LPG® endermologie

100% natuurlijk alternatief

NIEUW!

LPG® biedt mannen en vrouwen die bekommerd zijn om hun schoonheid en veeleisend zijn voor hun gezondheid al meer dan 30 jaar lang apparatuur op het snijvlak van de technologie die hen 100 % tevredenheid bieden. De endermologiebehandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking. Endermologie® treatments be taken on for the same reasons as you would a balanced diet or regular athletic activities. The stimuli sent to the cells act as a “helping hand” to maximize their potential. Making endermologie® integreren in het dagelijkse leven is kiezen voor een slimme en verantwoorde levensstijl om het lichaam en het gezicht te beschermen tegen de tand des tijds.

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.


Beschikbaar in

 • Mechelen
Image
Image
Image
Image

GRAAG MEER INFO?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.endermologie® gezichtsbehandelingen

Als een echte fitness van de huid wekt endermologie® voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op.

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

 • De rimpels vullen
  De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.
 • De teint verhelderen
  Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.
 • De huid verstevigen
  De huid verliest haar stevigheid en verzakt. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.
  Zo stimuleert fietsen in het water de bloedsomloop en elimineert het overtollige waterretentie. Dat is belangrijk voor mensen die vaak last hebben van spierstijfheid.
 • Welzijn
  Ontdek exclusieve verzorgingsprogramma’s voor een ongeëvenaarde efficiëntie en ontspanning.
 • Alle gezichtsbehandelingen
  Zichtbare resultaten vanaf de 1e sessie.

Prijslijst gezichtsbehandelingen

LPG anti age Resculpting

30 minuten – 60€ PROMO 49€

LPG anti age Firming

30 minuten – 60€ PROMO 49€

LPG anti age Replumping

30 minuten – 60€ PROMO 49€

LPG anti age Decolleté & Bust

25 minuten – 50€ PROMO 39€endermologie® lichaamsverzorging

Het nieuwe brevet endermologie® combineert de doeltreffende werking van zijn gepatenteerde technologieën voor een intensere en snellere huidstimulatie.

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

 • Vetten afbreken
  Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanning en voedselhygiëne te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen, …) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.
 • Cellulitis gladstrijken
  Cellulitis, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.
 • De huid verstevigen
  Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd… De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.
 • Terug lichtere benen
  Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten… Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren.
 • Welzijn
  Ontdek exclusieve verzorgingsprogramma’s voor een ongeëvenaarde efficiëntie en ontspanning.
 • Alle lichaamsbehandelingen
  Zichtbare resultaten vanaf de 1e sessie.

Prijslijst lichaamsbehandelingen

LPG anti age Detox

30 minuten – 60€ PROMO 49€

LPG anti age Relaxation

30 minuten – 60€ PROMO 49€

LPG anti age per Zone

per minuut 2€

LPG anti age Abonnement

300 minuten – 550€ PROMO 499€

Image
Image
Image
Image

GRAAG MEER INFO?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.