Getuigenissen

Life Style Fitness Mechelen

Ik woon vlak in de buurt van Life Style Fitness Mechelen.

Begin vorig jaar had ik besloten om binnen eens een kijkje te komen nemen en dat heb ik me nog steeds niet beklaagd.

Ik kwam binnen met het doel van een beetje gespierder te worden, En nu anderhalf jaar later heb ik zo goed als mijn doelen bereikt dankzij de hulp en informatie die ik van de coaches en andere leuke mensen die hier trainen heb gekregen.

Op die manier heb ik ook veel nieuwe vrienden leren kennen.

Ook positief is dat voor elke vriend die ik hier mee als lid heb aangebracht een gratis maand cadeau krijg wat natuurlijk altijd goed meegenomen is.

Kortom van mij zijn ze hier nog niet snel vanaf.

Dave GeetsIk woon vlak in de buurt van Life Style Fitness Mechelen. Begin vorig jaar had ik besloten om binnen eens een kijkje te komen nemen endat heb ik me nog steeds niet beklaagd.Ik kwam binnen met het doel van een beetje gespierder te worden, En nu anderhalf jaar later heb ik zo goed als mijn doelen bereikt dankzij de hulp en informatiedie ik van de coaches en andere leuke mensen die hier trainen heb gekregen. Op die manier heb ik ook veel nieuwe vrienden leren kennen.Ook positief is dat voor elke vriend die ik hier mee als lid heb aangebracht een gratis maand cadeau krijg wat natuurlijk altijd goed meegenomen is. Kortom van mij zijn ze hier nog niet snel vanaf.

Dave Geets

Vele jaren geleden ben ik eens komen trainen in LifeStyle, toen studeerde ik nog deels in België en in het buitenland. Het was een zeer aangename ervaring, daarom heb ik me direct lid gemaakt sinds de eerste week dat ik vast in België kwam wonen. Vooral het sociaal en familiair contact met leden en personeel is hier optimaal.  Op de minder actieve dagen wordt ik sterk gemotiveerd door de begeleiders om toch mijn doel te behalen.
Soms  kom ik zelfs 2 keer in een dag, dit is perfect mogelijk door de lange openingsuren van LifeStyle.

Ewa (27 jaar)

 

Vlak voor de feestdagen ben ik naar Life Style gekomen met als doel om mijn benen te verstevigen in combinatie met conditie opbouwen en ook wat af te slanken.
Nu na 8 weken beging ik het verschil zeker al te voelen in de spieren, maar ook in de kleren!
Het aangename aan deze fitness vind ik de sfeer en ook al de mogelijkheden zoals; sauna, zonnebank en niet te vergeten het zwembad!

 

Christiane Baetens

In zes maanden heeft LifeStyle mij helemaal veranderd, dit allemaal door hun persoonlijke aanpak!

Ik kreeg een eigen cardio en kracht programma dat om de tien weken wordt aangepast aan mijn nieuw niveau. Het is ook zalig om advies te krijgen van jonge,
sportieve begeleiders die zelf veel bezig zijn met fitness.

Getuigenis Dimitri Goosens ,24 jaar( 6 maanden lid)

Dimitri Goosens

Je kan me ondertussen al een trouw lid noemen met al bijna 10 jaar lid te zijn bij Lifestyle ☺

Ikzelf merk dat het ook nodig is om te blijven sporten, zeker nu ik beging de 30 ben. Het vet gaat er niet zo snel meer af als vroeger. Mijn doel is hoofdzakelijk mijn conditie te onderhouden en basis onderhoud van de spiermassa.
Door de vele toestellen en faciliteiten is dit hier zeker geen probleem om mijn doelen te behalen. De coaches en “my fit plan” helpen daar ook aan mee doormiddel van het puntensysteem en de re – tests om zo de motivatie hoog te houden. 

 

Yvan Torfs

Ik ben inmiddels 2,5 jaar actief lid in Lifestyle Fitness Mechelen.

Het grote voordeel van lifestyle is dat je ook in andere clubs mag gaan trainen, dus kan je van het beste van elke club gebruik maken.

In Mechelen kom ik voor de grote variatie aan toestellen en in keerbergen ga ik voor de openingsuren 24 op 24 ☺

Het personeel is ook zeer sociaal en weten waar ze met bezig zijn

Doe zo verder !

Wouter De Cuyper

Ik heb voor Life Style fitness gekozen omdat ik niets dan positieve dingen erover hoorde.En ze hebben meer dan gelijk!

Ik wou in de eerste plaats mijn conditie verbeteren waar ik ondertussen al meer dan tevreden over ben. Ik voel me echt goed in mijn vel. In de 2e plaats om iemand te leren kennen, want ik ben single. Ik heb ondertussen al verschillende toffe, sportieve vrouwen leren kennen waar ik al eens iets mee ga drinken.

De spinning-instructeurs zijn tof en enthousiast, de begeleiders zijn sympathiek en gemotiveerd. Er heerst altijd een gemoedelijke sfeer! De club wordt echt super goed gerund

Mij krijgen ze hier niet meer weg.

Stefan Goovaerts

 

Hallo, wij zijn Else Corbeels en Eva-Lotta De Keyzer.
Wij zijn sinds een paar maanden samen aan de slag gegaan bij Lifestyle Fitness Mechelen om onze conditie te verbeteren. Dit is reeds na 12 weken gestadig verbeterd dankzij de juiste begeleiding van het team.
Sporten is voor ons geen opdracht, maar een levensstijl (“Lifestyle”) geworden doordat we echte vooruitgang maken!

Else en Eva-LottaHallo, wij zijn Else Corbeels en Eva-Lotta De Keyzer.Wij zijn sinds een paar maanden samen aan de slag gegaan bij Lifestyle Fitness Mechelen om onze conditie te verbeteren. Dit is reeds na 12 weken gestadig verbeterd dankzij de juiste begeleiding van het team.Sporten is voor ons geen opdracht, maar een levensstijl (“Lifestyle”) geworden doordat we echte vooruitgang maken!

 

Else en Eva-Lotta

Ik vind dit een zeer uitgebreide fitness!

Het personeel is zeer vriendelijk en het is hier zijn prijs zeker waard.
Ik Train hier nu reeds 5 maanden. Mijn doel is spiermassa bijkomen en ik ben hier nu al 6 kg droge spiermassa aangekomen. Grotendeels mee door het uitgebreid gedeelte kracht dat hier ter beschikking wordt gesteld. Ik heb hierdoor niet alleen spiermassa, maar ook kracht gewonnen. Deze fitness is zeker een aanrader!

 

Arthur Vincke

We zijn bijna een half jaar lid.

Onze doelen zijn zowel fitter worden als een beetje gewicht verliezen.

Dit lukt zeker in deze fitness dankzij de grote variëteit aan toestellen en machines.

Een voordeel is ook dat de fitness vlak aan ons werk gelegen is, waardoor we na ons werk meteen kunnen komen ontspannen.

Het leuk en vriendelijk personeel is ook zeker een pluspunt!

Tiffany en Stephanie Van Malder

Ik ben ondertussen 1 jaar lid bij Lifestyle Fitness Mechelen. Via het internet heb ik deze fitness gevonden.

Mijn doelen zijn conditie verbeteren, versteviging en sprongkracht vergroten, dit allemaal in functie van mijn sport: volleybal

Door een operatie kon ik even niet meer sporten, ik moest een aantal maanden revalideren, dus heb ik besloten om te gaan fitnessen.

De begeleiding is hier dik in orde. Als ik specifieke oefeningen bij vraag, helpen ze mij hier ook onmiddellijk mee!

Mijn conditie niveau is reeds van 1,5 naar 3,6 gestegen! Ook de sfeer zit goed, iedereen zegt altijd goedendag bij het binnen- en buitengaan.

Inge Maes

Vroeger had ik het vaak moeilijk met sportactiviteiten vol te houden, maar sinds ik lid ben van LifeStyle is dit zeker en vast verandert. LifeStyle bied zoveel sportieve faciliteiten aan dat ik de mogelijkheid heb om veel te variëren, van spinning tot Aqua gym, ik heb het allemaal gedaan.
Een jaar geleden ben ik begonnen met voltijds te werken, ik kwam daarvoor gemiddeld twee maal per week, nu is dit nog steeds mogelijk omdat LifeStyle excellente openingsuren heeft!

Van mij zal je dus niet rap verlost zijn, het is mijn levensstijl geworden en die zal ik behouden!

Johannes Vleeminckx

 

Ik ben nu bezig aan mijn 2de periode in Life Style Fitness Mechelen. Hiervoor ben ik ook al enkele jaren lid geweest maar door gebrek aan tijd en motivatie ben ik toen gestopt.
In de tijd dat ik niets had gedaan, voelde ik me steeds meer conditioneel achteruitgaan en heb ik samen met een vriendin besloten om er terug aan te beginnen.
Ondertussen ben ik door terug te sporten en op mijn eetgewoontes te letten op een jaar al terug 13 kg verloren.
Het voordeel aan Life Style is de grote keuze aan toestellen en de goede en soepele begeleidingen.

 

Christiane Pateet

Vier jaar geleden is het bij mij allemaal begonnen.
Nadat ik klaar was met het middelbaar had ik geen tijd meer voor teamsporten, zo ben ik in LifeStyle terecht gekomen. Heb in deze vier jaar al veel mensen leren kennen, het is hier altijd een sociale sfeer met het personeel. Het is een plezier hier te komen.

Samuel Van Damme, 23 jaar

Ik heb een horecazaak en heb een druk en gejaagd leven, maar toch vind ik het belangrijk om tijd te maken voor mijn gezondheid en uiterlijk. Ik heb thuis een deel fitnesstoestellen staan, maar daar word ik voortdurend gestoord door telefoons en personeel. Daarom besloot ik een viertal jaar geleden op aanraden van mijn zoon, die hier al trainde, tijd te maken voor mezelf en  even weg van al de drukte hier aan mijn gezondheid te komen werken. Ik heb daar nog geen moment spijt van. Het is hier een toffe sfeer met enthousiaste begeleiders en groepslesgevers. Als ik wat minder tijd heb, is de trilplaat ideaal om toch iets te doen en alles wat te verstevigen. Aangezien ik elk jaar enkele maanden  aan zee zit, is het voor mij zeer interessant dat ik mijn abonnement kan bevriezen. Nadien kan die ganse periode dan gerecupereerd worden. Ik kom meestal door de dag en ben zeer blij dat ze hier dan ook groepslessen hebben in de voormiddag. Ik zet alles opzij om vrijdagmorgen de zumba te kunnen volgen. Veel mensen die ik ken, klagen en zagen dat ze te dikke billen hebben of wat kilootjes zouden moeten verliezen. Maar ik vind dat je i.p.v. daarover te zagen, je daar iets aan moet doen!

Arletta Letar

4 jaar geleden ben ik overgestapt naar lifestyle fitness center te Mechelen en dit heb ik me nog niet beklaagd,integendeel!

Ik train altijd mijn zelf opgesteld verstevigings schema, maar nog steeds kan ik met al mijn vragen terecht bij de coaches die mij met veel plezier bijsturen in de juiste richting van mijn doelen. Enorm positief zijn de onlangs vernieuwde toestellen!!

Na mijn inspanning maak ik graag gebruik van de ontspanning mogelijkheden zoals de sauna, DVD verhuur, appeltje voor de dorst en zeker niet te vergeten,het zwembad!zalig zo’n duik na een zware training!! Ook leuk dat je op woensdagnamiddag de kids kan meenemen om samen in het zwembad te ploeteren!

De openingsuren zijn zeker ook een pluspunt idem zoals de parking vlak voor het gebouw

Doe zo verder !!!!!!!!!!!!! groetjes Nancy 

Nancy Nees

Ik kom gemiddeld 1 keer per week trainen met een vriendin van mij. Samen doen we dan meetstal mee aan de groepslessen omdat je dan op een uurtje het maximum uit je training kan halen door de goede begeleiding van de coaches. Het leuke is ook dat je altijd een vriend en vriendin mee kan nemen op proef, zodat ze ook de smaak te pakken krijgen van het fitnessen.

Jill De Boeck

Getuigenis Jessica Hermans 2 maand lid

Fitness heeft mijn levensstijl al grondig veranderd ook al ben ik nog maar 2 maand lid.

Hiervoor deed ik niets van sport en was mijn conditie ook maar op een laag pitje.

Ik kom vooral voor te sporten maar ook goed meegenomen is het sociaal contact met de andere mensen en de begeleiders.

Kortom dit is iets waar ik mezelf volledig in kan uitleven zonder dat het voelt als een verplichting.

Jesica Hermans

En daar heb je die sportkriebels weer! Bij elk bezoek aan LifeStyle ervaar ik steeds hoe plezierig bewegen wel kan zijn! LifeStyle heeft echt alle troeven in huis van een kwaliteitsvolle trainingsomgeving. Steeds opnieuw wordt ik door een goedlachs en enthousiast team van begeleiders aangemoedigd om van elke training te genieten. Hun aanpak en constante bijsturing zorgen ervoor dat ik blijf volhouden om mijn conditie te verbeteren en fit te blijven. Ook  de hoogtechnologische fitnesstoestellen zijn een plezier om mee te trainen. De kleedkamers zijn verzorgt , de club wordt zelfs dagelijks gepoetst.  Een bijkomende troef zijn de groepslessen. Elke dag staat er een gevarieerd aanbod op het programma, zoals spinning enzovoort. Op elke moment in de week kan ik mijn sportkriebels kwijt, want LifeStyle is 7 dagen op 7 open. Ook een appeltje voor de dorst maakt van elke trainingsbeurt één uit de duizend.

Caroline Gooris (1 jaar lid)

Caroline Gooris

Voordat we ons lid maakten, deden we thuis al aan krachttraining in onze garage. Na een jaar waren onze gewichten echter te licht geworden en beseften we dat ons materiaal echt te beperkt was.

Dus we moesten een keuze maken: nieuwe materiaal kopen of ons aansluiten bij een fitnessclub..?

Nadat we een kijkje namen bij Fabofit was onze keuze snel gemaakt!

Inmiddels komen we 5x per week trainen, hebben we veel meer plaats, krijgen we  hulp en tips, persoonlijke schema’s, uitleg, variatie aan toestellen… Kortom, we boeken veel sneller vooruitgang en dat is waar het ons allemaal om draait!

Een bijkomend voordeel is dat er een videotheek aanwezig is, waar je steeds gratis dvd’s mag lenen. We kijken vaak films, dus dat is ook mooi meegenomen!

Jurgen Van Acker, 27 jaar en Bjorn  Van Acker,  24 jaar  

Jurgen en Bjorn

Ik kom 3x per week trainen en mijn conditie en uithouding is, in de 6 jaar dat ik hier train, enorm verbeterd. Ik kom hier graag, anders kwam ik niet, eh.  Het is hier een toffe,  gemoedelijke sfeer en het volk dat hier traint bestaat uit gewone mensen, zodat  je je direct op je gemak voelt. Het is ook een vorm van verslaving geworden voor mij. Ik durf soms shiften te wisselen op mijn werk om te kunnen komen trainen. Alleen in de grote vakantie durf ik uitzonderlijk 2 weken te bevriezen. Met Rob, die hier ook traint, lachen we er altijd mee, dat we een “stuk van het meubilair” geworden zijn. Ik voel me alleszins veel gezonder en blijf mooi op mijn gewicht.

Mieke Van Criekinge

Ik ben al 2 jaar aan het trainen in Lifestyle Fitness Mechelen.

Ik heb voor Lifestyle gekozen omdat de meeste van mijn vrienden hier ook trainen, de sfeer hier zeer aangenaam is en ik woon vlakbij de fitness.

Mijn doelstelling is om een sportief figuur te krijgen.  Dankzij het ruime aanbod aan toestellen heb ik zeer doelgericht kunnen trainen.

Na mijn 2 jaar trainen heb ik duidelijk resultaat! 

 

Jurgen Calottens

 

Ik ben al 7 jaar aangesloten bij Lifestyle fitness.
Mijn doel is voornamelijk mijn spieren soepel houden, want als je wat ouder wordt, is dit een zeer belangrijk aspect. Je krijgt een correcte, stevige houding door aan je spieren te werken.
Ik heb maar één woord voor de begeleiding: SCHITTEREND!
Wanneer de begeleiding merkt dat iemand fout aan het trainen is, dan wordt dit meteen gecorrigeerd. Persoonlijk vind ik dit zeer belangrijk.
Sporten in combinatie met het gebruik van sauna en zwembad hebben mij doen kiezen voor Lifestyle Fitness Mechelen!

Jeanne MarynissenIk ben al 7 jaar aangesloten bij Lifestyle fitness.Mijn doel is voornamelijk mijn spieren soepel houden, want als je wat ouder wordt, is dit een zeer belangrijk aspect. Je krijgt een correcte, stevige houding door aan je spieren te werken.Ik heb maar één woord voor de begeleiding: SCHITTEREND!Wanneer de begeleiding merkt dat iemand fout aan het trainen is, dan wordt dit meteen gecorrigeerd. Persoonlijk vind ik dit zeer belangrijk.Sporten in combinatie met het gebruik van sauna en zwembad hebben mij doen kiezen voor Lifestyle Fitness Mechelen!

 

Jeanne Marynissen
Vroeger trainde ik in een andere fitness, via een vriend kreeg ik eens de mogelijkheid om mee te komen trainen in LifeStyle fitness. De aangename en sociale sfeer heeft mij toen overtuigd om daar te gaan trainen, nu zit ik hier al vier jaar en het bevalt me reuze goed. Elke keer opnieuw ga ik met veel enthousiasme naar onze fitness . Het LifeStyle team is super sociaal en zeer behulpzaam.Steven Ardies, 24 jaar

LifeStyle is mijn gezonde factor in het leven!
Al drie jaar werk ik lange dagen in de horeca, dit brengt de nodige stress met zich mee. Op mijn vrije dagen is er niets beter dan eens stevig gaan fitnessen en een warme sauna als afsluiter. Het personeel is altijd vriendelijk en open voor vragen, hierdoor heb ik steeds het gevoel dat ik niet alleen train.

Frank Wils

Onze namen zijn Mathias en Yannick. Wij komen voornamelijk om te werken aan onze conditie en het opbouwen van kracht. Hiervoor overleggen wij altijd met de coaches om zo onze doelen te bepalen. We hebben juist weer een nieuwe conditie test achter de rug zodat we volledig weten op welk punt we staan en hoe we dit kunnen verbeteren. Tijdens onze cardio is het ook leuk dat we terwijl naar televisie kunnen kijken of op het internet kunnen. Verder is het handig  dat we ook toegang hebben tot elke club in de keten om zo op verschillende plaatsen te trainen. Naast inspanning is hier ook gezorgd voor ontspanning. Zo kunnen we altijd een filmpje meepikken of eens onder de zonnebank gaan.

Mathias en Yannick

Wij trainen sinds half januari 2013 bij Lifestyle Fitness Mechelen. Wij zijn heel erg tevreden over de professionele begeleiding van het team!

Ann haar streefdoel was afvallen, wat tot nog toe niet lukte. Door de juiste begeleiding van de coaches ging ik anders eten en bewegen, hoe de coaches me dit aanraadde. Met resultaat ben ik inmiddels 7kg afgevallen!!

Mijn vriendin Rebecca wilde wat spieren laten groeien. En ook zij slaagt hier nu heel aardig in door de juiste begeleiding!

De sfeer binnen de club vinden we zeer tof :-)

 

Rebecca en Ann

Voor iemand die 30 jaar niet gesport heeft, heb ik hier enorm snel mijn draai gevonden. Dit is iets waar Life Style Fitness fier mag over zijn! Ik ben een heel tevreden klant.

Ik ben tevreden over de prijs, het personeel is zeer aangenaam, ... .

Ook enkele kleinigheden zoals de spaarkaarten, het zomerspel, .. zijn positief en zeker en vast een extra stimulans voor mij en de andere klanten!

Ik vind het ook belangrijk en leuk dat alle lagen van de bevolking hier terecht kunnen om te komen sporten. Dit is toch wel eigen aan Life Style Fitness.

Ronny Van Tichelen

Ongeveer een jaar geleden ben ik in Life Style Mechelen terecht gekomen via mijn vader. Mijn vader traint hier inmiddels al een aantal jaren.

Ik ben beginnen met fitnessen omdat ik niet blij was met het uitzicht van mijn lichaam. 

Het was tijd voor verandering. Ik wou van mijn overtollig gewicht af en een getrainder lichaam hebben.

Ik ben heel tevreden over deze fitnes. 

Het personeel is sociaal, klantvriendelijk.

Ook sportgewijs een duim omhoog.

Gino Jacobs

Ik train hier al een jaar. Mijn vriendin had mij verteld over deze fitness.

Mijn doelen zijn spieropbouw en wat vetverbranding. Mijn motivatie kwam vooral door andere mensen hun vorderingen te zien. Zelf ben ik reeds 7 kilo bij gekomen aan spiermassa door goed en regelmatig te trainen, in combinatie met gezonde voeding!

Plezante sfeer ook trouwens, ik wordt altijd goed verder geholpen indien ik vragen heb rond mijn training of voeding.

Vroeger stelde ik het altijd uit om te fitnessen, maar sinds ik bij Life Style Fitness Mechelen train, kom ik 5 keer per week!

Dylan Hermans

Ik ben juist 2 weken aan het trainen in Lifestyle Fitness Mechelen.

Een collega van mijn vrouw had informatie over verschillende fitnesscentra, Lifestyle Fitness kwam er als beste uit. Ik ben meteen naar de club gegaan om mij in te schrijven! Voor mij is het belangrijkste punt dat ik goede begeleiding krijg en dat is hier zeker het geval. Toen ik voor de eerste keer de club binnenkwam, zag ik meteen bekende gezichten, spontane mensen en veel toestellen.

Het grote voordeel van Lifestyle is dat het zeer hygiënisch is, ze kuisen waar je bij staat :-).

Mijn doelstellingen zijn kracht en conditie verbeteren.
Als ik zo gemotiveerd blijf en de coaches blijven me tips geven, dan ga ik zeker mijn doelen bereiken.

Mike Bonjean

 

Ik ben al lid sinds 1997.
Ik train vooral in functie van basketbal. Het voordeel aan deze fitness is dat er geen verplichtingen zijn, je mag met eigen schema’s werken en ook je eigen drank meenemen.
LifeStyle is een club die werkt op vernieuwing, sommige toestellen en lessen kan je hier in de buurt in geen enkel andere fitness vinden.
Ook de begeleiding is hier in orde, met de hulp van de coaches is er voor mij een persoonlijk voedingsschema opgesteld, waarmee ik ondertussen al 3 kg ben kwijt geraakt op amper 9 dagen!

 

Tom Van Loo

Ik train hier nu sinds een jaar, met als hoofddoel gewichtsverlies en conditie. Ondertussen ben ik 6 kilo afgevallen, zonder in feite een dieet te doen.

Mijn fitheids niveau is van niveau 0 naar niveau 2 gegaan. Eerst dacht ik dat fitness niets voor mij zou zijn, maar nu ik hier train heb ik de drempel overwonnen en train 3 keer per week!

Omwille van de persoonlijke begeleiding wordt ik steeds geholpen, en wordt mijn schema telkens aangepast wanneer ik het wil.

Ik vind de club erg goed en proper, alsook is sfeer is erg goed!

Louis Van Ingelgem

Ik ben hier vijf maanden lid. Mijn vriendin trainde hier al en die heeft me Life Style fitness aangeraden.

Mijn doel is mijn conditie op peil houden. Ik fitness al enkele jaren, maar sinds ik in Mechelen ben komen wonen, ben ik overgestapt naar Life Style en ik ben hier heel tevreden van.

Mijn vriendin zei dat de begeleiding en opvolging dik in orde was, en dat heb ik nu zelf ook ondervonden.

Als ik vragen heb, staan ze ook altijd klaar. Ondertussen in die vijf maand ben ik al  2 conditie niveaus gestegen!

Evy Van Gooitsenhoven

Ik ben bijna 1 jaar lid,

De eerste maanden kon ik niet voluit trainen wegens problemen aan mijn knie.

Nu ongeveer 3 maanden geleden ben ik er stevig aan begonnen.

Samen met de coaches is er een persoonlijk schema opgesteld en ben ik ook begonnen me de voedingssupplementen die ze mij hebben aangeraden om mijn doelen te bereiken. Op 3 maand ben ik al goed vooruit gegaan, de resultaten zijn zeker al zichtbaar zowel op de weegschaal als in de spiegel.

Peter Vangampelaere

In april startte ik hier met mijn vrouw een zeer voordelig familieabonnement. We kwamen oorspronkelijk informeren naar de spinning, omdat we graag samen iets van sport wilden doen. Omdat na jaren stilzitten onze conditie niet zo denderend was, begonnen we daaraan te werken. We volgden strikt het puntensysteem en stegen elke 10 weken minstens één conditieniveau. Toen ik mijn conditie min of meer op pijl had, overtuigden de trainers mij om ook wat op krachttraining te gaan werken. Ze maakten voor mij een persoonlijk trainingsschema.  Ze verbeteren mij ook als ik een oefening verkeerd uitvoer en dat vind ik zeer belangrijk. De laatste weken doe ik twee dagen conditie en 3 dagen krachttraining per week. Als je 5 keer per week komt,  leer je hier ook een heleboel mensen kennen en het begint hier stilaan mijn tweede thuis te worden! 

Patrick Peeters, 36 jaar

Patrick Peeters

Ik ben ongeveer 2 jaar geleden begonnen met fitness met het doel af te vallen voor mijn nevenactiviteit als performer. Ik ben ongeveer 12 kilo afgevallen en onderhoud dit nu via cardio.

Ook mijn conditie is er op vooruitgegaan. Daarnaast is het gewoon fun omwille van de sociale contacten en de toffe begeleiders. Zeker aan te raden!

Jean-Marie van Cauter

Op de 3 jaar die ik hier lid ben heb ik al veel van mijn doelen bereikt, waaronder een betere conditie en meer atletische bouw.

Veel daarvan is dankzij de vele tips van de coaches die me tot op de dag van vandaag nog steeds nieuwe dingen bijleren.

Door mijn job in de beveiliging heb ik nogal onregelmatige uren, maar dankzij de goede openingsuren kan ik hier toch steeds terecht

Een voordeel is ook dat je ook gebruik kan maken van de groepslessen zoals spinning waardoor ik in een sociale en gemotiveerde sfeer aan mijn conditie kan werken.

Geert Verbruggen

Vanaf mijn eerste dag in Life Style fitness ben ik heel vriendelijk ontvangen geweest en heb ik een professionele begeleiding gekregen. Zo ben ik goed begeleid geweest in het revalideren na blessureleed en het heropbouwen van mijn conditiepeil. Eveneens vind ik hier een ruim aanbod aan ontspanning. Na een zware dag op het werk kan ik altijd goed ontspannen in de sauna en het zwembad. Om de avond perfect af te sluiten neem ik nog een filmpje mee.

Pieter Mans

Luc en ik wonen in Mechelen, wat handig is om naar Life-Style fitness te komen voor een beetje sport en ontspanning. Ik ben rugpatiënte en moet mijn benen en buik verstevigen om de rug op te vangen. Ik was vroeger lid van Life Style fitness, maar ben verhuisd naar een ander landsgedeelte voor mijn werk. Nu dat ik terug in Mechelen woon, heb ik mij onmiddellijk terug ingeschreven. Het voordeel van Life Style is de gezellige, familiale sfeer waar je altijd jezelf kan zijn.

Ik ben een 50 plusser en heb het gevoel dat Life Style fitness mij en mijn noden begrijpt. Mijn echtgenoot Luc is Parkinsons patiënt en moet genoeg bewegen om de progressie van de ziekte te verhinderen. Samen vinden wij het leuk om onze conditie op peil te houden, in dit gezellige sportcentrum waar de mensen en de menselijkheid een prioriteit krijgen.

Susan Waters & Luc Letens

We zijn inmiddels al 9 en 8 jaar lid en trainen 3x per week samen.

Onze trainingen starten altijd ’s ochtends om 9u.

We beginnen onze training met de treadclimber gevolgd door de fiets.

Daarna is het tijd om even op te laden met een appeltje in de relax zone.

Als onze energie terug is opgeladen kunnen we aan de versteviging van onze spieren beginnen, gevolgd door een plons in het zwembad.

Dat is het voordeel van LifeStyle => Onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten.

Nadine Van Der Auwera & Lou Van Linden

We komen minstens 2 keer per week naar de fitness en we voelen ons steeds beter en beter. We kunnen elkaar motiveren om te sporten en zo blijven we komen. De variatie die je hier hebt is groot genoeg om ons nooit te vervelen. Het puntensysteem is een realistisch doel om te behalen. We zijn zo tevreden dat we nu ook onze dochter hebben kunnen overhalen om bij ons te komen fitnessen.

Lieve & Mark

De grootste troef van LifeStyle voor ons als koppel is de variatie aan toestellen, we volgen beide een compleet ander schema, maar in LifeStyle is er zowel een ruime keuze aan cardio als aan krachttoestellen. LifeStyle is open op alle dagen van de week, dit geeft ons de mogelijkheid om samen te komen trainen.

Sandy & Jonathan

Sinds een paar maanden kom ik  hier zeer intensief trainen.

Eens je gewoon bent vaak te komen sporten, blijf je vaak komen.
Het is ook een ontspanning voor mij om te komen sporten, ik doe dit zeer graag! Ik ben in de tijd dat ik hier train reeds 6 kg afgevallen,  ik voel me ook veel fitter en heb een pak meer energie. Mijn conditie is er ook mooi op vooruit gegaan.
Ook het personeel is zeer vriendelijk en dit werkt zeer motiverend!

 

Anne-lien Thielemans

 

Wij zijn reeds 5 maand lid bij Lifestyle fitness en zijn zeer tevreden over alle mogelijkheden die deze fitness te bieden heeft. We komen zeker 3 à 4 keer per week en doen elke week de aquagym mee. Sinds dat we hier komen zijn we al zichtbaar strakker geworden. We kunnen steeds met vragen terecht bij het personeel en ook de leden zijn hier vriendelijk. Ons doel is versteviging en meer vorm geven aan onze spieren en dat lukt hier prima. De fitness is zeker en vast aan te raden, omdat we hier op ons gemak zijn en af en toe eens goed kunnen ontspannen in de sauna en het zwembad.

 

Lana & Lisa Thielemans