotiveerd om ons in te schrijven. Met twee zijn is volgens mij gemakkelijker omdat je elkaar kan stimuleren. Het contact met het barpersoneel is gezellig en aangenaam om achteraf eens bij te praten. Verder is de bar ook leuk om eens iets te komen drinken als je even in het stad geweest bent. We doen dit dan in de fitness omdat dit voor ons een bekende en aangename omgeving bied in een goede stoel.

Paul Wouters

Ik heb reeds enkele fitnesscentra doorlopen en durf zeggen dat ik zeker  wat ervaring heb op dat gebied. Maar vooral bij Lifestyle Leuven ben ik op de juiste plaats! Goede toestellen en dan met name de toestellen beneden waar je gewichten kan blijven toevoegen à THE SKY IS THE LIMIT!

Ook de cardio toestellen zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast is de begeleiding zeer goed, wat toch belangrijk is voor de jonge/beginnende sporter zodat deze van in het begin de oefeningen correct uitvoert.  Een goede kennis van zake is de basis van alles!

Een ander pluspunt van lifestyle is dat er nooit wachtrijen zijn aan de toestellen waardoor je heel efficiënt  kan trainen. Belangrijk voor mensen met een drukke agenda.  Dit is alles samen maakt van Lifestyle Leuven een topfitness!!!

Jens Van Heer

Ik ben al veertien jaar lid van Life Style Leuven, in januari volgend jaar 15 jaar!

In het begin trainde ik op de fitnesstoestellen maar na een tijdje ben ik overgestapt naar de groepslessen, dit combineer ik nu met wat krachttraining.

Ik ben echt verslaafd geworden aan de groepslessen, de lesgevers zijn echt gemotiveerde mensen, heel vriendelijk en behulpzaam.

Ook het onthaal is altijd vriendelijk.

Hopelijk kan ik er nog vele jaren bijdoen.

Jacques Van De Putte

Ik ben sinds twee jaar lid van de Life Style. Na aandringen van de dokter en wat pushen van een vriendin ben ik toch een mee gegaan voor een gratis les. Sindsdien ben ik een trouwe bezoeker gebleven. Meestal kom ik 2 keer in de week langs en regelmatig pik ik een sauna’ke of een zonnebankje mee. Dat vind ik de luxe aan het abonnement, omdat je dat allemaal gratis kan doen. Na twee jaar ken je ondertussen ook al een beetje de vaste klanten en dat maakt het allemaal zo gezellig om te gaan fitnessen. Je kan altijd wel met iemand een praatje maken. Zo wordt sporten niet alleen een noodzaak, maar ook ontspannend voor mij en hopelijk kan ik dat zo nog lang volhouden. 

Vera Vercammen

Ik ben Emilie , 24 jaar en train hier sinds januari. Mijn doel is om fitter te worden en om mijn lichaam te verstevigen.

Daarom doe ik de Miha cirkel en zo werk ik aan al mijn doelen. Na amper vijf maand  2 keer per week de cirkel te doen zie ik al resultaat.

De goede ontvangst door de begeleiders en medesporters is voor mij ook steeds een motivatie om terug te komen.

In andere fitnessen voelde ik me soms bekeken maar hier is het cardio – en kracht gedeelte gescheiden en dat vindt ik zeer aangenaam.

De goede begeleiding met een opvolgingssysteem zorgt ervoor dat ik blijf trainen en dichter en dichter bij mijn doelen kom.

Emilie

Ik ben al 20 jaar lid bij Life Style Leuven.  Ik heb om 2 reden voor Life Style fitness gekozen:  enerzijds de ligging vlakbij het centrum en anderzijds de aantrekkelijke prijs voor een totaalpakket (sauna, zonnebank, zwembad, fitness, groepslessen en personal coaching). Ik vind hier alles wat ik nodig heb. De toestellen zijn modern en makkelijk bruikbaar. Ook het sociale contact is een groot pluspunt, iedereen is er vriendelijk en vrolijk en zo heb ik na 20 jaar al een grote vriendenkring opgebouwd. Ik kom dagelijks fitnessen, dit is voor mij de perfecte start van de dag. Eerst goed trainen en daarna ontspannen aan de bar met een koffie, krant en een gratis stuk fruit.

Patrick Merckx

Een gezonde geest in een gezond lichaam.Dit  was mijn motto om met fitness te beginnen. Ons dagelijks leven brengt stress en spanningen met zich mee, vandaar mijn idee om met fitness te beginnen.Het is goed voor de conditie , is gezond voor lichaam en geest  en zeer ontspannend.

Door de training bouw je ook een soort van weerstand op ter voorkoming van ziekte.De sfeer in de club is uitstekend, je wordt bijgestaan door professionele trainers , je kan altijd wat vragen. Je sportieve vriendenkring wordt hier alsmaar groter.Kortom, er is altijd ambiance…. met goede muziek.

Eric

Ik ben pas lid bij Lifestyle fitness en vind het een leuke aangename fitness. Ik ben terechtgekomen bij lifestyle fitness door enkele vrienden die hier ook trainen, dit maakt het extra leuk zodat je samen kan trainen. Het personeel is zeer bekwaam en tof om mee te werken. De moderne en goed onderhouden toestellen maken het trainen extra aangenaam. Ook het relaxatiecentrum is een groot pluspunt, zodat je na een intensieve training even stoom kan aflaten. Zowel het ruime aanbod als de toffe sfeer die binnen de lessen en de fitness hangt doen mij elke keer met plezier terugkomen.  

Daisy Romih

De goede ligging, de grote ruimte met veel verschillende krachttoestellen en de mogelijkheid om inspanning en ontspanning (relaxruimte met sauna, jacuzzi en zwembad) te combineren waren de belangrijkste punten waarom ik mij heb ingeschreven bij Life Style Leuven. Ook de ruime openingsuren zijn een dik pluspunt, zo is de fitness ook altijd open op zon- en feestdagen, dus dagen waarop je genoeg tijd hebt om uitgebreid te gaan trainen.

Wat ik ook heel leuk vind aan de fitness is dat hij goed en overzichtelijk is ingedeeld met genoeg ruimte tussen de verschillende toestellen: zo staan de krachttoestellen in een groot, gezellig vierkant en om wat harder te trainen is er een aparte ruimte met veel losse gewichten, banken om te benchen, squatrek,… en alles wat je nodig hebt om volop te trainen.

Ik ga er enkel voor de krachttraining, maar natuurlijk is er veel meer te doen, zoals de cardiotoestellen, de MIHA-cirkel en de verschillende groepslessen.

Het gratis fruit dat je elke training mag nemen en de DVD’s die er zijn om te lenen vind ik ook leuke extraatjes.

Ik kom hier ongeveer een jaar en heb zo al veel mensen leren kennen en zeker onder de mensen die regelmatig komen trainen kent iedereen elkaar. Dat maakt het heel leuk om te gaan trainen, zo is er altijd wel iemand waar je samen mee kan trainen en als je bij een oefening hulp nodig hebt, vraag je het gewoon aan iemand. De medewerkers van Life Style zelf staan ook altijd klaar.

De sfeer zit er dus zeker goed en buiten het harde zweten is het altijd een plezier om er te trainen!

Bram Dufour

Op mijn vijftigste ( ben er nu 63 ) ben ik begonnen met fitness om een evenwicht te vinden in mijn professioneel leven.

Ik dans nog heel veel en merk dat ik dankzij fitness een veel betere conditie heb gekregen, veel beter dan heel wat jongere danskoppels.

Hoewel ik in Heusden-Zolder woon train ik in Life Style Leuven met mijn vrienden, dat is altijd leuker. En Leuven past perfect in mijn schema als ik naar huis rij vanuit mijn werk in Anderlecht.

De krachttoestellen geven me heel veel variatie in mijn  krachttraining, en belangrijk voor mij , de coaches doen niet betuttelend…

En je kan er zonder problemen parkeren ook …

Maurice Briers

Ik ben sinds 1,5 jaar lid van Life Style Fitness. Ik wou vooral werken aan mijn conditie en mijn lichaam wat in vorm brengen. De begeleiders  werkten een trainingsschema uit zodat alles geleidelijk aan opgebouwd werd. Een elektronische kaart registreert alles en houdt het aantal bezoeken bij. Elke 10 weken is er de mogelijkheid om een afspraak  met een begeleider te maken en het niveau te verhogen of andere fitnesstoestellen te kiezen. Na het sporten is er ook de mogelijkheid gratis gebruik te maken van de sauna, jacuzzi of een film te huren.

De sfeer in het fitnesscentrum  is heel tof, het personeel zeer vriendelijk en professioneel.

Sven Fonteijn

Vrienden hadden me Life Style Fitness aangeraden. Je wordt er goed begeleid en je krijgt een volledig  schema in functie van wat je wil bereiken.
Ik moet toegeven dat ik er eerst wat tegenop zag ; maar fitness kan blijkbaar ook tof zijn. Het personeel is ook altijd er vriendelijk en je wordt gewaardeerd voor wie je bent, niet als één van de zovele.
Buiten fitness kan je ook nog genieten van sauna, groepslessen, zonnebank, etc… soms kom ik dan ook stiekem, alleen voor de sauna om mezelf te verwennen na het harde werk.
Vrienden hadden me Life Style Fitness aangeraden. Je wordt er goed begeleid en je krijgt een volledig  schema in functie van wat je wil bereiken.
Ik moet toegeven dat ik er eerst wat tegenop zag ; maar fitness kan blijkbaar ook tof zijn. Het personeel is ook altijd er vriendelijk en je wordt gewaardeerd voor wie je bent, niet als één van de zovele.
Buiten fitness kan je ook nog genieten van sauna, groepslessen, zonnebank, etc… soms kom ik dan ook stiekem, alleen voor de sauna om mezelf te verwennen na het harde werk.

Lies