Getuigenissen

Life Style Fitness Overijse

Ik ben als klant van Life Style fitness Overijse zeer tevreden van de jonge gemotiveerde en behulpzame trainers. De sfeer is gezellig. De apparatuur is uitstekend. In andere woorden: super! Douches, douchegel, sauna en zonnebank inbegrepen: gewoon de MAX!

Sebastien Blomme

We deden al van jongs af aan aan fitness.  Een kameraad van ons kwam reeds naar hier en hij zei dat Life Style Fitness goed was. De openingsuren zijn voor ons zeer belangrijk en hier kan je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat komen.  Ook de professionele begeleiding op de eerste afspraak sprak ons aan. De prijs daarentegen is niet duur aangezien je hier heel veel kan doen (zonnebank, squash, sauna, groepslessen, DVD’s huren,…)

Voor ons was het belangrijk om onze conditie te onderhouden tijdens de winter aangezien we in de zomer veel fietsen.. Hiervoor heeft Life Style Fitness  een geweldige oplossing. We kunnen ons abonnement bevriezen tijdens de zomermaanden en krijgen deze maanden er achteraf opnieuw bij. En als het slecht weer is , komen we op zaterdag spinning volgen, wat heel goed is voor ons omdat je dan in interval traint

In 2000 heb ik ook een hernia gehad en heb hier heel veel verstevigingsoefeningen kunnen doen op aanraden van de dokter. De coach heeft me hier zeer goed in geholpen met de begeleiding.

Guido Craps en Anne De Wit

Het is heel leuk om hier te trainen. Er hangt een toffe sfeer in de fitness en ook de andere leden zijn zeer vriendelijk.

Marwane Mattar

Ik ben nu al ongeveer 2 jaar in deze fitness. Ik ben hier blij en ik ken hier ook veel mensen. Ik kom ongeveer 3 à 4 maal per week om mijn conditie te trainen en de mensen hier zijn vriendelijk en we lachen altijd.

Kenny Medina Espinoza

La première fois que je suis venu chez Lifestyle Fitness, je n'avais jamais mis les pieds dans une salle de sport auparavant. J'avais juste dans l'idée de récupérer ma condition physique et perdre un peu de poids. Mon coach m'a préparé un programme sur-mesure, en suivant celui-ci sur trois mois j'ai largement dépassé mes espérances. 
J'ai perdu du poids, tonifie mes muscles et amélioré ma condition physique (j'ai démarré en étant capable de courir 22 min, au bout de trois mois, je pouvais aisément tenir 75 min à rythme régulier).

Ce que j'apprécie chez Lifestyle Fitness, c'est l'ambiance convivial qui règne dans la salle ainsi l'équipe sympathique et disponible

Rudy

Ik ben een jaar geleden beginnen trainen in de Lifestyle door een vriend van mij, die had mij deze fitness aangeraden. Ik heb nu een tennisprogramma laten opstellen omdat ik competitie tennisspeler ben en wat in conditie moet blijven en wat op explosiviteit moet werken.

De toestellen in de lifestyle zijn voor mij zeer goed, je hebt een groot gamma aan toestellen dat je wat variatie geeft in je training en dat je trainingen niet eentonig maken! In de lifestyle hangt er een zeer goede sfeer zowel van het personeel als de mensen die er komen, het is er aangenaam om te trainen!

Stroobants Stieven

 

Ik ben één jaar geleden begonnen met fitness.
Mijn eerste doel was kilos verliezen.
Na één jaar ben ik 9 kilo kwijt.
De sfeer is goed want heb al heel wat mensen leren kennen.
Je wordt bovendien zeer goed begeleid door de coaches.

 

Patrick Hans

Al 7 jaar leef ik mij elke week uit in de fitness. Vooral de flexibele openingsuren en de variatie aan groepslessen spreekt mij aan. In mijn leven zoek ik continu naar nieuwe en spannende activiteiten. Zo heb ik zumba, u-bound en de Miha cirkel ontdekt.

Lisa Jacobs

J’aime le fait de rester actif, de m’entrainer, de se renforcer et s’affiner. Ce que j’aime à la salle c’est le fait d’avoir un endroit au sec pour s’entrainer et pleins de machines.
De plus, les coachs sont cools.

Stephane Dekegel

Onlangs besloot ik na mijn vakantie die paar extra kilo’s die ik was bijgekomen terug weg te werken. Je kent het probleem wel alsof het lijkt dat de kilo’s uit je bagage zich vastklampen aan je taille? Tijdens het lopen verwond ik mijn been zodoende ik het een goed excuus vond om eenmaal thuis te komen, een goede Leffe te drinken.

Mijn vrouw zei: “omdat je niet kan lopen, betekent nog niet dat je geen oefeningen kan doen.” Ze nam me mee naar de Fitness. Ik twijfelde even omdat ik me al in zoveel Fitness clubs voorheen had ingeschreven. Maar hier werd ik in tegenstelling tot de andere clubs warm onthaald en kreeg een uitgebreide rondleiding. “Wat wil je bereiken vroeg de fitness instructeur me?” “ Ik zou moeten af vallen” antwoordde ik.

Wanneer ik me moest wegen vroeg ik me af of de weegschaal wel juist ging, wanneer ik zag dat deze 122 kg aantoonde. Ik moest mezelf toen confronteren met mijn zware gewicht.

De trainer gaf me een aangepast programma waardoor ik elke week vaak kwam trainen.

Een combinatie van conditie- en krachttraining, 5 maal per week, zonder excuses en zonder Leffe. Met Kerstmis erop woog ik nog 90kg.

4 jaar later, is niet enkel mijn been aan der beterhand (Brussels 20 km in 90 minuten, Brussels marathon in 3.35 minuten) maar ook mijn motivatie om te komen is niet verminderd. In tegendeel (4 tot 5maal per week).

Come and join us.

Cutting Ed

Ik ben nieuw lid sinds een paar maanden. Tijdens de grote vakantie heb ik door begeleiding van Timothé mijn kracht terug op niveau kunnen zetten.

Sinds september kom ik ook naar de Club Cycle op donderdag. Zotleuk fietsen op keigoede muziek persoonlijk uitgekozen door Mike.

William Devisch

Ik persoonlijk als klant bij Life Style Overijse ben tevreden hier te trainen en heb op 2 maanden tijd al veel vooruitgang geboekt. Ook alle medewerkers  in de fitness vind ik heel sympathiek.

Sulejman (Sammy) Ljimaj

Daar sta je dan, na een open hart operatie gevolgd door een zes maanden revalidatie, en de boodschap “Meneer U moet bewegen”, sporten dus. Ja sporten, maar wat hoe, en waar? Allemaal vraagtekens na een emotionele periode. Mijn familie gaf de raad: ‘Pa, ga naar een Fitness Centrum’. Maar ik dacht dat dit toch niets voor mij was, ik ben te oud, conditie niet goed, en wat moet ik tussen al die spierballen. Na een week aarzelen, toch maar eens gaan kijken bij Life Style Fitness. Nou ik had al snel door dat zo bewegen in een aangename sfeer en onder deskundige leiding mij wel aan sprak. En nu na ruim 2 jaar, mijn conclusie: conditie is meer dan goed, en wordt alleen maar beter. Voorbeeld, als Nederlander doe ik aan snelschaatsen. Vroeger kon ik de groep met moeite bijhouden. Nu geef ik het tempo aan. Kortom, fitness is voor iedereen. En als je dan ook nog gekozen hebt voor “Life Style Fitness in” dan word je er dubbel beter van. Ik zal zeker nog doorgaan met Fitness tot ik 100 jaar wordt. Ja, want Fitness verlengt ook je leven.

Jan Van Zomeren

Ik ben nieuw lid sinds een paar maanden. Tijdens de grote vakantie heb ik door begeleiding van Timothé mijn kracht terug op niveau kunnen zetten.

Sinds september kom ik ook naar de Club Cycle op donderdag. Zotleuk fietsen op keigoede muziek persoonlijk uitgekozen door Mike.
Dank je Life Style,

 

William Devisch

In de eerste helft van 2010 kreeg ik drie achtereenvolgende ontstekingen in de rug omdat deze spieren niet voldoende getraind werden. Een kinesist gaf me oefeningen die ik elke avond thuis moest herhalen. Het duurde natuurlijk niet lang voor ik het opgaf. Thuis doe ik liever andere dingen.

Ik schreef me dus in bij Lifestyle en werd snel van de rugklachten verlost. Daarnaast kreeg ik snel de smaak te pakken om 4 keer per weken te komen trainen omdat er een motiverende sfeer heerst in de club.

Pierre

Door een ongeval heb ik een jaar lang niet kunnen sporten waardoor ik verdikte. Dankzij een vriend leerde ik de Lifestyle kennen. Het voordeel is dat je hier veel ruimte hebt en dat de mensen vriendelijk zijn. Ik ben op enkele maanden tijd ook al veel vermagerd.

Michael Buchet

 

Ik kom hier graag omdat er veel materiaal is, leuke omgeving en coaches, zoals Timothé Devisch, die u motiveren.

 

Jeremy Rowies

Ik sportief? Jullie dromen.

Dit is althans wat ik 7 maanden geleden zou gezegd hebben. Tot op die dag in februari, ik Life Style Overijse ontdekte.

Een warme, cosy en verwelkomende omgeving die zin geeft om te sporten. De groepslessen, de professionaliteit van de trainers en de diversiteit van het aanbod maakt dat alles aanwezig is om je te motiveren en om met plezier te gaan fitnessen.

En meisjes, als je een probleem hebt met cellulitis, is de Body coach de oplossing. Een gepersonaliseerd programma op de Body coach helpt je met jouw probleemzone.

Geloof me, sinds ik Life Style Overijse ontdekte is afhaken geen optie! Plezier verzekerd.

Caroline Eloy

Ik train hier graag omdat alles hier aanwezig is om goede resultaten te behalen.
De coaches zijn professioneel en vriendelijk en stellen programma’s op aangepast aan mijn doelen.
Al het materiaal dat er is, is in goede staat en zorgt er voor dat er voldoende afwisseling is in mijn programma.
Ook qua groepslessen is er een ruim aanbod waardoor er voor iedereen wel een geschikte les is.
Bovenop dit alles kan je genieten van de sauna en gratis dvd’s om uit te lenen en dit maakt dat deze fitness voor iedereen geschikt is en er voor zorgt dat je gemotiveerd blijft.

 

Ben Lemasson

Hey

Ik doe al een tijdje Thai boks bij FAI MAI Hoeilaart en kwam zo in contact met fitness. De reden waarom ik fitness doe is om conditie en krachttraining eens op een andere manier te beoefenen en ik moet toegeven: nooit gedacht dat het zo tof kan zijn!

Joachim

 

Ici, c’est très sympa. J’aime surtout le personnel.

 

Léon Grandi

Ik ben op 8 maanden tijd 20kg afgevallen.

Dimitri Merckx

Je viens depuis 3 mois, j’ai perdu 7 kg entre autre grâce à un régime équilibré. J’ai réussi à retonifier mes muscles mais à force de venir mes muscles se sont habitués, j’espère encore faire des progrès. Merci aux coaches Timo et Simon pours leurs conseils.

Didier Cuvelier

Vele van mijn vrienden waaronder, Gary Hughes, trainden hier al.
Ik heb thuis ook enkele toestellen staan maar hier ontbrak de motivatie mij om te trainen.
Ik heb dan besloten lid te worden omdat ik daardoor een professionele begeleiding kreeg en ik meer gemotiveerd werd om met Gary te komen trainen.

Arshad

Ons avondje ontspannen bij Life Style Fitness

Patricia en Myriam

Het is heel leuk om hier te trainen. Er hangt een toffe sfeer in de fitness en ook de andere leden zijn zeer vriendelijk.

Mattar Marwane

Ik doe al krachttraining sinds mijn zestiende bij Life Style en ik heb nog geen enkele klacht
Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Als je een vraag hebt kunnen ze die altijd correct beantwoorden. Het is er ook mooi uitgerust, gezellig, genoeg tv, muziek en ruimte! Dit laatste vind ik zeer belangrijk. Tijdens de dag is het rustig om te trainen en dit zijn de momenten waar je mij dan ook het vaakst in de fitness ziet.

Nick

Mijn studies als student Lichamelijke Opvoeding brachten mij bij Life Style fitness Overijse voor het volgen van een stage. Tijdens deze periode werd mij de vraag gesteld of ik het zag zitten om er te komen werken. Dit aanbod sloeg ik niet af. Geleidelijk aan vond ik er mijn draai en ondertussen voel ik me er helemaal thuis. Ik ben mijn hele leven al met sport bezig geweest en zocht dan ook een job die hierbij aansluit. Zelf ben ik nog altijd actief bezig met zowel conditie als kracht. Mensen aanzetten om hetzelfde te doen en hun levensstijl te veranderen om zo fitter te worden, gezonder te leven en een positiever zelfbeeld te krijgen betekent zoveel als trachten mijn passie voor sport ook op anderen over te brengen. Dit doe ik met veel plezier. Daarbovenop zorgt de vriendelijkheid van de klanten ervoor dat er in een ontspannen sfeer kan gewerkt worden. Tenslotte heb ik ook nog zeer aangename collega’s en een baas die ALTIJD klaar staat bij eventuele problemen. Een hobby waarvan je jouw beroep maakt, een ontspannen omgeving, sociaal contact, leuke collega’s… Wat zoekt een mens nog meer in een job?

Coach Stijn

Ik train hier graag omdat het personeel zorgzaam is, omdat het een polyvalente zaal is en omdat er hier een heel leuke sfeer hangt waar er veel sociaal contact is. De allerbelangrijkste reden is dat ik hier elke keer ongestoord kan squaten.

Jeremy L.

Ik doe mee aan de Zumba lessen die een tijdje geleden zijn gestart! Deze zijn echt super en leuk gegeven! Veel variatie in de liedjes en de zwoele dansjes! De muziek maakt dat je steeds de indruk krijgt in zomerstemming te zijn! Zumba is een aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en Hiphop komen aan bod en doen de heupen swingen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan. Je amuseert je geweldig en bovendien verbrand je veel calorieën. Ik combineer Zumba ook met fitness. Een combinatie van groepsles en een persoonlijke work-out! Wist je dat: Iemand die sportief is, meer gemiddelde spiermassa heeft en verbruikt of verbrand zo zelfs in rust meer colorieën en vet dan iemand met minder gemiddelde spiermassa in rust.

Céline

Waarom kom ik hier trainen?

Ik had gehoord van een vriend dat het hier leuk trainen is.
Ik besloot om een kijkje te gaan nemen en ik werd zeer goed onthaald.
De begeleiding die ik kreeg was zeer goed . De trainers zijn mensen die ik al ruime tijde ken en dat maakt het eens zo leuk.
De toestellen zijn van goede kwaliteit en dit maakt het trainen makkelijker.
Alvast tot aan de bench met 120 kg!

Gary

Ik doe al jarenlang aan voetbal en om mijn conditie te onderhouden ben ik hier beginnen fitnessen.  Ik train zowel op kracht als op conditie. Voor beiden zijn er voldoende toestellen en ze zijn in goede staat. Dit alles en de goede sfeer, de vriendelijke bediening en de ligging maken het trainen hier zeer aangenaam.

Dean De Keyser

Dit is een goede fitness en een aangename plaats om te trainen.
De toestellen zijn goed net zoals de coaches die zeer behulpzaam zijn.
Ook de leden zijn steeds vriendelijk.

 

Marinete Dias Vander Veken

De coaches zijn altijd vriendelijk en helpen waar nodig.
De toestellen zijn altijd proper.
De andere leden zijn ook vriendelijk.

Om deze redenen train ik graag bij Life Style Fitness.

Romain Desroches

Na jaren zelf aan sport gedaan te hebben en een opleiding als kinesitherapeute gevolgd te hebben was het bijna een logisch gevolg om in de sportieve sector te werken.   Bijna 6 jaar werk ik nu als trainer in Life Style Fitness en nog steeds vind ik het even boeiend. Van bij het begin is het hier een heel aangename sfeer om te werken, zowel onder collega’s als het contact met onze leden. Wij proberen iedereen een zo persoonlijk mogelijk trainingsprogramma mee te geven, om de best mogelijke resultaten te behalen; dit gecombineerd met een heel sociale sfeer in de club. Leden kennen elkaar, wij kennen onze leden.

Voor mij is dit eerder een passie geworden dan mijn dagelijkse job.

Annelies

Wil u een i-Pod winnen? Hm, ja, dat wil ik wel.

En ik zou toch wat aan mijn conditie moeten doen, wat afvallen, want alle kilo's die er langzaam bijkomen gaan er hoe langer hoe moeilijker terug af. Niets onbekends, niet?

Ik vulde het formulier in op de website van Life Style Fitness Overijse, en vergat het dan helemaal.

Tot ik gebeld werd door Mike met de vraag of ik even wou langskomen. O help! Wat nu? Mijn weerstand volgen en vriendelijk bedanken voor de uitnodiging? Of toch even gaan luisteren?

Nou, ik werd zo vriendelijk door Annelies onthaald dat ik me meteen welkom voelde.

Toen volgde een gesprek over de redenen waarom ik wou fitnessen en mijn verwachtingen. Dit bleek achteraf nuttig om een aangepast programma te maken dat je aankan en je dus motiveert om vol te houden.

En dan nog even een fitnesstest op de fiets die bepaalt wat je fitnessniveau op dat moment is en ook weer om je programma zo op te maken dat je vanaf dat niveau begint te trainen. Geen kwetsuren, geen stramme spieren. Dat had ik ooit anders meegemaakt.

En dan met Annelies de ronde doen van de toestellen om ze in te stellen voor jou en vooral -niet onbelangrijk- uitleg te krijgen over hoe je ze gebruikt, wat ze doen, hoe je best traint en welke vooruitgang je mag verwachten. Professioneel, enthousiast, goedgezind met een hart voor haar werk én voor de mensen die ze begeleid. OK, ik was verkocht.

Vanaf daar moet je het wel zelf doen en de eerste paar weken de discipline opbrengen om te gaan. Want daarna wil je niet meer zonder. Je voelt je fysiek en mentaal zoveel beter.

Na tien weken deed ik een test om te zien of ik al vooruitgang geboekt had en dat was even goed nieuws: van niveau 2 naar 5 en zo maar even 4 kilo minder!

Zo zie je maar, ze weten verdomd goed hoe ze zo'n programma op maat moeten maken om je doelstellingen te behalen, maar je moet het wél (zelf) doen.

Chantal Callewaert

Ik had sport altijd al gehaat, op school was ik altijd diegene die haar turnzak ‘vergeten’ was. Het was dus nogal een shock toen ik besloten had dat ik minder TV moest kijken en meer moest bewegen om gezonder te worden. Ik werd lid bij Life Style Fitness en deed een fitness test waarbij vastgesteld werd dat ik het laagste fitness niveau had. De trainer liet me trainen binnen mijn aangepaste hartslagzone. Na een paar weken vertelde ik hem dat ik een lange afstand loopwedstrijd mee wou doen. Alvorens ik van gedacht kon veranderen gaf hij me een trainingsprogramma en bleef hij me aanmoedigen. Op twee jaar tijd evolueerde ik van ‘patattenzak’ naar marathon loopster. In mijn vierde marathon slaagde ik erin om een tijd onder de vier uur te lopen. Later slaagde ik er in om de 100km ‘Dodentocht’ te beëindigen in 22 uur. Ik zou nooit gemotiveerd gebleven zijn zonder de steun van de club, trainers en andere leden. Het zijn tien fantastische jaren geweest! Bedankt! Op naar de volgende uitdaging.

Janet Giblett

Ik ben net beginnen fitnessen bij Life Style fitness in Overijse en ben zeer tevreden. Je wordt hier meteen geholpen door supervriendelijke fitnesscoaches. Je voelt je hier al meteen thuis. Ik kom regelmatig omdat ik de groepslessen superleuk vind en me er stukken beter van voel. De zalen zijn  groot en er zijn veel toestellen, zodat je bijna nooit moet wachten om een oefening te doen. Het is een plezier om hier te komen! Zumba, U-bound, lopen, fietsen… als je hier komt, voel je je fit, gezond en goed in je vel! Kom fitnessen bij Life Style fitness Overijse en je zult je beter dan ooit voelen!

Charlotte Perrichot

I like the facility and the fact that I can access the internet while I’m doing my workout.

The weight training is good especially the fact that there’s a variety weights to train with (beginners to expert).

Uday Singh

Waarom ik train bij Life Style Fitness :

- Goede openingsuren

- Verschillende clubs waar je kan trainen

- Vriendelijke en super service

David Theys

Ik train hier omdat er veel ruimte is en er een grote variatie aan toestellen is.  Dit samen met de vriendelijkheid en het enthousiasme van de werknemers maakt van Life Style Overijse de perfecte plaats om te trainen.

Nathan Dhont

Hoe 9 jaar bij Life Style Overijse kort samenvatten?

Alles wat je zoekt in een fitnessclub, vind je gegarandeerd bij Life Style Fitness. Ruim aanbod aan nieuwe toestellen, uiteenlopende zeer leuke groepslessen voor elk niveau, nieuwste hypes gaande van de miha cirkel tot spinning en de trilplaat,… en daarna lekker ontspannen in de sauna!

Maar wat maakt deze fitnessclub dan zó uitzonderlijk? DE SFEER! Sympathieke mensen ontmoeten kan ook tijdens de verschillende leuke feestjes… De Sint komt zelfs langs voor de allerkleinsten, maar ook de groten worden regelmatig verwend.

Kortom, ben je jong of oud, het is om het even, hier maak je vrienden voor het leven.

Sophie De Baets

Nu 4 jaar geleden ben ik met fitness begonnen toen ik gestopt ben met roken.

Ik verdikte en had geen fut. Tot iemand zei: ‘ga toch fitnessen’. Hierop antwoordde ik: “dat is voor als je jong bent”. Ik ben dan samen met mijn vrouw eens gaan kijken en heb ons de week nadien ingeschreven. Zo leuk zag het eruit. Nu na 3 jaar kan ik het niet meer missen, het werkt verslavend.

Pierre De Rycke

2 jaar geleden besloot ik om van fitness te veranderen omdat er in deze fitness meer keuze is aan toestellen. Ik kom na mijn werk twee uur trainen. Ik doe zowel aan cardio als aan krachttraining. Na de training ga ik nog in de sauna om helemaal ontspannen naar huis te gaan. Ik ben nog steeds tevreden over mijn keuze en zal hier nog lang trainen. Mijn gezondheid gaat boven alles.

Nuri

How my life has changed.

My son Josh said to me at Christmas 2010 that I was going to die because I was so heavy. That scared me. I decided I needed to make a change.

I came to Life Style Fitness looking for help and encouragement. And I got that! Analise, Mike and Bruce have all been there to help me along when I need it. I now find it hard not to go to the gym.

When I first came to the gym I could not ride the bike for more than 5 minutes, now I ride it for over an hour!! I love to come to the gym because I know I can make a difference in my health  and everyone is there to encourage me. Now my daily activities always include some cardio!!!  I am on my way to the Gym NOW!!!!

Penny Thomson

 

Ik kom graag naar deze fitness omwille van de sfeer. De combinatie van professionalisme en vriendelijkheid zorgen er voor dat elke training leuk is.
Ook het aantal toestellen en de mogelijkheden tot groepslessen is zeer uitgebreid en uitnodigend. Ook staan de coaches altijd paraat om hulp te verlenen bij elke vraag.

 

Arens Luis

Zoals iedereen wil je iets aan je conditie doen, daarom ben ik ook op het idee gekomen om te gaan fitnessen. Alleen was het probleem...Waar? Ik wou iets waar ik in een leuke sfeer kan sporten terwijl je eigenlijk ook een beetje plezier maakt. Daarom is Life Style zo fantastisch,  het onthaal is super en staat altijd klaar om je te helpen. Samen met paar vriendinnen ben ik dan begonnen. Het eerste dat ik heb opgemerkt is dat je gewoon TV kan kijken terwijl je jezelf in het zweet aan het werken bent. ( altijd handig =) )

Het toffe is dat alle groepslessen in de prijs zijn inbegrepen. Je kan zoveel als je wil deelnemen. Zumba vind ik het tofst, samen met je vriendinnen staan dansen op de geweldige Salsamuziek. Ok, Zumba is zeer vermoeiend en zwaar maar het is gewoon zalig als je erna samen met je vriendinnen in de sauna kan uitrusten en wat bijkletsen.

Na de fitness als ik een beetje tijd over heb kruip ik rap nog eens onder de zonnebank voor een beetje kleur en ja dit zonder iets bij te betalen =)!!

Als je met plezier aan je conditie wil werken is Life Style fitness gewoon ideaal.

Xx Melissa xX

Melissa Hollevoet

1,5 jaar geleden begon ik met krachttraining in een andere fitness. Er was weinig keuze aan toestellen dus ben ik op zoek gegaan naar een andere fitness. Hier in Life Style vond ik wat ik zocht. Ik zie al een verschil en krijg positieve reacties van vrienden en familie. Wie mooi wil zijn moet er iets voor over hebben en daarom kom ik elke dag trainen na school. De aangename sfeer en coaches helpen hier ook bij.

Michael Keyik

Wij zijn zeer tevreden over jullie diensten: zowel qua netheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Doe zo verder! Proficiat aan de coaches!

Dylan

Ik heb voor Life Style gekozen omdat ik eerder bij een andere fitness zat waar ik geen resultaat boekte. Dankzij de opvolging hier en de vele verschillende toestellen kun je alles trainen. Ik kom ongeveer 3 a 4 keer per week en ik doe zowel aan krachttraining als aan conditietraining.

Avakian Melikset

Ik ben Wietse en werk al vier jaar voor Life Style fitness. Ik kom nog steeds iedere dag werken met evenveel energie en enthousiasme. Dit dankzij de fantastische klanten, want het zijn zij die mij iedere dag weer nieuwe uitdagingen voorschotelen. Iedere klant is uniek bij ons, zo moet ik bij iedereen een nieuw trainingsschema opstellen rekening houdend met hun doelen, niveau en eventueel medische problemen. Daardoor blijven onze klanten ook gemotiveerd en bereiken we gemakkelijk hun persoonlijke doelstellingen. Daarnaast duik ik ook regelmatig in de fitness om mijn conditie op pijl te houden en mijn grenzen te verleggen. Dankzij de grote variatie van mogelijkheden in de zaal blijf ik gemotiveerd en is mijn training nooit eentonig.

Tot gauw in de fitness, dan pakken we samen jouw doelstellingen aan!

Coach Wietse

Ik doe al 7 jaar aan zwemmen en thuis deed ik al een paar oefeningen. Om extra gemotiveerd te worden ben ik naar de fitness gegaan. Hier werd ik zeer vriendelijk onthaald en ook de accommodatie sprak me aan. Al na enkele weken zag ik resultaat en dit dankzij het aangepast programma dat ze mij gegeven hadden.

No pain, no gain!

Timothé Devisch

Twee zware hartoperaties, maandenlange postoperatieve revalidatie, overduidelijke uitleg van cardiologen, volstonden om op zoek te gaan naar een fitnessclub “op maat”.

Al bij mijn eerste kennismaking met life style fitness Overijse was de keuze gemaakt. Het ruime aanbod van diverse toestellen en activiteiten, individueel of in groepsverband, was doorslaggevend.Met de professionele begeleiding en opvolging van Annelies, Dominique en zijn team werd mijn conditie binnen de kortste tijd geoptimaliseerd. Wat me eveneens een goed gevoel gaf was de aangename sfeer. Lotgenoten en leden van verschillende leeftijden doen spontane vriendschappen ontstaan. Nu, vier jaar later, wordt mijn juiste keuze nogmaals bevestigd. Effe “out” ingevolge een knieletsel helpt deze vriendenkring me terug te been. Medische begeleiding,

taxi-drivers ( trainers en vrienden ), steunende woorden,.... doen me stap na stap vooruit gaan.

Aan jou om de juiste keuze te maken!

Erik Debrouwer

Voor mij is Life Style een no-nonsense club. Ik voelde mij er meteen thuis. Enerzijds internationaal en ook “Belgisch” dankzij de medewerkers die perfect overschakelen in de verschillende talen. Alle personeelsleden kennen je bij naam en komen regelmatig een babbeltje slagen voor te zien of alles goed verloopt. Ik ga nu de 20 km. van Brussel lopen en samen met Jochen (coach) hebben wij een trainingsplan uitgestippeld. Je moet het natuurlijk zelf doen, maar Dominique en zijn team motiveren je dagdagelijks. En als je na een uurtje sporten naar huis rijdt, zit je vrolijk achter het stuur.

Als je het hele jaar door wil sporten en aan je conditie wil blijven werken , kom dan eens een kijkje nemen. Je mag mij ook altijd contacteren voor extra informatie of vragen. Tot binnenkort.

Chantal B

Sport geeft je een fit gevoel en de nodige energie gedurende een dag. Een harmonieus evenwicht tussen geest en lichaam ontstaat door 2 tot 3 maal per week te trainen. Dit wordt geoptimaliseerd wanneer je goed gecoacht wordt, aan de hand van een gepersonaliseerd programma, ondersteund door een professioneel team. Bij Life Style fitness gebeurt dit alles in een toffe sfeer en kan je, je training afsluiten met zonnebank of sauna. Voor al deze redenen koos ik voor Life Style Overijse.

Aurore Torres

Ik doe aan fitness en meer bepaald aan krachttraining. Krachttraining omdat de kans op blessures bij een correcte training klein is en omdat ik een mooie fysiek wil opbouwen. Ik ben op mijn 16de met krachttraining begonnen, ik las toen boeken en magazines om mijn kennis hierover te vergroten. Ik doe ook regelmatig groepslessen, ideaal om mijn conditie en fysiek bij te werken. Ik heb reeds in een paar verschillende fitnesscentra getraind. Ik koos voor Life Style vanwege de interessante openingsuren, het ‘all-in’ programma (fitness, groepslessen, sauna, zonnebank, dvd verhuur,…) en de begeleiding (ideale opvolging met het 10 weken programma). De coaches zijn altijd bereikbaar voor hulp en advies. Ik ben sociaal en heb al heel veel mensen leren kennen in de club. Ik probeer zelf ook de andere leden die aan krachttraining doen met raad en daad bij te staan. Fitness en krachttraining is het enige wat ze me nooit zullen afpakken.

Jurgen Lahousse

Oorlog en vrede met mijn kilo’s

In mei 1999 werd ik geveld door een zwaar rugletsel, waardoor ik bijna 2 jaar plat heb gelegen. Daarna kon ik aan mijn revalidatie beginnen, die in totaal bijna 3 jaar heeft geduurd. Mijn balans toonde mij toen een gewichtstoename van 12kg, namelijk 72kg, maar nog aanvaardbaar. Kort daarna , op 19 augustus 2004, heb ik besloten om te stoppen met roken, maar verving ik mijn sigaret  met snoep en  eten  om  in september 2009 een gewicht te hebben van 86kg en een bloeddruk van  4 over 9.

Noem het paniek of gezond verstand, maar ik heb toen besloten om er iets aan te doen; ik heb een afspraak gemaakt in Life Style Fitness en na 9 maanden regelmatig en met vol overgave te trainen ben ik weer  aan de goede proprties gekomen van 72 kg en een bloeddruk van 11 over 7.

Jean Pierre

Als zittende bediende moet je naast je gezin en een druk sociaal leven toch ook tijd vrijmaken voor jezelf en zorgen dat je niet vastroest. Voorheen was ik vooral verknocht aan zwemmen en duiken om mij te ontspannen. Eén van de publiciteitsacties van Life Style Fitness wekte enkele jaren geleden echter mijn nieuwsgierigheid. Al snel merkte ik dat ik dit niet meer kon missen en werd de club 3 tot 4 keer per week de plaats om te sporten, een zonnebankje of een sauna en soms achteraf een glas en een babbel met de “lotgenoten”.  In de zomer blijft het zwembad mijn lievelingsplek, maar in de andere 3 seizoenen staat mijn sporttas altijd binnen handbereik om een paar uurtjes te spinnen of te steppen in de groepslessen of voor de toestellen van de Miha-cirkel.

Elke dag is niet dezelfde en al ben je soms moe toch kom je daarna buiten met het gevoel dat de batterijen weer wat zijn bijgeladen.  

Nadine Nys

Eind 2007 werd bij mij borstkanker vastgesteld. Na een zware  operatie en 15 maanden zware behandeling, was mijn lichamelijke conditie zeer sterk verminderd.

Dankzij een aangepaste training in Life Style Fitness, waarbij rekening wordt gehouden mijn beperkingen (bvb gevaar voor lymfe-oedeem), kom ik weer op krachten, heb ik terug energie en levenslust.

En dit dankzij de positieve coaching en aanmoedigingen van het Life Style Team

Hilde Collin

Ik ging voor ’t eerst naar de fitness voor een reeks van FITbal, georganiseerd door KAV Overijse in 2007. De sfeer, een vriendin die er al jaren komt en het onthaal van de trainers in het fitnesscentrum zorgde ervoor dat ik de stap zette naar een regelmatige training. Omdat ik door mijn werk vaak weinig beweging heb en ik al eerder van plan was hier iets aan te doen, ging ik ervoor. Ik kon het nog blijven uitstellen, maar in hoeverre zou ik mezelf dan au sérieux nemen?

Ik zag het helemaal zitten en maakte ik een afspraak voor de testen en ging aan de slag. Tof! En dan de MIHA cirkel, perfect voor mij, afwisselend en stimulerend. Nu, na dertien maanden, zou ik het niet meer willen missen. Zelfs twee operaties in deze periode en een lange behandelingsperiode hebben mij niet weerhouden om verder te blijven fitnessen op mijn tempo. Dit heeft er toe bijgedragen dat ik fit kan blijven, een betere bloedsomloop heb en bijwerkingen van de medicatie beter verdraag. Zo zie je maar, beter laat dan nooit en ik word er alleen maar beter van!

Lisette Maes

Drie jaar geleden had mijn dochter zich ingeschreven bij Life Style fitness en ik moest mee om haar te brengen en te halen. Ik was lichtjes in overgewicht, dus besloot ik me ook in te schrijven. Ik begon zoals de meesten onder ons, met het fietsen, kwestie van weer op niveau te komen. Ik deed een cardio-test en was in niveau 2, wat het beginners niveau betekent. Ik hou erg veel van lopen, maar al snel begon ik mij te vervelen want ik mocht volgens mijn hartslagzone niet sneller dan 6 km per uur lopen. Ik deed verder. Toen integreerde ik me in de groepslessen. Samen is altijd leuker dan alleen. Dat was fun. Dames, het moet fun blijven. Wanneer ik op de weegschaal ging bleek dat ik 3 kg zwaarder was en dat vond ik helemaal niet leuk. Maar Annelies (trainer) legde mij uit dat spieren zwaarder wegen dan vet dus we besloten mijn vet te meten. En ja hoor, alhoewel de balans mij zwaarder deed uitkomen, was ik eigenlijk slanker geworden. In mijn tweede jaar besloot ik op aanraden van Dominique (trainer) de citroensapkuur te volgen. Dit is een desintoxificatiekuur voor het lichaam. Ik verloor 7 kg in 7 dagen, daarna kwamen er natuurlijk 2 kg. terug bij. Mijn lichaam was gereinigd, mijn humeur was prima en mijn conditie kwam op een goed niveau. Zei ik al dat ik 1m60 ben en hier begonnen ben met 76kg (maatje 46) + 3 kg spieren dus ik woog 79kg mijn eerste jaar. Mijn tweede jaar woog ik 74kg en had ik ondertussen maatje 42, maar wat wil je eenmaal je het te pakken krijgt, laat het je niet meer los. Maatje 40 vond ik wel fijn, dus moest ik er wat extra aan doen. En ja hoor, in mijn derde jaar verloor ik nog eens 10 kg. Ik weeg nu 57kg, heb maatje 38 en pik soms de kleren van mijn dochter. Ik ben in superconditie en doe sport voor de fun. Het beste moment blijft de sauna. Geloofde ik er zelf in 3 jaar geleden? Neen niet echt,

ik was gekomen en was al tevreden geweest met 5 kg gewichtsverlies. Leuk hé. Come and joint the Life Style fitness club, de moeite waard om een ander leven te beginnen!

Francoise Demeyer

Le fitness permet de me défouler, décompresser, rester en forme et maintenir ma ligne.

Tout cela grâce aux encouragements et à la motivation du super coach Timothé.

 

 

Laurence Van Pee

 

Ik heb lang competitie gezwommen. Na ik mijn limieten bereikt had voor de Belgische kampioenschappen zocht ik een fitness waar ik naartoe kon gaan voor of na mijn trainingen. Life style was perfect gelegen en had zalige openingsuren. Na 1 maand als lid in de fitness vroeg de manager of ik werk zocht. Een paar dagen na mijn 16e verjaardag ben ik hier dan trainer geworden. En nu, 5 jaar later, zit ik hier nog steeds.
Van mijn zijn ze belange nog ni af….

 

Simon

Ik train bij Life Style Fitness in functie van mijn sport, badminton. Ik heb dit nodig om mijn gewenste niveau te bereiken. Bij mijn conditietraining hou ik me aan de vooropgestelde parameters die vastgelegd werden na een inspanningstest. Dit helpt me om niet te intensief te trainen en blessurevrij te blijven. Mijn specifiek krachtschema zorgt ervoor dat ik harder kan slaan.

Kevin Reniers

Kevin Reniers

Ik train hier omdat dit de beste fitness is in de buurt. Iedereen is hier vriendelijk, je leert snel mensen kennen de coaches helpen je indien nodig. Je kan bij hen terecht voor schema’s, persoonlijke programma’s, alles wat nodig is om snel resultaat te boeken. Ook wik ik even de kuisploeg feliciteren voor het werk dat zij verrichten. Het is hier altijd ordelijk en proper. 

Yannick Vanoverloop

Ik heb artrose en heb vaak ook rugklachten. Daarom wou ik meer bewegen om mijn klachten te doen verminderen maar het was zoeken naar de juiste oplossing want ik ben geen sportief type. Mijn conditie kon zeker ook beter dus ik kocht me een hometrainer maar al snel ontbrak me de motivatie om hierop te fietsen. Toen kwam ik op het idee om te gaan fitnessen maar de eerste reactie van mijn kinderen waren : "moeder dat ga je nooit volhouden, je gaat daar toch je geld niet aan uitgeven". Dit weerhield mij echter niet om toch even te gaan informeren  welke de mogelijkheden voor mij waren om aan fitness te doen. Ik werd vriendelijk onthaald en kreeg de nodige informatie. Ik heb mij onmiddellijk ingeschreven als lid. Mijn eerste sessies met begeleiding waren positief. Er werd een aangepast programma opgesteld rekening houdend met mijn rugklachten en ik was vertrokken. Tweemaal per week na mijn werk richting fitness, hou ik dit wel vol? Ja hoor, zonder probleem en met resultaat. De vriendelijke coaches, de sfeer, de afwisseling, het aangepast programma, … alles is er om gemotiveerd te blijven. Na mijn eerste 10 weken deden we een nieuwe test. Wat bleek: mijn hartslag was met 10 slagen per minuut gedaald en ik kon langer en op een hoger wattage fietsen, super! Zelf voel ik me ook beter, ik ben minder snel vermoeid en mijn rugklachten zijn ook verbeterd. Wie had dat gedacht. Mijn programma werd opnieuw aangepast en na nog eens 10 weken hebben we opnieuw een test gedaan en weer was dit positief. Deze keer 5 hartslagen gedaald wat mijn totaal op 15 slagen per minuut lager brengt.

Een super resultaat dat ook jij kan bereiken!

Myriam Joseph

De coaches zijn lief en helpen vaak.
Ik kom voor te vermageren, versteviging van de benen en voor een goed gevoel te hebben.
De gratis dvd-uitleendienst is ook een groot pluspunt.

Mary Dias

Tijdens mijn studies moest ik een stage doen in een fitnesscenter. Aangezien ik al veel positieve reacties had gehoord over Life Style besloot ik hier mijn stage te doen. Van in het begin merkte ik op dat de sfeer hier geweldig is. De coaches kennen bijna iedereen bij naam en er word met elkaar gesproken alsof ze elkaar al jaren kennen. Tijdens mijn stage werd me de manier van werken ook uitgelegd. Iedereen krijgt een aangepast programma gebaseerd op zijn doelstellingen en word daarna goed opgevolgd. Na mijn studies besloot ik dan ook om hier te solliciteren. Nu ik hier werk geniet ik nog meer van de aangename sfeer die hier tussen de coaches en leden heerst. We bieden nog steeds dezelfde goede service aan van een opgevolgd programma, van een goede infrastructuur en van de groepslessen.  Indien je dus op zoek bent naar een fitnesscenter waar je geen nummer bent maar waar we samen gaan zoeken naar een ideaal programma, op maat geschreven  voor jou, dan ben je bij ons van harte welkom. Bovendien kan je ook genieten van de squash, sauna, zonnebank en dvd-verhuur die wij gratis aan onze leden aanbieden.

Mike

Ik kom hier vaak omdat er een toffe sfeer is en er veel variatie is om te trainen.

Glen Vandendyck

Nieuwe ontmoetingen in fitnessclubs zijn meestal vriendschappelijk en andere evolueren van vriendschappelijk naar meer… “Dit was bij ons het geval.”

Seb Chanet en Irina Hoare hebben elkaar leren kennen tijdens een training in de club. Ze hebben elkaar achteraf vaker teruggezien in de club om dan uiteindelijk een gelukkig koppel te worden.

Ik ben oorspronkelijk Engelse, en kon me goed aarden in België. Ik had enkele vrienden met wie ik vaak ging fitnessen in de Stad. Het was er de gewoonte om met een MP3 in de oren te sporten, dus deed ik dit ook. Nadien besloot ik om me dichter bij huis, in Overijse, in te schrijven. Al snel ondervond ik de aangename gezellige sfeer die ik in andere clubs miste. Ik heb mijn MP3 voorgoed opgeborgen.

Een jaar later hebben Seb en ik een prachtig klein meisje mogen verwelkomen. Een verliefde geest in een gezond lichaam, wat kan je nog meer wensen?

Irina en Sebastien

Ik doe al aan krachttraining sinds mijn 15de,eerst 2 jaar in Schaarbeek, nu reeds 2,5 jaar bij Life Style Fitness in Overijse. Het is mijn tweede thuis geworden, de sfeer is er zeer goed. Dankzij mijn regelmatige krachttrainingen kan ik mijn energie kwijt en voel ik me frisser overdag. Een goeie fitnesstraining is sowieso beter dan televisie kijken.

Gino

Eindelijk kon Broos mij overhalen om mij in te schrijven bij Life Style fitness.  Ik kan jullie alvast vertellen dat ik 3x per week met veel plezier ga sporten .  Ik voel mij fit en geniet enorm van de vele mogelijkheden in de fitness!

Debora

Deze fitness is super awesome omdat het heel groot is, er zoveel mogelijkheden zijn en ook goeie apparaten. En het allerbelangrijkste is dat er zeer goeie coaches zijn om ons te helpen.

Vincent Josqui

Ik wou altijd van mijn hobby mijn beroep maken. Ik ben namelijk van kinds af aan al bezig met gevechtssporten en sport in het algemeen.  Sinds ik hier werk heb ik ook zeer veel bijgeleerd over fitness en cardiotrainingen.  Via het verenigingsleven ken ik veel mensen in de druivenstreek en deze zie ik nu op regelmatige basis terug in de fitness. De mensen zijn hier altijd vriendelijk en goedgezind omdat ze zich hier kunnen ontspannen. Ook de collega’s zijn zeer fijn om mee te werken en de sfeer hier in de fitness is geweldig.

Coach Broos

Goeie sfeer, toffe groepslessen en leuke mensen is wat mij al 4 jaar lang elke week met plezier naar Life Style Fitness doet weerkeren. Ik had nooit gedacht om hier zo’n goeie vrienden te ontmoeten. Het maakt het trainen veel aangenamer.

Christoff Pirotte

Ik beoefen al meerdere jaren de sport atletiek, naarmate de jaren vorderden had ik het gevoel dat ik wat kracht tekort kwam en besloot om dan maar eens naar de fitness te gaan. Dit heeft me al goed vooruit geholpen en het is iets extra om me mee bezig te houden.

Ook is het een goede vervanging ten tijde van blessure, hier kun je nog altijd de andere spieren trainen zonder het geblesseerde deel te belasten. En kan je ook ten tijde van blessure je conditie onderhouden zodat je niet helemaal van nul moet herbeginnen.

Yoran Ackermans

Ik ben reeds een jaar lid van de lifestyle en heb al uitgebreid kennis kunnen maken met het ruim assortiment aan zowel cardio- als krachttoestellen.
Ook de professionele opvolging  van de coaches zorgen voor een leuke vooruitgang op sportief vlak.

 

Niel Soetaert

Een aantal jaren geleden ben ik, wegens beroepsredenen, veel last beginnen krijgen van mijn onderrug. Ik ben toen eens een kijkje gaan nemen in Life Style Fitness en heb toen besloten om me in te schrijven. Ondertussen ben ik al een zes jaar lid en heb ik me dit nog niet beklaagd. Ze hebben me hier zowel voor mijn rugproblematiek als conditioneel goed geholpen, en ook goed opgevolgd. Ik kom heel graag mijn oefeningen doen, en  als je het eens niet meer weet, mag je steeds de verantwoordelijke  aanspreken.

Voor ik aan fitness deed voelde ik mij ellendig. Reeds een week na mijn start voelde ik me beter, en nu voel ik mij zoveel energieker en vol doorzettingsvermogen.

David Maesschalk

Op aanraden van de cardioloog ben ik reeds enkele jaren aan het fitnessen, vlug voelde ik mij in topvorm en nu nog steeds. Ik heb een aangepast programma en met de assistentie van het bekwaam personeel lukt het mij. Ik hoop dit nog een aantal jaren te kunnen doen.

Alida